Türkiyede blackpill cope

Peter Steele

Peter Steele

Eat Clen, Tren Hard
water falan yazmayin hatirlatma yani trde redpill isliyor blackpill degil babalar baybay hatirlatayim dedim

• +1
Reactions: gargomel, Ashoimex and kurabiyecanavari31
water falan yazmayin hatirlatma yani trde redpill isliyor blackpill degil babalar baybay hatirlatayim dedim
yok cope değil kanıta gerek yok bence

• +1
Reactions: starboi.
o sirada kekolar avradini sikerken sen
Kekolar hariç yarram black pill cope değil hata keko bile olsan belli şartları karşılaman lazım en azından

• Hmm...
Reactions: Peter Steele
Kekolar,efemine erkekler ve anadolular için cope
Gerisi için değil.
Bir nedenden ötürü kadınlar kekolar ve efemine erkekler ile iyi anlaşıyor
Anadolu da da bp yok direk ilk tanıştığınla evleniyorsun asker de ucubeler bile ascendlemişti

• +1
Reactions: Emiqrox, oguzk and Peter Steele
  • +1
Reactions: Peter Steele
Cope oğlu copetur hatta

Kekolar hariç yarram black pill cope değil hata keko bile olsan belli şartları karşılaman lazım en azından
Lan bokun oğlu neden kekolar hariç? Kekoların bulma sebebi sosyal olmaları sosyal yetenekleri gelişmiş çevreleri var hepsi özgüvenli.

"Belli Şartları karşılamaları lazım en azından " O şartlar benim dediğim şey işte

Stuntman bana ignore atmış ama " Bir nedenden dolayı efemine erkekler ve kekolar kadınlarla iyi anlaşıyor" demiş. O bir nedenler = SOSYAL YETENEK VE ÇEVRE amına koyum havadan sudan olmuyor, bu dediklerimi normal adamda yapabilir ki yapıyor aq siz sadece onlara isim atıyorsunuz yok keko yok efemine yok anadolulu zart zurt

Amerikanyadan gelen bilekpil hurafeleri okuyup 31 çekmeyin sikerim, bp cope tur türkiyede ise ultimate cope tur.
Sadece en alttaki %10 ve üstteki %10 için yani çok uçlarda geçerli haydin sg babalar

• +1
Reactions: yuda, Ashoimex and Peter Steele
Cope oğlu copetur hatta

Lan bokun oğlu neden kekolar hariç? Kekoların bulma sebebi sosyal olmaları sosyal yetenekleri gelişmiş çevreleri var hepsi özgüvenli.

"Belli Şartları karşılamaları lazım en azından " O şartlar benim dediğim şey işte

Stuntman bana ignore atmış ama " Bir nedenden dolayı efemine erkekler ve kekolar kadınlarla iyi anlaşıyor" demiş. O bir nedenler = SOSYAL YETENEK VE ÇEVRE amına koyum havadan sudan olmuyor, bu dediklerimi normal adamda yapabilir ki yapıyor aq siz sadece onlara isim atıyorsunuz yok keko yok efemine yok anadolulu zart zurt

Amerikanyadan gelen bilekpil hurafeleri okuyup 31 çekmeyin sikerim, bp cope tur türkiyede ise ultimate cope tur.
Sadece en alttaki %10 ve üstteki %10 için yani çok uçlarda geçerli haydin sg babalar
Keko seven kızların zaten büyük çoğunluğunun çevresi çoğunlukla keko oluyor yani erkeklik algısını genellikle çevresi oluşturuyor bu sayede kekolarla sevgili oluyorlar

Keko seven kızların zaten büyük çoğunluğunun çevresi çoğunlukla keko oluyor yani erkeklik algısını genellikle çevresi oluşturuyor bu sayede kekolarla sevgili oluyorlar
Tabi sosyal yeteneklerinde etkisi var

Tabi sosyal yeteneklerinde etkisi var
yok kral tamamen etkisi sosyal yetenekler, dediğin şeyi bende yazmıştım ama onlar gerçek kekolar ve o pis ortamlar için geçerli, bunlar saçı tas kafalı olan ya da esmer kaşı çizik olanada keko diyor halbuki adam normal adam amk, "kekolar keko olduğu için sikişiyor" incel(?) avuntusudur. Kekolar direk blackpill antitezi amk deyil kardeşim kop işte anlayın artık da ameriga deyil bura

• +1
Reactions: Neokrinshaaa
iç anadoludaki köylerde copedur, istanbul veya izmir gibi büyüksehirlerde degildir

• JFL
Reactions: Deleted member 100346 and Peter Steele
iç anadoludaki köylerde copedur, istanbul veya izmir gibi büyüksehirlerde degildir
Tam tersi aq köylerde köylüler ahric kiz verilmez buyuksehirlerdede kekolar ve masc erkekler slayler

Kekopill blackpile dahil oluyor bence