Türkiye'de marsık olmak

Atsizz

Atsizz

Master
Şu şişko, saçında bilimum haşereler bulunduran kölenin bile Türkiye'de şansı var,

Nasıl bir memleket olduk amına koyayım?

1762176592326

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: nevaevametheratall, flows5991, Auchelius and 4 others
Şu şişko saçında bilimum haşereler bulunduran kölenin bile Türkiye'de şansı var,

View attachment 4282493
tırrık kızları foreign cock sever zaten, obez afrikalı olsa bile umursamazlar yabancı olması yeterli

• +1
  • JFL
  • Woah
Reactions: Resistance., pr1mat, kurdistan and 7 others
  • JFL
Reactions: ascendantwill, kurdistan, flows5991 and 2 others
tırrık kızları foreign cock sever zaten, obez afrikalı olsa bile umursamazlar yabancı olması yeterli
Mesele o da değil,

İstanbul Aksaray’da biraz vakit geçiren biri, zencilerin ne kadar kötü koktuğunu anlar.

Türk kızları ne ara bu kadar zoofili meraklısı oldu anlamıyorum.

• JFL
Reactions: ascendantwill, flows5991, Auchelius and 2 others
maymunun tipe bak amk bu kadar yabancı yarrağı sevdalısı başka memleket yok mk

• +1
Reactions: cakdripa, Misogynist_Maxxer, kurdistan and 4 others
Şu şişko, saçında bilimum haşereler bulunduran kölenin bile Türkiye'de şansı var,

View attachment 4282493
Arkada yeni eliot rodger doğuyor düşünsene bu kız çocuğun sevdiği kız

Attachments

• Screenshot_2025-11-03-16-54-42-302_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2025-11-03-16-54-42-302_com.android.chrome-edit.jpg
    384 KB · Views: 0
  • JFL
Reactions: cakdripa, kurdistan, Deleted member 159072 and 4 others
bu kevaşeyle maymun sevgili mi? :lul:

• +1
Reactions: kurdistan and Atsizz
düşünsene bu kevaşeyi doğuruyorsun büyütüyorsun her türlü çilesini çekiyorsun sonra bu kevaşe orospu kaşar eve zenci obez maymun getiriyor :what::what::what: yüce tengri bizi korusun

• JFL
Reactions: cakdripa, Misogynist_Maxxer, jsbera and 6 others
yabancı olmasında değilim bari insana benzesin yaw :lul::lul::lul:

• JFL
Reactions: kurdistan
birde arkada atatürk büstü var :lul::lul::lul:

• JFL
Reactions: kurdistan and Atsizz
Dış görünüşü sebebiyle çektiği sorunlar için foruma toplanmış güruh yine dış görünüşü yüzünden birini zorbalıyor

• JFL
  • +1
Reactions: ER enjoyer, cakdripa, Misogynist_Maxxer and 10 others
Dış görünüşü sebebiyle çektiği sorunlar için foruma toplanmış güruh yine dış görünüşü yüzünden birini zorbalıyor
ben zenci olduğu için zorbalıyorum yanlış anlaşılmasın:love:

• JFL
  • +1
Reactions: kurdistan, Deleted member 210554 and why not me?
bu forumda bile bundan kötü adam bi elin parmağını geçmez amk, tipe baksana obez subhuman + manlet
bide ten renginden nerf yemiş

• JFL
  • So Sad
  • +1
Reactions: kurdistan, maarda, Atsizz and 2 others
Mesele o da değil,

İstanbul Aksaray’da biraz vakit geçiren biri, zencilerin ne kadar kötü koktuğunu anlar.

Türk kızları ne ara bu kadar zoofili meraklısı oldu anlamıyorum.
türk olmadıgın sürece sorun yok, her seyle sikisebilirler

• +1
Reactions: kurdistan, Atsizz, Serialsuicide and 1 other person
Ee yani?

Sırf toplum yüzünden kendini burada bulmuş insanlar kimseyi eleştiremeyecek mi, orospu evladı?

Toplum yüzünden buraya düşen insanlar susacak, ama siz sahte ahlak dağıtacaksınız öyle mi?

Ananın amına bedenen gireyim @maarda

• JFL
Reactions: Zodiac, Misogynist_Maxxer, ascendantwill and 7 others
Ee yani?

Sırf toplum yüzünden kendini burada bulmuş insanlar kimseyi eleştiremeyecek mi, orospu evladı?

Toplum yüzünden buraya düşen insanlar susacak, ama siz sahte ahlak dağıtacaksınız öyle mi?

Ananın amına bedenen gireyim @maarda
@Resistance. seninde yorumun lazim bu konuda bence.

• +1
  • JFL
Reactions: cakdripa, jsbera, Serialsuicide and 1 other person
ne mutlu türküm diyene dedikten sonra kızlar

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 210554, ascendantwill, jsbera and 3 others
@Resistance. seninde yorumun lazim bu konuda bence.
Kimse toplum yüzünden buraya düşmüyor kimse de sırf siyahi-türk ilişkileri yüzünden incel değil.

Bunu da geçtim sırf %5lik örnek için kim incel kalabilir aq tamam evrimsel olarak farklı olan iyi gelebiliyor kişinin gözüne fakat her farklılık iyi gelecek diye bir şey yok biliyorsunuz ki birçok araştırma da beyaz genlere sahip insanlar en çok cinsel seçilimden elenmeden başarıyla neslini devam ettiren kesim.

Kimse de sahte ahlak satmıyor lookism yapıyorsunuz sadece aslında bu tür kişilerin cinsel seçilimde elenmemesi sizi sevindirmesi gerekirken kız niye buna bakıyo diye seviniyorsunuz olum kriterlerin gittikçe düşmesi sizin kurtuluşunuz zaten amk:D

Last edited:
  • +1
  • Love it
Reactions: cakdripa, Misogynist_Maxxer, jsbera and 3 others
Cümleyi bir daha oku ve mantık yürüt sağduyudan yoksun orospu evladı
Eleştirdiğimiz ve problemini çektiğimiz konunun aynısını başkalarına yapıp kendimizle çelişmeyelim diye belirttim

• +1
Reactions: cakdripa, kurdistan, nevaevametheratall and 2 others
ne mutlu türküm diyene dedikten sonra kızlar
Her pazartesi sabahı ve cuma çıkışı istiklal marşından sonra kızlar

• JFL
Reactions: jsbera, flows5991 and Serialsuicide
Eleştirdiğimiz ve problemini çektiğimiz konunun aynısını başkalarına yapıp kendimizle çelişmeyelim diye belirttim
Normie Triad

1-Lookism
2- Denial Incel
3- Narcissism

• +1
Reactions: cakdripa, jsbera, kurdistan and 2 others
Kimse toplum yüzünden buraya düşmüyor kimse de sırf siyahi-türk ilişkileri yüzünden incel değil.

Bunu da geçtim sırf %5lik örnek için kim incel kalabilir aq tamam evrimsel olarak farklı olan iyi gelebiliyor kişinin gözüne fakat her farklılık iyi gelecek diye bir şey yok biliyorsunuz ki birçok araştırma da beyaz genlere sahip insanlar en çok cinsel seçilimden elenmeden başarıyla neslini devam ettiren kesim.

Kimse de sahte ahlak satmıyor lookism yapıyorsunuz sadece aslında bu tür kişilerin cinsel seçilimde elenmemesi sizi sevindirmesi gerekirken kız niye buna bakıyo diye seviniyorsunuz olum kriterlerin gittikçe düşmesi sizin kurtuluşunuz zaten amk:D
"Sizin" kurtuluşunuz :feelswah: bizim demek istedin herhalde BİZ sen ve ben

• +1
Reactions: Resistance.
"Sizin" kurtuluşusunuz :feelswah: bizim demek istedin herhalde BİZ sen ve ben
Kendimi ayırdığım falan yok zaten. Ufak detaylara takılıp yanlış anlamlar çıkarmayın.

• +1
Reactions: jsbera, why not me?, kurdistan and 2 others
Siyahilerin tercih edilmeye başlanması kriterlerin düşmesi anlamına mı geliyor?

Daha da seçilme şansını azaltıyor, vücuduna siyah iç cephe boyası sürüp marsık olma şansın yok
birçok araştırma da beyaz genlere sahip insanlar en çok cinsel seçilimden elenmeden başarıyla neslini devam ettiren kesim.

1762185693021

Marsığın o durumuna rağmen yaşadığı çifte standarttan bahsediyorum,

Tekafu yapma, tekrar söylüyorum ananın amına bedenen gireyim.

• JFL
Reactions: ascendantwill, why not me?, nevaevametheratall and 2 others
Siyahilerin tercih edilmeye başlanması kriterlerin düşmesi anlamına mı geliyor?

Daha da seçilme şansını azaltıyor, vücuduna siyah iç cephe boyası sürüp marsık olma şansın yok

View attachment 4282975

Genel olarak araştırmalarda en az tercih edilen erkek gruplarından birisi çünkü.

Had gerisi sende azıcık akıl yürüt bakalım.

• +1
Reactions: cakdripa, jsbera and Auchelius

Yine basic mantık kuramamış kodumun kalın kafalısı

Adamın böyle doğması yada çifte standart yaşaması yine elinde olan birşey değil,sanki türk kızlarının her gördüğü yabancıya amını açmasını bu adam toplumu manipüle ederek sağlamış da suçlusu bu amınakoyim,ona sövmekte ki mantık ne?

Forumda sahte entelektüellik yapıp larp atmaya devam et,geçen sene aromasine parası yetmiyordu şimdi borsada 40k dolar kaybetmiş sikik seni

• JFL
  • +1
Reactions: cakdripa, Misogynist_Maxxer, ascendantwill and 8 others
Forumda sahte entelektüellik yapıp larp atmaya devam et,geçen sene aromasine parası yetmiyordu şimdi borsada 40k dolar kaybetmiş sikik seni
Şuraya dalak böbrek ne varsa bıraktık amk PĞŞWEĞPWFEPĞFWEĞPDFSĞPDFSĞDPSFDFSİŞFDS

• JFL
  • +1
Reactions: cakdripa, Misogynist_Maxxer, ascendantwill and 6 others
neyse en azından maymun degilim

• JFL
Reactions: why not me? and Serialsuicide
Yine basic mantık kuramamış kodumun kalın kafalısı

Adamın böyle doğması yada çifte standart yaşaması yine elinde olan birşey değil,sanki türk kızlarının her gördüğü yabancıya amını açmasını bu adam toplumu manipüle ederek sağlamış da suçlusu bu amınakoyim,ona sövmekte ki mantık ne?

Photo 2025 11 03 20 22 22

Gel sana her gün call vereyim de aç karnına yemek sok biraz fukara orospu evladı.

Beni tanıyormuş gibi takılma buralarda, senin nickini daha bu sene gördüm.

Kaldı ki eskiden benimle muhabbetin olsa ne tür işler kovaladığımı, kimlere yardımcı olduğumu görürdün.

İftira atma kalk siktir git minimum wage aldığın bir işte ananı siktirmeye devam et, sefil orospu çocuğu.

• +1
  • Woah
Reactions: BugraSA, Deleted member 159072 and Deleted member 159303
View attachment 4283358

Gel sana her gün call vereyim de aç karnına yemek sok biraz fukara orospu evladı.

Beni tanıyormuş gibi takılma buralarda, senin nickini daha bu sene gördüm.

Kaldı ki eskiden benimle muhabbetin olsa ne tür işler kovaladığımı, kimlere yardımcı olduğumu görürdün.

İftira atma kalk siktir git minimum wage aldığın bir işte ananı siktirmeye devam et, sefil orospu çocuğu.
Atsız 16 yasında baslayıp 2 yılda kripto zengini oldun galiba

• JFL
  • +1
Reactions: cakdripa, Serialsuicide, Resistance. and 1 other person
Atsız 16 yasında baslayıp 2 yılda kripto zengini oldun galiba
sokakta coin mi satıyo amk tabi kısa sürede patlama ihtimali var tek gecede cs den zengin olan arkadasim var

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer and flows5991
sokakta coin mi satıyo amk tabi kısa sürede patlama ihtimali var tek gecede cs den zengin olan arkadasim var
16 yasında neredeyse sıfır sermaye ile başlayıp (aileden zengin değilse) hiç bilgisi yokken 2 senede en az 60-70k dolar yapması gerçekci değil
neyse olay konudan saptı dediğime cevap vermek yerine önemsiz basit birşeye odaklandı siktir et

• +1
Reactions: Auchelius
7 sene önce cs den 2 dolarımla kumar oynayıp 3k dolar vurmuştum:p

• Love it
Reactions: Deleted member 159072
Last edited:
  • +1
Reactions: flows5991
Arkasındaki Atatürk büstünden utanmazlar.
atatürk bunları görse ilk zenciyi sallandırır sonra bu kevaşenin saçlarını keser

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: BugraSA, cakdripa, Serialsuicide and 2 others
atatürk bunları görse ilk zenciyi sallandırır sonra bu kevaşenin saçlarını keser
“Org hesabınız leaklendi diyelim…“

• JFL
Reactions: why not me?, Deleted member 159303, Misogynist_Maxxer and 3 others
@Atsizz @maarda

The tiger from the tiger yelling at pondering monkey meme v0 79fqfqn11uff1

• JFL
Reactions: why not me?, Auchelius, Deleted member 159303 and 1 other person
kaç kere söyledim bunu tırrık foidlerine göre looks bir yere kadar bu kevaşelerin hayatı internette geçtiği için aslında ne trend ve neyin en çok alıcısı varsa onu seçiyorlar yoksa mahallede okulda parkta gördüğün tırrık erkosunun bir sosyal medya değeri yok çünkü o foid doğduğundan beri o tırrık erkeğini görüyor tırrık foidinin amacı farklı coğrafyalara yelken açmak farklı yarakların tadına bakmak ve deneyimlemek.

• JFL
Reactions: Zodiac, Serialsuicide, flows5991 and 1 other person