Peter Steele
Eat Clen, Tren Hard
water falan yazmayin hatirlatma yani trde redpill isliyor blackpill degil babalar baybay hatirlatayim dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
yok cope değil kanıta gerek yok bencewater falan yazmayin hatirlatma yani trde redpill isliyor blackpill degil babalar baybay hatirlatayim dedim
o sirada kekolar avradini sikerken senyok cope değil kanıta gerek yok bence
low ltn kekoların paylaştığı videoların yorumlarına bak anlarsınyok cope değil kanıta gerek yok bence
Kekolar hariç yarram black pill cope değil hata keko bile olsan belli şartları karşılaman lazım en azındano sirada kekolar avradini sikerken sen
Bugün pörtlek gozlu gordum bitane yanında turbanli manitasiyla birlikteo sirada kekolar avradini sikerken sen
Lan bokun oğlu neden kekolar hariç? Kekoların bulma sebebi sosyal olmaları sosyal yetenekleri gelişmiş çevreleri var hepsi özgüvenli.Kekolar hariç yarram black pill cope değil hata keko bile olsan belli şartları karşılaman lazım en azından
Keko seven kızların zaten büyük çoğunluğunun çevresi çoğunlukla keko oluyor yani erkeklik algısını genellikle çevresi oluşturuyor bu sayede kekolarla sevgili oluyorlarCope oğlu copetur hatta
Lan bokun oğlu neden kekolar hariç? Kekoların bulma sebebi sosyal olmaları sosyal yetenekleri gelişmiş çevreleri var hepsi özgüvenli.
"Belli Şartları karşılamaları lazım en azından " O şartlar benim dediğim şey işte
Stuntman bana ignore atmış ama " Bir nedenden dolayı efemine erkekler ve kekolar kadınlarla iyi anlaşıyor" demiş. O bir nedenler = SOSYAL YETENEK VE ÇEVRE amına koyum havadan sudan olmuyor, bu dediklerimi normal adamda yapabilir ki yapıyor aq siz sadece onlara isim atıyorsunuz yok keko yok efemine yok anadolulu zart zurt
Amerikanyadan gelen bilekpil hurafeleri okuyup 31 çekmeyin sikerim, bp cope tur türkiyede ise ultimate cope tur.
Sadece en alttaki %10 ve üstteki %10 için yani çok uçlarda geçerli haydin sg babalar
Tabi sosyal yeteneklerinde etkisi varKeko seven kızların zaten büyük çoğunluğunun çevresi çoğunlukla keko oluyor yani erkeklik algısını genellikle çevresi oluşturuyor bu sayede kekolarla sevgili oluyorlar
yok kral tamamen etkisi sosyal yetenekler, dediğin şeyi bende yazmıştım ama onlar gerçek kekolar ve o pis ortamlar için geçerli, bunlar saçı tas kafalı olan ya da esmer kaşı çizik olanada keko diyor halbuki adam normal adam amk, "kekolar keko olduğu için sikişiyor" incel(?) avuntusudur. Kekolar direk blackpill antitezi amk deyil kardeşim kop işte anlayın artık da ameriga deyil buraTabi sosyal yeteneklerinde etkisi var
Tam tersi aq köylerde köylüler ahric kiz verilmez buyuksehirlerdede kekolar ve masc erkekler slayleriç anadoludaki köylerde copedur, istanbul veya izmir gibi büyüksehirlerde degildir