Türkiyedeki İnsanlar Neden Böyle?

monotheist8676

monotheist8676

Banned
Türkçem kötü olabilir ana dilim değil sadece merak ettiğim bir şeyi soracağım: Türkler neden dolandırıcı ve ırkçı? Ben bir Saudiyim, Türkler sürekli fazla ücret istiyorlar(özellikle taksi) bir sürü dolandırıcılık çeşiti geliştirmişler. Ayrıca biz Araplara karşı çok ayrımcı davranıyorlar nedeni nedir? Bildiğim kadarıyla Araplar Türkleri Müslüman yapıp kadınlarını cariye olarak istihdam etmişti.
1753781060893

• +1
  • Woah
Reactions: divisionpanzerfaust and Resistance.
Rage bait için ayrı hesap mı açıyonuz orospu çocukları ananızı sikecem

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, pashanimair and Resistance.
Suud kopeklerinin islam dini ile alakasi yok, MBS tagut suud halki da murteddir tovbe edin

• +1
  • Love it
  • Woah
Reactions: pashanimair, divisionpanzerfaust and Resistance.
  • +1
Reactions: divisionpanzerfaust
Rage bait için ayrı hesap mı açıyonuz orospu çocukları ananızı sikecem
Türkiye ziyaretindeki gözlemlerimi sormuştum neden küfür ettiniz

• +1
Türkiye ziyaretindeki gözlemlerimi sormuştum neden küfür ettiniz
Siktir git burdan amerika kadınlarını tecavüz etti adamlarını kesti amınakoydupumun boktenli sub human ı oraya gelirsem o başörtülü ananı hamile kalana kadar domaltırım

• +1
Reactions: Serialsuicide and pashanimair
Siktir git burdan amerika kadınlarını tecavüz etti adamlarını kesti amınakoydupumun boktenli sub human ı oraya gelirsem o başörtülü ananı hamile kalana kadar domaltırım
Allah Resulü de Arap idi ve bunla gurur duyuyorum.

• +1
Allahını sikerim
@divisionpanzerfaust knk bunların allahı Amerika zaten islam devletiyle alakası yok allaha sövmedim yani

• +1
  • Love it
Reactions: Serialsuicide, pashanimair and divisionpanzerfaust
  • +1
  • Love it
Reactions: pashanimair and cakdripa
Türkçem kötü olabilir ana dilim değil sadece merak ettiğim bir şeyi soracağım: Türkler neden dolandırıcı ve ırkçı? Ben bir Saudiyim, Türkler sürekli fazla ücret istiyorlar(özellikle taksi) bir sürü dolandırıcılık çeşiti geliştirmişler. Ayrıca biz Araplara karşı çok ayrımcı davranıyorlar nedeni nedir? Bildiğim kadarıyla Araplar Türkleri Müslüman yapıp kadınlarını cariye olarak istihdam etmişti. View attachment 3968086
Could it be because you betrayed us?

• +1
Reactions: pashanimair and cakdripa
Türkçem kötü olabilir ana dilim değil sadece merak ettiğim bir şeyi soracağım: Türkler neden dolandırıcı ve ırkçı? Ben bir Saudiyim, Türkler sürekli fazla ücret istiyorlar(özellikle taksi) bir sürü dolandırıcılık çeşiti geliştirmişler. Ayrıca biz Araplara karşı çok ayrımcı davranıyorlar nedeni nedir? Bildiğim kadarıyla Araplar Türkleri Müslüman yapıp kadınlarını cariye olarak istihdam etmişti. View attachment 3968086
and you saudis are even more dangerous enemies than other kaffirs

totally saudi death halal wallah

• +1
Reactions: pashanimair, Deleted member 166967 and cakdripa
Your government's racist policies aimed to Turkify Arabs in the Middle East
If the Ottomans had done this yhere would be no such thing as saudi

saudi death halal wallah

• +1
  • Love it
Reactions: pashanimair, Deleted member 166967 and cakdripa
1000004259
1000004261