FEE
Gold
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari

allahını muhammedini ananı bacını sikiyimthis is the dumb nigger section of the forum it seems

Tövbe de eğer allah gerçekse orgdaki mesajların ahirette önüne çıkar yanarsınallahını muhammedini ananı bacını sikiyim

açtık olum beğenmemişsiniz bile..bin kere attınız şunu şuraya amına koyim az işe yarar thread açın oğlum kafanızı sikim

daha bugün geri açtım hesabı göt hani nerdeaçtık olum beğenmemişsiniz bile..

buraya guide atanı siksinler bu mal orklar subhumanlar hiçbir şey hak etmiyoraçtık olum beğenmemişsiniz bile..

Mürtedleri öldürburaya guide atanı siksinler bu mal orklar subhumanlar hiçbir şey hak etmiyor
senin ppyi çözdüğüm gün kıyamet kopacakdaha bugün geri açtım hesabı göt hani nerde
batılı veya gelismis bir ulkeden yabancıysanız turk kadınları her zaman sizin itiniz olacaktır bunu asla unutmayınbi tane hmtb karı manlet sub2 cinli ille cıkıyordu biri attıydı burayua bumplasınıza o tjhreadi unuttum ben linkini falan atsın biri

batılı veya gelismis bir ulkeden yabancıysanız turk kadınları her zaman sizin itiniz olacaktır bunu asla unutmayın
avurpa amerika kanada cin japonya kore v.b ulkelerden gelen her erkek turkiyede ufak bir harem kurabilir
hicbir geomaxxerin bilmedigi en gatekept en undderrated geomaxxing yeri turkiyedir dunyanin en iyi geomaxing ulkesi turkiyedir