Xx_gloomy_bison_xX
Bronze
"Cocuk cok yakısıklıydı" o yuzden sevişmişler...
Yok kanka ya kızlar tipe bakmıyor karakter önemli öz güven önemli

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Yok kanka ya kızlar tipe bakmıyor karakter önemli öz güven önemli![]()
ne yapcakmış la@İNTİKAM VAKTİ knk böyle tipler üzerinde dediğini yapabilirsin bence
acisini cekmezsin bu aradaabartısız diyorum benim kız kuzenım falan boyle bisi cıksa gidip vururum oldururum amınakoyayım
3 veya 4 ay cok acısını cekerimde sonra cok uzulcegimi sanmıyorum benlen aynı kanı tasıyon biri orospu olamaz
insan oldurunce kotu hissederimdeacisini cekmezsin bu arada
orospu kuzeninin hayatinda ne gibi bi etkisi olabilir ki
Yok kanka ya kızlar tipe bakmıyor karakter önemli öz güven önemli![]()
la bi özet geç izlemedim videoyuGerçek olamaz mk
bi özetle ne diyor karıben bunu niye sonuna kadar izledim zaman kaybı aq
izlesene aw dopaminin o kadar düsük müla bi özet geç izlemedim videoyu
midem bulanıyor özet geç 2dk yaizlesene aw dopaminin o kadar düsük mü
kafede bi çocuk varmış bakışıyolarmış sonra birbirlerine dokunuyolarmış sonra yiyişmişler sonra sevişmişler çocuklamidem bulanıyor özet geç 2dk ya
kız bunu bekarken mi yapıyor ?kafede bi çocuk varmış bakışıyolarmış sonra birbirlerine dokunuyolarmış sonra yiyişmişler sonra sevişmişler çocukla
bunu anlatıyo
hekız bunu bekarken mi yapıyor ?
bende aldattı sandım olayı niye abartmışlar böyle kızlarla takılmazsınız olur biter mkhe
ya ben insanların bunları bu kadar sorun etmesini anlamıyorum tamam kanka sen evlenmezsin o kadınla bu kadar önemsiyosan
yoq qanqa ama onlar alaqavatbende aldattı sandım olayı niye abartmışlar böyle kızlarla takılmazsınız olur biter mk