Türkiye'nin Kürtler Tarafından Piç Edilmesi Hk.

Atsizz

Atsizz

Iron
Şuan ülkenin genetik kalitesinin dibe vurduğu açık, sokaklar soy boy eşcinsel yeni nesil çocuklarla dolu.

Boy ortalamasından zeka seviyesine kadar her şey de geriye gidiyoruz. Çoğu insan farkında bile değil ama gelecekte bu toplumu ayakta tutacak emekli maaşlarını ödeyecek sağlam birey sayısı yok denecek kadar az.

Peki kime hesap sormalıyız; Kürtler.

Ey kardeşim, açık açık gerçekleri konuşalım toplum ve ülke istikrarı açısından tehlike oluşturan bu etnik piçlere karşı niye önyargı beslemiyorsun? İlkokulda silgini çalar, ortaokulda topunu çalar, lisede bisikletini, gelecek hayatında evine girer smart TV televizyonunu çalar.

Gx 0jtQXIAATbFn

• +1
  • WTF
Reactions: whoishe, pashanimair and Arthache
Milliyetçilik ve Siyaset cope

CİNSEL SEÇİLİM HER ŞEYDİR:blackpill::blackpill::blackpill::blackpill:

• +1
Reactions: Auchelius, Serialsuicide, pashanimair and 1 other person
Gelecekteki karımızı sikiyorlar

• JFL
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Serialsuicide, pashanimair, Atsizz and 1 other person
Milliyetçilik ve Siyaset cope

CİNSEL SEÇİLİM HER ŞEYDİR:blackpill::blackpill::blackpill::blackpill:
Kadın - erkek ilişkilerini putlaştıracağına, daha büyük problemleri çözmeye odaklan.

• WTF
Reactions: pashanimair
Genelde kuzenlerini sikerler, kürt müsün?
copelama kanka bizim için bitti aç sosyal medyayı bak kürt için kuduruyor kızlar htblerin yanında kürtler var

• Hmm...
  • +1
Reactions: Serialsuicide, pashanimair and Atsizz
Kadın - erkek ilişkilerini putlaştıracağına, daha büyük problemleri çözmeye odaklan.
Keşke tamamen muhabbet kadın erkek ilişkisi olsa

• +1
  • Hmm...
Reactions: Auchelius, Serialsuicide, pashanimair and 1 other person
copelama kanka bizim için bitti aç sosyal medyayı bak kürt için kuduruyor kızlar htblerin yanında kürtler var
Ben sosyal medyayı açtığımda genç kızların kürt nefretinden başka bir şey görmüyorum.

Bu durumu istismar etmek sizin elinizde, eliniz yüzünüz düzgün düzenli spor yapan biriyseniz milliyetçi olarak amcığa erişebilirsiniz.

• JFL
  • +1
  • WTF
Reactions: Kayra139, Serialsuicide, pashanimair and 1 other person
Ben sosyal medyayı açtığımda genç kızların kürt nefretinden başka bir şey görmüyorum.

Bu durumu istismar etmek sizin elinizde, eliniz yüzünüz düzgün düzenli spor yapan biriyseniz milliyetçi olarak amcığa erişebilirsiniz.
Kürt birinin Türkçülük yapması hakkında düşünceleriniz nedir atsız ağabey?

• +1
Reactions: Auchelius, pashanimair, Serialsuicide and 1 other person
Kürt birinin Türkçülük yapması hakkında düşünceleriniz nedir atsız ağabey?
Osmanlı'dan beri atalarımızın uyguladığı devşirme politikası sebebiyle gayet tabii normaldir.

Artık kürt nüfusu ön alınamaz bir noktaya geldiği için tarafımıza çekebileceğimiz kadar kürt kardeşlerimizi çekmeliyiz.

• WTF
  • Woah
Reactions: pashanimair and Resistance.
Osmanlı'dan beri atalarımızın uyguladığı devşirme politikası sebebiyle gayet tabii normaldir.

Artık kürt nüfusu ön alınamaz bir noktaya geldiği için tarafımıza çekebileceğimiz kadar kürt kardeşlerimizi çekmeliyiz.
Abi rojava bağımsız olursa nolcak?

• +1
Reactions: pashanimair
Abi rojava bağımsız olursa nolcak?
Kendi aralarında barzanici - apocu diye ayrılan kürtlerin devletleşeceğine inanıyor musun?

Devlet olmak her milletin harcı değildir, yaratıcı kürtleri yaratırken diğer milletlerin boyunduruğu altında yaşasın diye yaratmış olmalı. Bu aşağılık bir şey değil Filistinliler katalanlar da vatansız.

• WTF
  • Hmm...
Reactions: pashanimair and Resistance.
Kendi aralarında barzanici - apocu diye ayrılan kürtlerin devletleşeceğine inanıyor musun?

Devlet olmak her milletin harcı değildir, yaratıcı kürtleri yaratırken diğer milletlerin boyunduruğu altında yaşasın diye yaratmış olmalı. Bu aşağılık bir şey değil Filistinliler katalanlar da vatansız.
ABI KURTULUS SAVASINDADA ITTIHATCILAR VE KEMALCİLER OLARAK AYRILIYORLARDI AMA ATATURK SIKTI ATTI TEMIZLEDI ITTIHATCILARI KAZANDI KEMALİZMİ TÜM TÜRKİYEYE YAYDI SENCE KÜRTLERDENDE BÖYLE BİR COMEBACK GELEBİLİR Mİ?

• +1
  • Hmm...
Reactions: pashanimair and Atsizz
ABI KURTULUS SAVASINDADA ITTIHATCILAR VE KEMALCİLER OLARAK AYRILIYORLARDI AMA ATATURK SIKTI ATTI TEMIZLEDI ITTIHATCILARI KAZANDI KEMALİZMİ TÜM TÜRKİYEYE YAYDI SENCE KÜRTLERDENDE BÖYLE BİR COMEBACK GELEBİLİR Mİ?
Konjektür farklı, bugün kürtlerin atatürkü ferhat abdi şahin denen alt insan mı olur yoksa abdullah öcalan mı?

Kürtlerin tek şansı selahattin demirtaş fakat apocular yüzünden esaret altında.

• WTF
  • +1
Reactions: Resistance. and pashanimair
o beğenmediğin Kürtler evini inşa ediyor amın oğlu hiçbir işi anlamadığın buradan belli yoksa pakistan kırması Türklerde peki aşağı kalır yanı yok

• JFL
Reactions: whoishe
o beğenmediğin Kürtler evini inşa ediyor amın oğlu hiçbir işi anlamadığın buradan belli yoksa pakistan kırması Türklerde peki aşağı kalır yanı yok
Beden gücü arıyorsan, suriyeliler var yıllardır asgari ücretin altına çalıştılar,

dünyada beden gücünden fazla kaynak mı var orospunun evladı?

Kürdün yaptığı ev her depremde tuz buz oluyor bide minnet duymamızı bekliyor bacısını doğu batı ayrımı yapmadan siktiğim @dogu

• +1
Beden gücü arıyorsan, suriyeliler var yıllardır asgari ücretin altına çalıştılar,

dünyada beden gücünden fazla kaynak mı var orospunun evladı?

Kürdün yaptığı ev her depremde tuz buz oluyor bide minnet duymamızı bekliyor bacısını doğu batı ayrımı yapmadan siktiğim @dogu
Ben maraşlıyım ve yıkılan evlerin mutahit isimlerine bi bak Türk çoğu tamam kürtlerde de orospu çocukluğu var ama ben en çok işi yapana bakarım bende bu sektörde sayılırım çoğu mutahiti tanıyorum okul yapanların vs doğulu olanlar şerefli

• +1
Reactions: Serialsuicide
Kürtleri kovmalı ya da öldürmeliydik atat kovsaydı ua da katletseydi böyle olmazdı aptal kürtler olmadan bokkiye daha iyi olurdu

• +1
Reactions: whoishe, İNTİKAM VAKTİ, hesaplar_banlı and 1 other person
@Atsizz tiradı okudum azıcık ne zırvalamışsın sen amk

@Atsizz tiradı okudum azıcık ne zırvalamışsın sen amk
Fikrini soran oldu mu femboy orospu oğlu? götünün yanaklarını iyice arala.

• JFL
Reactions: Auchelius and Resistance.
Fikrini soran oldu mu femboy orospu oğlu? götünün yanaklarını iyice arala.
Sen çok tigir er okumuşsun roleplay yapma bana burada cafer admini sikime takar ülkücü şehitler anıtına yürürüm

Ben maraşlıyım ve yıkılan evlerin mutahit isimlerine bi bak Türk çoğu tamam kürtlerde de orospu çocukluğu var ama ben en çok işi yapana bakarım bende bu sektörde sayılırım çoğu mutahiti tanıyorum okul yapanların vs doğulu olanlar şerefli
Image

Müteahhitler laz ameleler kürt, Türk bu işin neresinde?

• +1
Sen çok tigir er okumuşsun roleplay yapma bana burada cafer admini sikime takar ülkücü şehitler anıtına yürürüm
Tüysüz pasif bir oğlansın, yürümeyi bırak zıplayacağın tek şey yarrağım olur.

• JFL
Reactions: Auchelius
Tüysüz pasif bir oğlansın, yürümeyi bırak zıplayacağın tek şey yarrağım olur.
Bak bak hâlâ roleplay yapıyor köpekçi seni sizin ocaktakiler sever pasif sikmeyi seni de sikmişlerdir :lul:

• JFL
  • +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Serialsuicide and Resistance.
View attachment 4053117

Müteahhitler laz ameleler kürt, Türk bu işin neresinde?

İshak Yapı – Asur Sitesi: İhsan Çelik
Yapı Haber
Medya Başkent

Ser-Al İnşaat – Güçlü Bahçe City: Servet Altaş
Yapı Haber
Medya Başkent

Antis Yapı – Antakya Rönesans Rezidans: Mehmet Yaşar Coşkun ve Hüseyin Yalçın Coşkun
Yapı Haber
Medya Başkent

Özburak İnşaat: Hikmet Günsay
Yapı Haber
Medya Başkent

Alpargün İnşaat – Adana bölgesinde: Hasan Alpargün
Medya Başkent
Cumhuriyet

Özkan Kardeşler İnşaat – Özkan Golden City (Hatay): Mehmet Özkan
Medya Başkent

Diğer firmalar/sorumlular: İsi̇as Otelcilik İnşaat, Aksay İnşaat, MTS Konut İnşaat, Ekram Cam İnşaat, Fevzi Yılmaz Harfi̇yet Emlak İnşaat, BNC İnşaat Mühendislik, Akyurt Yapı İnşaat, Köker Yapı İnşaat, Erdoğan Keçecioğlu İnşaat

Bu isimler maraşta binaları yıkılan mutahitlerin ismi bak hangisi Kürt

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ
Bak bak hâlâ roleplay yapıyor köpekçi seni sizin ocaktakiler sever pasif sikmeyi seni de sikmişlerdir :lul:
Kadından iyi muamele çekeceğine eminim, beni hiç bir kadın bırakamadı sende bırakamayacaksın orospum benim.

• Ugh..
2 tane kgb , mit ajani biz ayikmayalim diye birbirlerine sövüyorlar sakin kanmayin beyler

• +1
  • Hmm...
Reactions: pashanimair, yadih, İNTİKAM VAKTİ and 3 others
İshak Yapı – Asur Sitesi: İhsan Çelik
Yapı Haber
Medya Başkent

Ser-Al İnşaat – Güçlü Bahçe City: Servet Altaş
Yapı Haber
Medya Başkent

Antis Yapı – Antakya Rönesans Rezidans: Mehmet Yaşar Coşkun ve Hüseyin Yalçın Coşkun
Yapı Haber
Medya Başkent

Özburak İnşaat: Hikmet Günsay
Yapı Haber
Medya Başkent

Alpargün İnşaat – Adana bölgesinde: Hasan Alpargün
Medya Başkent
Cumhuriyet

Özkan Kardeşler İnşaat – Özkan Golden City (Hatay): Mehmet Özkan
Medya Başkent

Diğer firmalar/sorumlular: İsi̇as Otelcilik İnşaat, Aksay İnşaat, MTS Konut İnşaat, Ekram Cam İnşaat, Fevzi Yılmaz Harfi̇yet Emlak İnşaat, BNC İnşaat Mühendislik, Akyurt Yapı İnşaat, Köker Yapı İnşaat, Erdoğan Keçecioğlu İnşaat

Bu isimler maraşta binaları yıkılan mutahitlerin ismi bak hangisi Kürt
Nüfus müdürlüğü mü burası aq çocuğu?

Irk tasnifini isimlerden mi yapacağız, herkesin bildiği tek gerçek var kürtler iş bilmez, ahlaksız insan topluluğu.

• Hmm...
  • Ugh..
2 tane kgb , mit ajani biz ayikmayalim diye birbirlerine sövüyorlar sakin kanmayin beyler
ben mitçi değilim tırrıklara hizmet vermem hayatta

• +1
Nüfus müdürlüğü mü burası aq çocuğu?

Irk tasnifini isimlerden mi yapacağız, herkesin bildiği tek gerçek var kürtler iş bilmez, ahlaksız insan topluluğu.
Yarrak iş bilmez çoğu inşaat şirketleri doğulu kişilere ait ona rağmen türklerin yaptığı binalar yıkıldı sikecem türk ırkını amk yok edin benim vatandaşlığımı

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ and Serialsuicide
Yarrak iş bilmez çoğu inşaat şirketleri doğulu kişilere ait ona rağmen türklerin yaptığı binalar yıkıldı sikecem türk ırkını amk yok edin benim vatandaşlığımı
tırrıklar inşaat yapsa daha iyi yapar yapmıyolar

• +1
Kürtlerin yaptığı evler kendileri gibi yamuk, ne kural tanıyorlar ne de imar. Kaçak binalar yaparak devleti ve milleti istismar ediyorlar.

Zaten amk ülkesinde eline çivi çekiç kürek alan inşaatcı oluyor.

• +1
  • Ugh..
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Auchelius and Turetskiyy
Kürtlerin yaptığı evler kendileri gibi yamuk, ne kural tanıyorlar ne de imar. Kaçak binalar yaparak devleti ve milleti istismar ediyorlar.

Zaten amk ülkesinde eline çivi çekiç kürek alan inşaatcı oluyor.
inşaat öyle kolay mı amk kuzenimin babası bina dikiyor kürtler ayrı olarak okullara atatürk büstü yapıyoruz çoğu kürt alanların tamam bok gibi de yapan var ama iyiler daha fazla

inşaat öyle kolay mı amk kuzenimin babası bina dikiyor kürtler ayrı olarak okullara atatürk büstü yapıyoruz çoğu kürt alanların tamam bok gibi de yapan var ama iyiler daha fazla
İnşaattan kolay ne var aq? İstediğin araziye kaçak binayı dik daha sonra imar affından yararlan oldu bitti.

İnsanlık tarihinden beri yapılan şu işin ne külfeti zorluğu olabilir aq? Kürtler de bunun farkında ve böyle böyle nüfuz elde ediyorlar.

• JFL
İnşaattan kolay ne var aq? İstediğin araziye kaçak binayı dik daha sonra imar affından yararlan oldu bitti.

İnsanlık tarihinden beri yapılan şu işin ne külfeti zorluğu olabilir aq? Kürtler de bunun farkında ve böyle böyle nüfuz elde ediyorlar.
Çok iyi işte

• Hmm...
Reactions: Atsizz

sen çok zekiysen dik aftan yararlan yarram

• +1
  • Hmm...
sen çok zekiysen dik aftan yararlan yarram
Mantığa bak, ortada sistemin açığı var ve sende yap diyor.

Namuslu kürt vatandaşlarımız(Çoğunluk Zaza) bile sistemin açığını kullanıp istismar eden kürtlere karşı cephe alıyor ama bu orospu çocuğu sende yap diyor.

• +1
Reactions: Kayra139
Mantığa bak, ortada sistemin açığı var ve sende yap diyor.

Namuslu kürt vatandaşlarımız(Çoğunluk Zaza) bile sistemin açığını kullanıp istismar eden kürtlere karşı cephe alıyor ama bu orospu çocuğu sende yap diyor.
ağlayacağına yap yarram
namuslu kürt vatandaşların (çoğunluk zaza) buldukları ilk fırsatta açıkta bulsa ananı sikerler.
salak forumda günün büyük çoğunluğunu başarısız öfke yemleri atarak harcıyon, inşallah ananı kürtler bir güzel siker

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ and Serialsuicide
O sırada tğrk genetiği
1000022150

• +1
Reactions: pashanimair and İNTİKAM VAKTİ
ağlayacağına yap yarram
namuslu kürt vatandaşların (çoğunluk zaza) buldukları ilk fırsatta açıkta bulsa ananı sikerler.
salak forumda günün büyük çoğunluğunu başarısız öfke yemleri atarak harcıyon, inşallah ananı kürtler bir güzel siker
Tecavüzcüler de ceza almıyor gel o anana bir tecavüz edeyim belli ki sistemdeki açıkları istismar etmeyi seviyorsun.

Sen daha Kürtlerin arasındaki dinamiklere bile hakim değilsin, vatanını milletini seven zaza kardeşlerim bugün koruculuk mesleğinin yapı taşıdır.

• +1
Reactions: Kayra139
Tecavüzcüler de ceza almıyor gel o anana bir tecavüz edeyim belli ki sistemdeki açıkları istismar etmeyi seviyorsun.

Sen daha Kürtlerin arasındaki dinamiklere bile hakim değilsin, vatanını milletini seven zaza kardeşlerim bugün koruculuk mesleğinin yapı taşıdır.
aktif olarak koruculuk yapan ve nöbet tutan bir zaza muhtemelen eline geçse ananı öldüresiye siker, yüzünün her köşesini dölüyle kaplardı.
subforumda kanunlar hakkında ağlayacağına siktir git önce hardmaxxla da pörtlek gözlerini ve içine göçmüş maxillanı düzelt,
mete han ile atilla gelip kurtarmayacak senin o sikik hayatını.
hayatın boyunca senden iyi gözüken bir kürt ile aynı odaya girdiğin zaman ananı sikecek o odanın içinde dönebilecek her olayda.

• +1
aktif olarak koruculuk yapan ve nöbet tutan bir zaza muhtemelen eline geçse ananı öldüresiye siker, yüzünün her köşesini dölüyle kaplardı.
subforumda kanunlar hakkında ağlayacağına siktir git önce hardmaxxla da pörtlek gözlerini ve içine göçmüş maxillanı düzelt,
mete han ile atilla gelip kurtarmayacak senin o sikik hayatını.
hayatın boyunca senden iyi gözüken bir kürt ile aynı odaya girdiğin zaman ananı sikecek o odanın içinde dönebilecek her olayda.
Heyecan yaptın sakin ol, yoksul orospu çocuğu seni.

• Ugh..
  • Hmm...
Reactions: İNTİKAM VAKTİ and Resistance.
Heyecan yaptın sakin ol, yoksul orospu çocuğu seni.
anamı bacımı kürtler sikmiyor en azından ki nefret yerine heyecan hissediyorum:lul:

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, İNTİKAM VAKTİ, Serialsuicide and 1 other person

Harbi

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Serialsuicide and İNTİKAM VAKTİ
Şuan ülkenin genetik kalitesinin dibe vurduğu açık, sokaklar soy boy eşcinsel yeni nesil çocuklarla dolu.

Boy ortalamasından zeka seviyesine kadar her şey de geriye gidiyoruz. Çoğu insan farkında bile değil ama gelecekte bu toplumu ayakta tutacak emekli maaşlarını ödeyecek sağlam birey sayısı yok denecek kadar az.

Peki kime hesap sormalıyız; Kürtler.

Ey kardeşim, açık açık gerçekleri konuşalım toplum ve ülke istikrarı açısından tehlike oluşturan bu etnik piçlere karşı niye önyargı beslemiyorsun? İlkokulda silgini çalar, ortaokulda topunu çalar, lisede bisikletini, gelecek hayatında evine girer smart TV televizyonunu çalar.

View attachment 4052717
uzun ama boş yazı

• +1
Reactions: Serialsuicide
Suriyelilrr inşaatta 100k alıyor ne asgariden bahsediyosun :lul: :lul::lul:

Users who are viewing this thread

• Back