dogu
manlet
normalde Sırbistan'a gidecektim aksilik çıktı şimdi tekrar bir sorun olmazsa karadağa gidecem oradan da başka bir yere sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Glow up türkiye diye birisi bana laf atsa ne demiş diye bile bakmam amk o ney millet bunları ciddiye alıyor mu acabadogu glow up türkiye yayınında 10 tane luksmeksir senin hakkında konuştu ananı ordan oraya hoplattilar btw
hani abdye gidiyodunnormalde Sırbistan'a gidecektim aksilik çıktı şimdi tekrar bir sorun olmazsa karadağa gidecem oradan da başka bir yere sanırım
imkanım olursa oraya giderim de collage fazlas istyorhani abdye gidiyodun
valla harbiden bu yayında ne cringe insanlar vardı ya izledikçe tilt oldumdogu glow up türkiye yayınında 10 tane luksmeksir senin hakkında konuştu ananı ordan oraya hoplattilar btw
tahmin ettiğim gibi zaten ha bu arada o karıya ciddi anlamda bağlanma ama bağlanıyosanda fazla bağlanma okul zamanı sevgili olmak%100 ayrılıkla sonuçlanıuorvalla harbiden bu yayında ne cringe insanlar vardı ya izledikçe tilt oldum