Türkiyedeki kızların cahil olması

dogu

dogu

manlet
Dil desen yok hayat amacı desen yok hayata kattığı herhangi bir değer desen yok whatsapp mavi tık ve son görülmeyi kapatıp kendilerini manipülatör sana aptal kaşar türk kızları makyaj yapmaktan dedikodu etmekten başka sevgili edinmeden başka bir amacı var mı size soruyorum

kadınları alt işçi sınıfı köle yapma kampanyası başlatmak lazım

• +1
  • JFL
Reactions: halatmaxxing, Serialsuicide, ascendantwill and 3 others
Böyle olması inan daha iyi 2 gün gecmeden çakabiliyosun %80 ine

evet doğru kendilerine sik gibi muamele yaparsan çakma şansın artıyor
Sadece sana erişemiyiceklerini hissettir ve yavaş yaklaş bu kadarlar

• JFL
Reactions: Resistance.
Sadece sana erişemiyiceklerini hissettir ve yavaş yaklaş bu kadarlar
Beyler tamam yeter cidden redpill copelarınızıda alın ve gidin

• JFL
Reactions: Serialsuicide, Auchelius and Arthache
öyle ama amk sana cinsel çekim hissetmeyen karıya yavaş yaklaşsan ne yazar hızlı yaklaşsan ne yazar mal mal tavsiyeler verceğinize 2-3 estetisyen arayıp şuraya fiyat bilgisi fln çekin amk

bide sen konuscaktın birtanesi ile bugünlerde konustun mu

• +1
Reactions: Serialsuicide
öyle ama amk sana cinsel çekim hissetmeyen karıya yavaş yaklaşsan ne yazar hızlı yaklaşsan ne yazar mal mal tavsiyeler verceğinize 2-3 estetisyen arayıp şuraya fiyat bilgisi fln çekin amk

zaten onla kim uğraşacak simp gibi davranma konuşurken kasma piç gibi davran yeter

• JFL
zaten onla kim uğraşacak simp gibi davranma konuşurken kasma piç gibi davran yeter
lŞDLFSLDSFKFDSLKFDLKEWFLKDSLKFKLSSDFKLDFLSK yaw kanka neyse onu siktir et o dediğin cerrahla konustun mu sen

Ben yüzüne bakmayana öyle yap demedim?

• JFL
Ben yüzüne bakmayana öyle yap demedim?
yaw kanka chad değilsen veya strong htn clite değilsen hızlı hızlı davranma sikme şansın yok zaten amk tabi bir süreçe yayılacak her türlü

• +1
Reactions: Serialsuicide and Arthache
Dil desen yok hayat amacı desen yok hayata kattığı herhangi bir değer desen yok whatsapp mavi tık ve son görülmeyi kapatıp kendilerini manipülatör sana aptal kaşar türk kızları makyaj yapmaktan dedikodu etmekten başka sevgili edinmeden başka bir amacı var mı size soruyorum

kadınları alt işçi sınıfı köle yapma kampanyası başlatmak lazım
Saydigin seyler sadece tr den ziyade dunya genelinde yuzyillardir standart.

He elestirilcek nokta modernlesme adi altinda topluma sokulan hook up kulturunun kadinlar tarafindan cok koruklenmesi.
Olay yine insanin tabiatina donuyor. Genetik materyalleri pahali ve uzun surede uretildigi icin monogamik olarak evrimlesmis olmalarina ragmen, cinselligi asil amaci olan “soyu devam ettirme”den carpitip yine bir kimyasal zirve arayisiyla herhangi bir uyusturucu bagimliligiyla ayni kefeye indirmis oluyorlar. Bu da en cok icinde yasadigimiz toplumun yapisina balta vuruyor. Yapilan arastirmalarda gosteriyor ki body count u yuksek olan ciftler arasi iliskiler cogunlukla bosanmayla sonuclaniyor. Toplumun en temel yapi tasi olan ailenin yapisinin bozulmasi da ebeveynlik rollerini gerceklestiremeyen ciftlerin cocuklarinin sikintili ve mental problemlerle yetismesine yol aciyor.

the west(world) has fallen billions must die

• +1
Reactions: Auchelius and Serialsuicide

Users who are viewing this thread

Back