türklere duyuru

FEE

FEE

Gold
bu başlığın altına gerçekten türk olmaktan gurur duyanları ve gurur duymayanları davet ediyorum. amacım kavga çıkarmak ragebait unsuru yaratmak değil. gerçekten doğru ve mantık içerisinde argümanlarınızla tartışmanızı istiyorum. Türklerin tarih dışında ne iyi yönleri var ve ya ne yararları var? şuanki türk hükümeti gerçekten türk insanını kötü etkiliyormu yoksa türk insanı gerçekten temel olarak kötü bir mirasamı sahip ? (tembel kötü genetik vs.) biribirinizi eleştirin.

Last edited:
  • +1
Reactions: swaggy
hiç birimiz türk değiliz

• +1
Reactions: 𝑳𝒆𝒐., Geoff2024, xlegend and 4 others
bu başlığın altına gerçekten türk olmaktan gurur duyanları ve gurur duymayanları davet ediyorum. amacım kavga çıkarmak ragebait unsuru yaratmak değil. gerçekten doğru ve mantık içerisinde argümanlarınızla tartışmanızı istiyorum. Türklerin tarih dışında ne iyi yönleri var ve ya ne yararları var? şuanki türk hükümeti gerçekten türk insanını kötü etkiliyormu yoksa türk insanı gerçekten temel olarak kötü bir mirasamı sahip? biribirinizi eleştirin
ya dümdüz ırk olm her ırk öyle çokta sikimde hangi milliyetten olduğum

• +1
Reactions: pashanimair and wsdem
ya dümdüz ırk olm her ırk öyle çokta sikimde hangi milliyetten olduğum
ben bir türk olarak türk olmaktan haz etmiyorum utanıyorum

• Hmm...
Reactions: swaggy
şey diyo musun peki sir my mom is blonde hair we are secular sir

• JFL
  • +1
Reactions: ascendantwill, Serialsuicide, cakdripa and 2 others
bu başlığın altına gerçekten türk olmaktan gurur duyanları ve gurur duymayanları davet ediyorum. amacım kavga çıkarmak ragebait unsuru yaratmak değil. gerçekten doğru ve mantık içerisinde argümanlarınızla tartışmanızı istiyorum. Türklerin tarih dışında ne iyi yönleri var ve ya ne yararları var? şuanki türk hükümeti gerçekten türk insanını kötü etkiliyormu yoksa türk insanı gerçekten temel olarak kötü bir mirasamı sahip ? (tembel kötü genetik vs.) biribirinizi eleştirin.
devletcilik ve milliyetçilik turkleri direkt bitiriyo

şey diyo musun peki sir my mom is blonde hair we are secular sir
öyle demiyom öyle diyen insanlara bir kaç kez rastladım genelde profillerinde atatürk oluyor

• +1
Reactions: swaggy and wsdem
amk bence bu milletin sosyal olsun kültüründe olsun herşeyinde sıkıntı var türklerin sosyal yapısı çok garip yani çok söyleyeceğim şey varda sosyal medyadan gördüğüm kadarıyla birşey söyleyemem zaten asosyalim az buçuk insanları biliyorum

Şuanki Türkiye doğudan gelen kontrolsüz göç ü olsun yıllarca araplar ermeniler gibi toplumlarla iç içe yaşayıp sikişmesi olsun Arap kültürünü islam sanması olsun ne türk ülkesi oldu nede kültürünü düzgünce korudu fars ve Arap kültürü türk kültürü gibi yedirilmeye çalışılıyor yolsuzluk ve toplumsal çürüme hatsafada ırkımdan değşl ama milletimden utanıyorum utanma sebebim avrupalı orospu çocukları nın bizi sevmemesi de değil kendimize yakıştırmamam dan dolayı utanıyorum çocukların kürt serserilere özenerek büyümesinden de utanıyorum tarih iyi hoş ama tarihimiz şöyle böyle dşye diye herkesin beyni eridi ileriye bakan yok avrupadan bir örnek verilince iki tip insan çıkıyor biri Osmanlı avrupayı nasıl domalttı diye gezen 70 iq maymunlar bunların türk olma ihtimali yok zira hiçbir türk osmanlıyı sevmez çepnilere ve alevi türkmenlere yaptıkları eziyetler gün gibi ortada diğer bir tip iste "I am white sir we are not muslim or arab we are %100 white and secular" bu orospu çocukları nı tecavüz ederek öldürmek lazım zaten genelde lgbt destekçisi sokaktaki itler toplanmasın diye yaygara koparan ve adını bildikleri tek partilerde AKP ve CHP dır türk olmaktan kesinlikle utanmıyorum ırkından utanmak kadat büyük eziklik olamaz ama keşke Türkiye türkü olmasaydım gene %50 kurtarıyorum biraz uzun yazdım ama günün sonunda türk ve turanid olmak güzel ama günümüz şartlarında ki çürümede türkiyeli türk olmak sadece rezillik keşke kazakistands doğup at eti yiyip kazak karı sikseydim

• +1
Reactions: pashanimair
Bir etnik kendi irkiyla gurur duyuyorsa turk niye duymasin amk? Savas sanatinin kitabini yazmis ordusu en sefil durumdayken bile sinir otesi operasyonlar yapmis bu millete tembel diyenin anasini sikeyim.

• +1
Reactions: pashanimair, cakdripa and divisionpanzerfaust
öylede senin o maymun ırkında iyi şeyleri savunmuyor sanki:lul:

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, Deleted member 166967 and cakdripa
  • +1
Reactions: pashanimair and cakdripa
Türk olmaktan gurur duyuyorum.
Temel sıkıntımız ülkeyi türklerin yönetmemesi
Mesela zamanında köpeğimiz olan ırklar artık türkçe konuşup türk vatandaşı olup bizi eleştirebiliyor.
Ah keşke güneyliler galip gelseydide kürdolarımın efendisi olduğum evreni yaşasaydım

• +1
  • Love it
  • JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, recai iskender, cakdripa and 1 other person
  • +1
knk utanılacak birsey değil bence o kadar

• +1
Reactions: pashanimair
tiktok profilinden belliydi zaten mal bir orospu evladi oldugun:lul:

• +1
Reactions: pashanimair, cakdripa and Serialsuicide
Şuanki Türkiye doğudan gelen kontrolsüz göç ü olsun yıllarca araplar ermeniler gibi toplumlarla iç içe yaşayıp sikişmesi olsun Arap kültürünü islam sanması olsun ne türk ülkesi oldu nede kültürünü düzgünce korudu fars ve Arap kültürü türk kültürü gibi yedirilmeye çalışılıyor yolsuzluk ve toplumsal çürüme hatsafada ırkımdan değşl ama milletimden utanıyorum utanma sebebim avrupalı orospu çocukları nın bizi sevmemesi de değil kendimize yakıştırmamam dan dolayı utanıyorum çocukların kürt serserilere özenerek büyümesinden de utanıyorum tarih iyi hoş ama tarihimiz şöyle böyle dşye diye herkesin beyni eridi ileriye bakan yok avrupadan bir örnek verilince iki tip insan çıkıyor biri Osmanlı avrupayı nasıl domalttı diye gezen 70 iq maymunlar bunların türk olma ihtimali yok zira hiçbir türk osmanlıyı sevmez çepnilere ve alevi türkmenlere yaptıkları eziyetler gün gibi ortada diğer bir tip iste "I am white sir we are not muslim or arab we are %100 white and secular" bu orospu çocukları nı tecavüz ederek öldürmek lazım zaten genelde lgbt destekçisi sokaktaki itler toplanmasın diye yaygara koparan ve adını bildikleri tek partilerde AKP ve CHP dır türk olmaktan kesinlikle utanmıyorum ırkından utanmak kadat büyük eziklik olamaz ama keşke Türkiye türkü olmasaydım gene %50 kurtarıyorum biraz uzun yazdım ama günün sonunda türk ve turanid olmak güzel ama günümüz şartlarında ki çürümede türkiyeli türk olmak sadece rezillik keşke kazakistands doğup at eti yiyip kazak karı sikseydim
amk tam olarak bunları söylemek istiyodum

tiktok profilinden belliydi zaten mal bir orospu evladi oldugun:lul:
seninki neysi amına kodum annenin beyaz donunu kafana geçirmişsin shitskşn olduğun belli oluyodu gizlemeye çalışıyodun

seninki neysi amına kodum annenin beyaz donunu kafana geçirmişsin shitskşn olduğun belli oluyodu gizlemeye çalışıyodun
beyazlik yaristiracaksan sülalenden daha beyazim amk türkü @recai iskender @maarda abilerim onaylar

• +1
Reactions: recai iskender and pashanimair
beyazlik yaristiracaksan sülalenden daha beyazim amk türkü @recai iskender @maarda abilerim onaylar
90 mesaj atjyordun ignoreledigim karilar gibi btw burda havlama o orospu ananin kuloduna kadar yersin doxx:feelswat:

• +1
türk değilim anne tarafında fransızlık ve ermenilik var baba taragıda çerkez

• Ugh..
  • JFL
Reactions: cakdripa and divisionpanzerfaust
Allaha şükür suriyeliyim

• JFL
  • +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ and pashanimair
:forcedsmile:

Attachments