türkler neden kokar

ReadBooksEveryday

ReadBooksEveryday

Forum User Of The Year 2022,2023, Pro Kaligula
Contributor
Dar bir alanda sıkışmıştım. Taksi şoförü beni ezmeye çalışıyordu. Scooter'lı rastgele adamlar şerit değiştirmeye çalışıyordu. Sürekli korna sesleri duyuluyordu. Sokaklarda su ve sidik vardı, restoran sahipleri kirli yiyecekleri ortaya atıyordu. Çok kötü kokuyordu. Şişman, dövmeli, liberal bir kız arkadaşıyla yürüyordu. Bir an kendimi Mumbai'de sandım.
1753860275397

1753860405649

• JFL
  • Ugh..
  • So Sad
Reactions: 5'7 zoomer, SecularIslamist, Zodiac and 3 others
Siktir git lan burdan

• +1
Reactions: 5'7 zoomer, htn666, swaggy and 5 others
Bu şehirde çok fazla insan altı var. Birçoğunuzun benden nefret ettiğini biliyorum ama bu gerçekten benim deneyimim. Ailem için baklava almaya gidiyorum ve dükkan sahibi fazla ücret alıyor. Taksiye biniyorum ve şoför uzun bir yol alıyor. Su almaya gidiyorum ve sihirli bir şekilde su 200 lira. Dolandırıcılar ve 'sahtekarlarla' dolu. Hatta sokakta rastgele birinin ayakkabı fırçasını alarak ona yardım ettim ve bunun bir ayakkabı temizleme dolandırıcılığı olduğu ortaya çıktı.

You can buy literally nothing. And this is for someone that can still moderately communicate in Turkish.

Can’t wait to leave this shithole asap. Full of nasty subhumans that will do anything for a buck.

• +1
  • So Sad
Reactions: 5'7 zoomer, Aven and menas
Siktir git ozaman orospu çocuğuna bak zorla tutuyorlar sanki o avrupalı ananın götünü yarim

• +1
  • Hmm...
  • JFL
Reactions: 5'7 zoomer, htn666, swaggy and 5 others
Siktir git ozaman orospu çocuğuna bak zorla tutuyorlar sanki o avrupalı ananın götünü yarim
çok fazla öfke. ihtiyacın olan yardımı alman için dua ediyorum incel

• +1
Reactions: monotheist8676
çok fazla öfke. ihtiyacın olan yardımı alman için dua ediyorum incel
İslam devleti gelince sarışın ananı tecavüz ederek öldürecez @divisionpanzerfaust

• JFL
  • So Sad
  • Woah
Reactions: 5'7 zoomer, recai iskender, pashanimair and 4 others
Brandbird

• +1
  • Love it
Reactions: 5'7 zoomer, pashanimair, divisionpanzerfaust and 2 others
fuck turkish girls in turkey they love foreign cock even its small

foreign cock <3 turkish slut

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair and ReadBooksEveryday
fuck turkish girls in turkey they love foreign cock even its small

foreign cock <3 turkish slut
Turkish guys also thirst over Russian & Ukranian whores

So what’s with the double standard incel? @SecularIslamist

• +1
Reactions: 5'7 zoomer
Dar bir alanda sıkışmıştım. Taksi şoförü beni ezmeye çalışıyordu. Scooter'lı rastgele adamlar şerit değiştirmeye çalışıyordu. Sürekli korna sesleri duyuluyordu. Sokaklarda su ve sidik vardı, restoran sahipleri kirli yiyecekleri ortaya atıyordu. Çok kötü kokuyordu. Şişman, dövmeli, liberal bir kız arkadaşıyla yürüyordu. Bir an kendimi Mumbai'de sandım.
View attachment 3971075
View attachment 3971077
Anani sikip sikip sokağa boşalmislar ondan kokuyodur

• +1
Reactions: htn666, ascendantwill and pashanimair
Bu şehirde çok fazla insan altı var. Birçoğunuzun benden nefret ettiğini biliyorum ama bu gerçekten benim deneyimim. Ailem için baklava almaya gidiyorum ve dükkan sahibi fazla ücret alıyor. Taksiye biniyorum ve şoför uzun bir yol alıyor. Su almaya gidiyorum ve sihirli bir şekilde su 200 lira. Dolandırıcılar ve 'sahtekarlarla' dolu. Hatta sokakta rastgele birinin ayakkabı fırçasını alarak ona yardım ettim ve bunun bir ayakkabı temizleme dolandırıcılığı olduğu ortaya çıktı.

You can buy literally nothing. And this is for someone that can still moderately communicate in Turkish.

Can’t wait to leave this shithole asap. Full of nasty subhumans that will do anything for a buck.
enayisin aq azıcık gözün açık ve hakkını savunan bi ibne olsan bir şey olmaz görmüyon mu sosyal medyadaki adamları

• +1
Reactions: ReadBooksEveryday and pashanimair
kadıköy dışına çıkmadığın için çünkü avrupalı cuck

• JFL
Reactions: ReadBooksEveryday

Those are kurds and gypsys bro

• +1
  • JFL
  • Woah
Reactions: 5'7 zoomer, ReadBooksEveryday, pashanimair and 2 others
View attachment 3971075
View attachment 3971077
istanbul öyle

• +1
Reactions: ReadBooksEveryday
her ülekede bu tiplerden yok sanki amk hatta avrupada çok daha fazla var adam sizin çok kolay sinirlendiğinizi görüp boktan threadlar açıyo hala rageliyosunuz

• +1
Reactions: Tornoviaa, Serialsuicide, Zodiac and 1 other person
allahını sikim

• +1
  • Woah
Reactions: htn666, cakdripa and pashanimair
her ülekede bu tiplerden yok sanki amk hatta avrupada çok daha fazla var adam sizin çok kolay sinirlendiğinizi görüp boktan threadlar açıyo hala rageliyosunuz
.

Doğru değil. Bu kültür medeni dünyada yok. Bu ülkeden ayrıldığınızda anlayacaksınız. Avrupa'daki tüm Türklerin bir daha asla geri dönmek istememesinin bir sebebi var.

• JFL
Reactions: starboi.
Burada tamamen meteliksiz olmayan ve Avrupa'yı hiç ziyaret etmemiş biri varsa, kask takmadan motosiklet bile kullanamayacağınızı, sürekli korna çalmayı, yaya geçitlerinden geçmeyi vb. görecektir. Trafik, buradaki insanların zihniyetinin iyi bir göstergesidir; sürekli kestirme yollara başvurmaya, dolandırıcılık yapmaya ve "acele etmeye" çalışırlar. Çöpleri yere atıp, bir Çingene'nin toplamasını beklerler, sanki çöplerini doğru düzgün atamayacak kadar önemli biriymiş gibi. Danimarka'nın İstanbul sokaklarından sıradan bir Türk'ü alsanız, ertesi gün onu hapiste görürsünüz.

I rest my case here

• JFL
Reactions: 5'7 zoomer
Bro are you in Turkiye right now? If you want a chilled out holiday go to Konya, Urfa or Pamukkale.

These places might be more conservative and have less tourist sites, but as long as you tell them you're not a Jew/faggot you'll be fine. Bonus points and discounts if you larp Muslim convert.

Every overhyped tourist city is a shit hole everywhere. Stinks, graffiti and scamming cunts fucking everywhere.

• +1
Reactions: 5'7 zoomer and ReadBooksEveryday
View attachment 3971075
View attachment 3971077
senin tanrını jesusunu sikerim orospunun evladı amını yurdunu avrupasını siktiğim git lan ülkeden o zaman seni ülkeye alanın da amk orospu evladı

Users who are viewing this thread

Back