turkce forumun amaci ne?

MogEater

MogEater

sub1 to true adam.
yazdiklarim hakkinda hicbir geri donus alamiyorum, forumda acsend mantiginda kimse yok, olanlardan dmden yaziyor sadece,
forumda normieler disinda bilgilendirici bir icerik yok veya tartisma kulturu yok, forum 2.0 filan yok mu?

• +1
Reactions: stasniw, Kayra139, Dathomirian Zabrak and 2 others
yazdiklarim hakkinda hicbir geri donus alamiyorum, forumda acsend mantiginda kimse yok, olanlardan dmden yaziyor sadece,
forumda normieler disinda bilgilendirici bir icerik yok veya tartisma kulturu yok, forum 2.0 filan yok mu?
Hangi threadin cevap almadı senin la genelde alio

• +1
Reactions: Arisylva and htn666
kanka sen de ne istiyon amk hayrina gelip sana ameliyat mi yapalim bildigimiz kadariyla soyluyoz herkesin sosyal hayati var kimse ameliyatlar hakkinda herseyi bilmiyor

• +1
Reactions: Arisylva, Zagro, yenesy and 1 other person
Burasi subforum zaten. Ve burda herzaman boyle oldu. 3 4 konudan biri looksmax hakkinda olur genelde. Onun dışında zaten ilk zamanlardan millet herseyi konustugu için pek birsey kalmadi geriye. Senin konularda ameliyat hakkinda ve burdakilerin doktor oldugunu sanmiyorum

biraderler demek istedigim forumda olan irk kavgasi veya sacma konulardan bahsediyorum, neyse siktir et.

• +1
Reactions: Kayra139 and IlI
"millet doktor değil nerden bilelim" bu adam doktor mu?

"ameliyat hakkında bilmiyoruz sosyal hayatımız var" sosyal hayat kısmına JFL. ameliyat hakkında bilginiz yok ne hakkında fikriniz var amk looksmax forumundayız birbirinize hangi nemlendirici markası sürmeniz gerektiğini mi tartışıyorsunuz?

• +1
Reactions: Kayra139

"ameliyat hakkında bilmiyoruz sosyal hayatımız var" sosyal hayat kısmına JFL. ameliyat hakkında bilginiz yok ne hakkında fikriniz var amk looksmax forumundayız birbirinize hangi nemlendirici markası sürmeniz gerektiğini mi tartışıyorsunuz?
Geldi gene nifak tohumu oe

• JFL
Reactions: IlI and Toyota Corolla

Bu velet kim aq

• +1
Reactions: IlI
aga haklısın da napak ak zaten forumun %80i 18 altı. Kalanlar da softmaxa bile para zar zor buluyor nasıl ameliyat olalım amk ülkesinde. Para yokken ameliyat araştırsak nolacak kemal sunalın cama ekmek bandığı sahne gibi. Moralini bozmak gibi olmasın ama sen de parasızlıktan istediğin şeyleri yapamıcan bence. Cosmetic surgery kısmındaki elemanlar orgun en zeki adamları oraya sorsana

• +1
Reactions: Ashoimex, IlI and Arisylva

orospunun oglu once okudugunu anlamayi ogren sik kirigi seni
bildigimiz kadarini soyluyoruz demisim kocaman

Ameliyatlar hakkında birşey bilmiyoruz çünkü estetik amaçlı yapılan az ameliyat var ve bimax lefort gibi işlemlerin sonuçları ve detayları asla paylaşılmıyor,elimizde sadece 2000lerin başında yapılmış zaten çok fena recessed olanlar üzerindeki makaleler var

• +1
Reactions: Ashoimex and orbitalover
orospunun oglu once okudugunu anlamayi ogren sik kirigi seni
bildigimiz kadarini soyluyoruz demisim kocaman
gördüm onu avam seni bi sik bilmediğinizi vurguladım devamında

Olum forumun zaten yas kitlesi vs belli senin başlıklara kim kapsamlı bir cevap verecek

He 2. Dedigine de gelirsek istersen 50 tane türkçe forum aç hepsinde bir yerden bir şekilde ırk din mezhep siyaset kavgası cıkacak burası Türkiye bundan kaçış yok sızlanan bi şekilde isviçrenin muhteşem doğasına kaçsın

bu adam cok hakli amk

• +1
haklısın aslında ama biz ameliyat üzerine düşmediğimiz için genellikle diyecek birşey bulamıyoruz yani sorun böyle şeyleri bilen yahut peşinde koşan başka kullanıcı olmaması bir hatan yok

• +1
Reactions: Arisylva and stasniw
turk schizo incelleri bir araya getiirmek

• +1
bu forum var oldugundan beri ciddi olmadı hep taşak geyik sohbeti oldu bu forumu en aktif ve fazla postu olan forum yapan şeyde bu birde kitlesi çok çeşitli inceller var nt htn slayerlar var gymceller var cart curt burada fikir ayrılıklarıda çok oluyordu her fikir hakkında dış görünüş,toplum,politika,kadınlar cart curt

dm den yazanlardanım elinden geldiğinin fazlasıyla yardımcı oluyor adam

• Love it
  • +1
Reactions: MogEater and Kayra139