ogrepilled
ascended
oo gel krdsm sorunun neydi? he bogazin agriyo hadi git kardesim bekle orada 4 saat ok abla gel kardsm iceriye hmm bakayim aa yap tmm kardesim al su gargarayi hadi sg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
oglum siz hasta nasil olmayi beceriyonuz lannn siz oc Ccocc musunuz oGlum? OcccÜç gün önce gittim. Boğaz ağrısından konuşamıyorum, burun akıntısı ve ağır ciğer ağrısı var diye. Çok içmişsindir dedi denyo. Saçma sapan laflar söyleme dedim güvenliği çağırdı. Millet neden doktor dövüyor anladım.
gelin söyle kapsamlı bir hormıon testi yapalım efendim.özel hastane isimli çocuk:
Harbi aq 2 saat sıra beklemiştim sg yemiştimoo gel krdsm sorunun neydi? he bogazin agriyo hadi git kardesim bekle orada 4 saat ok abla gel kardsm iceriye hmm bakayim aa yap tmm kardesim al su gargarayi hadi sg
hormon testini devlette yaptır bir zahmet ben asıl sağlık durumları için diyorumgelin söyle kapsamlı bir hormıon testi yapalım efendim.
ney tüm vücudunuzdaki fizyolojiniz dahilinde baktığımız hormonlar sadece size özel indirim 11k hepsini tek tek yaptırsanız 17k oluyo haberiniz daihlninde olsun vede güçlü olun