Türkçe forum artık kilitlenip maziye karışmalıdır

xlegend

xlegend

incel degilim
Looksmax.org Turkish(Türkçe) Language bölümü nihai amacını tamamlamış olup artık bir çöplüğe dönüşmüştür ve dünyadaki en kötü off-topic subforumuna dönüşümustur ve forumu anarşik bir düzen kaplamıştır.
Looksmax hakkindaki coğu şey konuşulup guideleri yazıldı
Çoğu önemli insanlar banlandı
Forum .is e dönmeye başladı ve her threadde küfürleşmeler arttı ve konular açılmamaya bununla birlikte eski konular sürekli bumplanmaya başlandı eski heyecan kaybedilmeye başlandı

İt's over.

• +1
  • Woah
Reactions: roider122, MogEater, Dwrk and 7 others
Looksmax.org Turkish(Türkçe) Language bölümü nihai amacını tamamlamış olup artık bir çöplüğe dönüşmüştür ve dünyadaki en kötü off-topic subforumuna dönüşümustur ve forumu anarşik bir düzen kaplamıştır.
Forum .is e dönmeye başladı ve her threadde küfürleşmeler arttı ve konular açılmamaya bununla birlikte eski konular sürekli bumplanmaya başlandı eski heyecan kaybedilmeye başlandı

İt's over.
@NumbThePain @TechnoBoss as i said, we need a moderator for the turkish section. (ngl nothing can fix this shit atp)

• +1
Reactions: cornerd nerd, Eminchadwanabe, xlegend and 2 others
@TechnoBoss @0hMan I'll do you guys a solid and be the moderator while I'm working my freelance jobs from home:p But I can't be active consistently for long periods of time so I suggest you restrict @menas 's ability to participate so I have an easier workload to manage.

• +1
  • Ugh..
  • Woah
Reactions: Zodiac, Aven, xlegend and 2 others
ingilizce forumda aynı bok hep aynı softmax threadleri açılıp duruyo kimse hardmax yapmıyo yapanlar da gatekeepliyor. Ascendlemek isteyen burda zaman kaybetmesin silicem ben de

• +1
Reactions: xlegend and Ashoimex
@NumbThePain @TechnoBoss as i said, we need a moderator for the turkish section. (ngl nothing can fix this shit atp)

Make me the mod and I'll permanently ban @TrustMeBro

• JFL
Reactions: Aven and menas
Make me the mod and I'll permanently ban @TrustMeBro
Ban this motherfucker he doesn’t speak a word of turkish and larps here as turkic while he’s from iran

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, Kayra139, Aven and 2 others
ingilizce forumda aynı bok hep aynı softmax threadleri açılıp duruyo kimse hardmax yapmıyo yapanlar da gatekeepliyor. Ascendlemek isteyen burda zaman kaybetmesin silicem ben de
Amk ascendlemek için hardmaxx lazım. Hardmaxx için de para lazım. Sen burayı silsen ne olur. En önemli mesela para ve estetik yapmayi göze alacak gotun olmasi

• +1
Reactions: Zodiac, Dwrk and xlegend
Yeah sure, A 26 year old NEET who has no job but to fight with 16 year olds in the turkish subforum and literally gets his dogs to doxx people.. you are a disgusting creature.
View attachment 3614800
better than being a 16 year old neet with no money who sits at home is fat and goons all day lmao:lul:

• Hmm...
Reactions: menas

İt's over.
çok üzücü bir durum. Düşünsene tek sosyalleştiğin ortam bu ve kalitesi düşüyor. Ayrıca kimse burayı ciddiye alamıyor çünkü aç kalma tehlikesiyle karşı karşıya.

• +1
Reactions: xlegend
better than being a 16 year old neet with no money who sits at home is fat and goons all day lmao:lul:
ain't that different from each other imo

• JFL
Reactions: IlI
Amk ascendlemek için hardmaxx lazım. Hardmaxx için de para lazım. Sen burayı silsen ne olur. En önemli mesela para ve estetik yapmayi göze alacak gotun olmasi
sakat bırakmasa en iyi ascendleme yöntemi LL ama işte sakat bırakıyor.

• +1
Reactions: xlegend
sakat bırakmasa en iyi ascendleme yöntemi LL ama işte sakat bırakıyor.

LL çok abartılıyor. 170 altı elemansan yapsan bile yine ortalama boyda kalacan. Ben 186 yim mesela, bir 10 cm atsam ne olur ki
Yine htb ve üstü bir kadınla olamayacağım

Tip>Boy> Vücut

• +1
Reactions: xlegend and whitemonster6
ain't that different from each other imo
benim isim var uni mezunuyum masterimi yaptim aq bu orospu cocugu liseli sozde butun gun evde oturup 31 cekiyo:lul:

• JFL
Reactions: Zodiac
  • +1
Reactions: temelyeterliliktest, TrustMeBro and Tornoviaa
benim isim var uni mezunuyum masterimi yaptim aq bu orospu cocugu liseli sozde butun gun evde oturup 31 cekiyo:lul:
Ikiniz de iliski bakimindan genetik okulundan ilkokul terksiniz konusturma simdi beni burda

sakat bıraktıgı falan yok amk
Robot gibi yuruyup hayatinin sonuna kadar ziplayamamak ve commeyerek diyorsan evet sakat birakmiyor, ayrica youtube da bir youtuber vardi sanirim tekerlikli sandalyeyle yuruyordu 6 ay gecmesine ragmen turkiyede yaptirmisti LL yi

Robot gibi yuruyup hayatinin sonuna kadar ziplayamamak ve commeyerek diyorsan evet sakat birakmiyor,
Kendim gram arastırmayıp baskalarına göre argüman sunan tiktokcelim desen anlardım

• +1
Reactions: Tornoviaa, Zodiac and TrustMeBro
LL çok abartılıyor. 170 altı elemansan yapsan bile yine ortalama boyda kalacan. Ben 186 yim mesela, bir 10 cm atsam ne olur ki
Yine htb ve üstü bir kadınla olamayacağım

Tip>Boy> Vücut
ben empati yapamayan bir piç kurusuyum, kendimde eksik olmayan konularda laf etmesini çok iyi biliyorum çünkü hayatımda hiç başka insanların yaşadığı şeyleri düşünmedim. Ayrıca benim yaşadığım sorunlardan başka hiçbir sorun yok çünkü ben kendimden başka birisini düşünemeyen sik kafalının tekiyim. Kısa boylu bir erkek erkek olarak sayılmazken benim derdim hali hazırda kadın elde edebilmem ama edindiğim kadınları beğenmiyorum, bu yüzden benim problemlerim herkesten daha önemli.
İnstagram, tiktok vs.de bile kadınların 180 altını erkek olarak görmediğini biliyor, hatta bunu bilmeme rağmen boyun öneminin daha fazla olduğunu bilmeme rağmen tersini söylüyorum çünkü başka insanların acı çekmesini izlemek benim hoşuma gidiyor, çünkü ben kendi ezikliğimi başka insanlara acı çektirerek kapatmaya çalışan bir orospu evladıyım.

Bunu çok önceden kaybettiğim bir arkadaşım yazmıştı, tanıdık geldi mi?

Last edited:
  • +1
  • Woah
Reactions: Zodiac and xlegend
ben empati yapamayan bir piç kurusuyum, kendimde eksik olmayan konularda laf etmesini çok iyi biliyorum çünkü hayatımda hiç başka insanların yaşadığı şeyleri düşünmedim. Ayrıca benim yaşadığım sorunlardan başka hiçbir sorun yok çünkü ben kendimden başka birisini düşünemeyen sik kafalının tekiyim. Kısa boylu bir erkek erkek olarak sayılmazken benim derdim hali hazırda kadın elde edebilmem ama edindiğim kadınları beğenmiyorum, bu yüzden benim problemlerim herkesten daha önemli.
İnstagram, tiktok vs.de bile kadınların 180 altını erkek olarak görmediğini biliyor, hatta bunu bilmeme rağmen boyun öneminin daha fazla olduğunu bilmeme rağmen tersini söylüyorum çünkü başka insanların acı çekmesini izlemek benim hoşuma gidiyor, çünkü ben kendi ezikliğimi başka insanlara acı çektirerek kapatmaya çalışan bir orospu evladıyım.

Bunu çok önceden kaybettiğim bir arkadaşım yazmıştı, tanıdık geldi mi?
170 üstü eleman için pek faydası yok demek istedim, belki gençliğin bunun için gidecek. Karşılığında da sırf onaylanmak için mi boy atacaksın. Yüzün 6-7 olduktan sonra cüce değilsen kadınlar seni tercih eder

• +1
Reactions: Zodiac and xlegend
bump

• +1
Reactions: menas
Eleman gittiğine göre hak veriyom

• +1
Reactions: Ashoimex, xlegend and menas

Users who are viewing this thread

Back