Turkish forumda ergenlikte roidleyenler var mı

dgn.b

dgn.b

Bronze
Roidlemek istiyorum neredeyse 6-8 aydır araştırıyorum hala tam olarak mantıklı olup olmadığına karar veremedim

Aslında growth plate kapanma riskini saymazsak gayet mantıklı

Sadece ai kullanınca kesin olarak açık kalıyorlar mı ki?Vücuttaki fazla test bile kapatabiliyormuş diye duymuştum ama emin değilim.

• +1
Reactions: kurdistan
Roidlemek istiyorum neredeyse 6-8 aydır araştırıyorum hala tam olarak mantıklı olup olmadığına karar veremedim

Sadece ai kullanınca kesin olarak açık kalıyorlar mı ki?Vücuttaki fazla test bile kapatabiliyormuş diye duymuştum ama emin değilim.
@elemancomeback31 @kurdistan @ogrepilled

• +1
Reactions: kurdistan, why not me? and dgn.b
Kür esnasında çok fazla ai alma

• +1
Reactions: Atsizz and kurdistan
Valla babo o parayla test kitabı alır özel ders tutarım iyi bi üni kazanıo 25inde istediğim ameliyatı olurum

• +1
Reactions: growthplatessss111, xlegend, dgn.b and 1 other person

@kurdistan bu adamın vücudunda aradığın her maddeden var

• +1
Reactions: kurdistan and Serialsuicide

kür olarak ne düşünüyosun
fazla testo plakları kapatmaz fazla östrojen kapatır ve dediğin gibi ai alarak optimal düzeye çektiğinde erken kapanma gibi bi durum yaşamazsın
süreci düzgün yönetemiceksen girmeni önermem

• +1
Reactions: why not me?, dgn.b, Serialsuicide and 1 other person
kür olarak ne düşünüyosun
fazla testo plakları kapatmaz fazla östrojen kapatır ve dediğin gibi ai alarak optimal düzeye çektiğinde erken kapanma gibi bi durum yaşamazsın
süreci düzgün yönetemiceksen girmeni önermem
Only testo düşünüyorum.
Süreci düzgün yönetebilirim sadece kan testi vermekte sıkıntı yaşayacağım bundan korkuyorum biraz onun dışında iyiyim

• +1
Valla babo o parayla test kitabı alır özel ders tutarım iyi bi üni kazanıo 25inde istediğim ameliyatı olurum
Para sıkıntı değil benim için ama bu yaşta en önemli şeylerden biri fizik o yüzden şu an önemli olan fizik benim için sonrasında yine her türlü ameliyat olurum zaten bu yıl rhino olucam büyük ihtimalle

• +1
Only testo düşünüyorum.
Süreci düzgün yönetebilirim sadece kan testi vermekte sıkıntı yaşayacağım bundan korkuyorum biraz onun dışında iyiyim
kaç mg
biraz daha açıklaman gerekiyo kısa süreli bi kür mü uzun dönem mi
pct yapıcak mısın

• +1
Reactions: Deleted member 136914 and dgn.b
kaç mg
biraz daha açıklaman gerekiyo kısa süreli bi kür mü uzun dönem mi
pct yapıcak mısın
Şimdi düşüncem 350 den başlayıp fazla aromatize olup olmadığımı görmek eğer estrojenimi 350mg da kontrolde tutabiliyorsam 500 e çıkartmak istiyorum hangi esteri kullanacağıma daha tam olarak karar veremedim cruise istemiyorum açıkçası pct yapmak istiyorum daha az optimal olsada bana daha iyi gelir şu anda zaten cruise yapacak kadar param yok 16 hafta planladım.Ayrıca hcg de eklerim sonlara doğru.

• +1
Şimdi düşüncem 350 den başlayıp fazla aromatize olup olmadığımı görmek eğer estrojenimi 350mg da kontrolde tutabiliyorsam 500 e çıkartmak istiyorum hangi esteri kullanacağıma daha tam olarak karar veremedim cruise istemiyorum açıkçası pct yapmak istiyorum daha az optimal olsada bana daha iyi gelir şu anda zaten cruise yapacak kadar param yok 16 hafta planladım.Ayrıca hcg de eklerim sonlara doğru.
only testo küründen max verim alman için 500e çıkman daha doğru olur çünkü testonun anabolik etkisi o kadar da fazla değil yani amacın BB'ise only testo herhangi anabolizan içeren bi küre daha az gain verir sana
anabolizan neden eklemiyosun

• +1
Reactions: Deleted member 136914 and dgn.b
only testo küründen max verim alman için 500e çıkman daha doğru olur çünkü testonun anabolik etkisi o kadar da fazla değil yani amacın BB'ise only testo herhangi anabolizan içeren bi küre daha az gain verir sana
anabolizan neden eklemiyosun
Para genelde birde genelde herkes test is best diyor diğer anabolizanların yan efektleriyle uğraşmamak için
Senin önerdiğin var mı anabolizan?

• +1
Para genelde birde genelde herkes test is best diyor diğer anabolizanların yan efektleriyle uğraşmamak için
Senin önerdiğin var mı anabolizan?
testonun dozajını 250 mga düşürürsen yaklaşık 10 hafta boyunca kullanabilirsin 1 flakonu (10 ml oluyo genelde)
500 girdiğinde 5 hafta olucak bu testonun yeni flakonuna para vermek yerine anabolizan ekleyebilirsin çok bi maliyet farkı olucağını zannetmiyorum
bulk mı yapıcaksın yoksa cut mı

• +1
Reactions: dgn.b
testonun dozajını 250 mga düşürürsen yaklaşık 10 hafta boyunca kullanabilirsin 1 flakonu (10 ml oluyo genelde)
500 girdiğinde 5 hafta olucak bu testonun yeni flakonuna para vermek yerine anabolizan ekleyebilirsin çok bi maliyet farkı olucağını zannetmiyorum
bulk mı yapıcaksın yoksa cut mı
Bulk yapacağım
Doğru diyorsun dediğin mantıklı olabilir ama hangi anabolizanı ekleyebilirim
Primo güzel ama pahalı aslında EQ olabilir diye düşündüm şuan sence?

• +1
Bulk yapacağım
Doğru diyorsun dediğin mantıklı olabilir ama hangi anabolizanı ekleyebilirim
Primo güzel ama pahalı aslında EQ olabilir diye düşündüm şuan sence?
bende eq dicektim zaten sana
bulk yapıcağın için direkt bolde derim şuan

• +1
bende eq dicektim zaten sana
bulk yapıcağın için direkt bolde derim şuan
Anladım
1:1 ratio mu olsun testo ve eq?
Birde eq kullanırsam ai e gerek var mı

• +1
Kardesim vur 500 testo 400 bolde bak isine

• +1
Reactions: dgn.b and kurdistan
Saka maka bolde kotu bi ilac buyukbas hayvan misiniz olm primo ya da deca mogs sen only testo yap bence bi bak alış sonra para alinca primo ya da npp ekle

• +1
Anladım
1:1 ratio mu olsun testo ve eq?
Birde eq kullanırsam ai e gerek var mı
1e1 olucak şekilde kullanılıyo genelde zaten
ai'a her şekil ihtiyacın var aromasin veya arimidex al nolur nolmaz
kan verdikten sonra kullanman daha doğru ai

Last edited:
  • +1
Reactions: dgn.b and jauscope
Saka maka bolde kotu bi ilac buyukbas hayvan misiniz olm primo ya da deca mogs sen only testo yap bence bi bak alış sonra para alinca primo ya da npp ekle
primo bi yarrama yaramıyo
deca ilk küre olmaz
only testonun gaini az

• +1
  • +1
Bence ilk kür test amacli olmali gainden ziyade
orası öyle de only testonun elde tutulur aşırı bi gaini yok
iğneyi sokuyosan ağırlık kaldırmasna bile kas yapman lazım testo da öyle bi şey yok gördüm denedim :lul:
50 mg anapolon testonun 3 4 ayda vermediği kas gücünü 4 günde verdi aq

• +1
orası öyle de only testonun elde tutulur aşırı bi gaini yok
iğneyi sokuyosan ağırlık kaldırmasna bile kas yapman lazım testo da öyle bi şey yok gördüm denedim :lul:
50 mg anapolon testonun 3 4 ayda vermediği kas gücünü 4 günde verdi aq
Kanka düz estetik bi vücut için only testo yeterli olmaz mı benim için
178 60kg yim şuan kürle 68 e falan çıkabilir miyim

• +1
Kanka düz estetik bi vücut için only testo yeterli olmaz mı benim için
178 60kg yim şuan kürle 68 e falan çıkabilir miyim
her şekil yeterli olur ama anabolizanlı bi kürün sonuçlarından daha çok memnun kalırsın
16 haftanın sonunda 8 kilo bi kütle koyman zor olabilir belki çünkü dediğim gibi anabolizan kullanmicaksın direkt olarak kasları hedef almıyo
kütle kazanır mısın tabi ki kazanırsın ve muhtemelen tatmin eder seni ama anabolizan eklemen daha mantıklı olur

• +1

Growth platelerin kapanma riskini asla tam olarak önleyemezsin, androgenic ilaçlar kullandığında kemik yaşlanma mekanizmasını hızlandırmış olursun çünkü kemik üzeri local androgen receptorlar var ve androgenic load fazla olunca platelerdeki chondrocytelar (kemiklerin boylanmasına büyümesini sağlayan hücre) daha hızlı yaşlanır hyptertrophy nedeni ile, bu demek oluyorki bedenin chondrocytelarını son evresine daha hızlı ulaştırıyor ama asla full kapanmıyorlar çünkü son evresinde estrogen lazım oluyor, aromatase inhibitorı bıraktığın gibi o son evreni bekleyen hücreler apoptosis/ölüyor ve normalden daha kısa olmanı sağlayabiliyor yani kullancaksan plateler full kapanana kadar kullan aromatase inhbitorları. Bide ek olarak aromatase inhibitorlar aslında full engellemiyor çünkü kemiklerin bi anlamda local olarak estrogen üretebiliyor

• +1
Reactions: Deleted member 136914, kurdistan, dgn.b and 1 other person
Growth platelerin kapanma riskini asla tam olarak önleyemezsin, androgenic ilaçlar kullandığında kemik yaşlanma mekanizmasını hızlandırmış olursun çünkü kemik üzeri local androgen receptorlar var ve androgenic load fazla olunca platelerdeki chondrocytelar (kemiklerin boylanmasına büyümesini sağlayan hücre) daha hızlı yaşlanır hyptertrophy nedeni ile, bu demek oluyorki bedenin chondrocytelarını son evresine daha hızlı ulaştırıyor ama asla full kapanmıyorlar çünkü son evresinde estrogen lazım oluyor, aromatase inhibitorı bıraktığın gibi o son evreni bekleyen hücreler apoptosis/ölüyor ve normalden daha kısa olmanı sağlayabiliyor yani kullancaksan plateler full kapanana kadar kullan aromatase inhbitorları. Bide ek olarak aromatase inhibitorlar aslında full engellemiyor çünkü kemiklerin bi anlamda local olarak estrogen üretebiliyor
Sağol anladım
Sence riski almaya değer mi?
18 ime kadar ai ile devam ederim eğer kür yaparsam.Body halo için bence değer gibi nede olsa ben daha çok uzayacağımı düşünmüyorum aslında babam 175 annem 165 civarı 3-5 cm daha uzarım büyük ihtimalle sadece.
16 yım bu arada

• +1
Reactions: kurdistan and Zagro
Sağol anladım
18 ime kadar ai ile devam ederim eğer kür yaparsam.Body halo için bence değer gibi nede olsa ben daha çok uzayacağımı düşünmüyorum aslında babam 175 annem 165 civarı 3-5 cm daha uzarım büyük ihtimalle sadece.
16 yım bu arada
Dogru kullanirsan deger

• +1
Only testo düşünüyorum.
Kan testi kürde en önemli şey amk o yoksa süreç düzgün yönetilmeyecek çünkü kafana göre arimidex alamazın amk kan testine göre alıp almayacağına bakacaksın veya dozajları ona göre düşürüp arttırcan

• +1
primo bi yarrama yaramıyo
deca ilk küre olmaz
only testonun gaini az
primo nasil bi yarrama yaramiyor kanka gozunu sevim yan etkisi en az ve kütle koymaya yardımcı gayet iyi bi steroid türü sadece testo rimo ile gayet fazla kütle koyarsın

• +1
Sağol anladım
16 yım bu arada
Bence küre gircek kadar degmez kanks kızlar o kadar kütleli fizik sevmiyor

• +1
Test yüzü dimorphic yapıyorya ondanda istiyor olabilir low t soyboy yüzünden kurtulmak için

• +1
Test yüzü dimorphic yapıyorya ondanda istiyor olabilir low t soyboy yüzünden kurtulmak için
Cokta bi ilgisi yok btw yine genetik bisey ve bence fazla test yüzünü kötü etkiliyor hep inflamasyonlu geziyon

• +1
Cokta bi ilgisi yok btw yine genetik bisey ve bence fazla test yüzünü kötü etkiliyor hep inflamasyonlu geziyon
Yabancı forumlarda test bloatunu engellemek için epleron kullanıyorlar ama bilmiyom ne kadar etkili

• +1
primo nasil bi yarrama yaramiyor kanka gozunu sevim yan etkisi en az ve kütle koymaya yardımcı gayet iyi bi steroid türü sadece testo rimo ile gayet fazla kütle koyarsın
olm ben malım sen bakma bana
kadın olup roidliyenlerin hepsi gerçekten erkeğe benziyo face olarak
etkiliyo her şekil

• +1
Reactions: why not me?, dgn.b, senualF and 1 other person
Zaten fazla kütleli olmicam ki kürden sonrada en fazla 6-7kg kas koysam tam iyi bi fiziğim olur ama.

Kan testi kürde en önemli şey amk o yoksa süreç düzgün yönetilmeyecek çünkü kafana göre arimidex alamazın amk kan testine göre alıp almayacağına bakacaksın veya dozajları ona göre düşürüp arttırcan
İşte sıkıntı orda bende
Kan testi vermek tamam ama nasıl bi gerekçeyle vericem amk öyle rastgelede veremiyorsunki kan testi
Jino olduğu için belki 1 kere verebilirim en fazla o ama
Ki zaten kan testi verirsem evdeki herkes öğrenir testom 1500 çıktığında amk

İşte sıkıntı orda bende
Kan testi vermek tamam ama nasıl bi gerekçeyle vericem amk öyle rastgelede veremiyorsunki kan testi
Jino olduğu için belki 1 kere verebilirim en fazla o ama
Ki zaten kan testi verirsem evdeki herkes öğrenir testom 1500 çıktığında amk
yarım yamalak iş yapacağına 2 yıl dişini sık 18i bekle bence

• +1
Reactions: Atsizz
Onermiyorum

Anti inflamatuar diyet yap paketli gidadan kacin testo artar

Lisede çok önemli fizik
liseyi bitirmene kalmış 1.5 yılın elle tutulur fizik 1 senede yapsan 6 ay tadını çıkaracaksın ve bunun için hayatını sikme olasılığı da var
yazmışsın buraya ben fikrimi belirttim de sende sikleyecek bir hâl yok gibi dikkatli ol yani

Users who are viewing this thread

Back