memedo
Banned
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ula bunun hakkında tirad açmaya girdiydim aqEğer bu herif chad side i olmasa ünlü olur muydu
sub5 ezan okuyunca: abi yobaz mısın ya ezan ne arap mıyız biz
chad ezan okuyunca: off şuna bak kaldı mı böyle dinine bağlı erkek adamlar
looks matter![]()
Ya bu orospu evladı ne diyo yinesub5 ateist olunca: marjinal oe seni bi sikmek lazim
chad ateist olunca: ne kadar da cagdas ve acik fikirli
![]()
komik degilsin dedik diye bu kadar uzulme be gavat anan belki komidinden kaptigi parayi seni kursa yazdirmak icin kullanirYa bu orospu evladı ne diyo yine
Anamı siksinler okumadımkomik degilsin dedik diye bu kadar uzulme be gavat anan belki komidinden kaptigi parayi seni kursa yazdirmak icin kullanir
zaten sikiyolarAnamı siksinler okumadım
Vay ırospu evladızaten sikiyolar
cok konusma anani bidaha sikerimVay ırospu evladı
Annem seni döver büyük ihtimal orospu oğlu seni tecavüzmaxx yaparım anana bakcok konusma anani bidaha sikerim
annenin yuzune kocaman yarrami saaaak diye vuruyorum orospu anan bayiliyoAnnem seni döver büyük ihtimal orospu oğlu seni tecavüzmaxx yaparım anana bak
Trustmebro canım, hiç bir zaman bir cuckold ilişkisinde yer almak ister misin? Ne demek istediğim şu: Ben her normal erkek arkadaşlık şeyini yaparım, sana yemek alırım, sana şeyler alırım, sana sadık olurum ama tek fark, sen kiminle istersen görüşebilirsin. Yani temelde normal bir ilişki olur ama ben sana sadık olurum, sen ise başka kızlarla görüşebilirsin. Bu, daha çok erkek liderliğinde bir ilişki olur.annenin yuzune kocaman yarrami saaaak diye vuruyorum orospu anan bayiliyo
DnrTrustmebro canım, hiç bir zaman bir cuckold ilişkisinde yer almak ister misin? Ne demek istediğim şu: Ben her normal erkek arkadaşlık şeyini yaparım, sana yemek alırım, sana şeyler alırım, sana sadık olurum ama tek fark, sen kiminle istersen görüşebilirsin. Yani temelde normal bir ilişki olur ama ben sana sadık olurum, sen ise başka kızlarla görüşebilirsin. Bu, daha çok erkek liderliğinde bir ilişki olur.
annenin yuzune kocaman yarrami saaaak diye vuruyorum orospu anan bayiliyo
bu kim recoBu shitskin orospu evladi niye tr subforumunda amina kodumun oglu annemden kisa
View attachment 3575753
Kirlige pislige baksana amina koydugumun alt irkinin