menas
𝕯𝖝𝕯 𝖈𝖗𝖊𝖜 𝕸𝖆𝖘𝖙𝖊𝖗
Herkes hayalindeki karıyı atsın
Ben başlıyorum
Ben başlıyorum

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
sakin olsana orospu evladiYAV AÇTIĞI KONUYA BAK SİKTİR GİT NEFES FALAN ALMA AMINAKOYDUĞUM MAL MAL HOCALARINIZ ANALARINIZ OKU DİYO NİYE FOTOSENTEZİN DÜNYAYA KATKISINI ARAŞTIR SONRA MENAS DENİLEN LOW İQNUN DAHA FAZLA NEFES ALMASI İÇİN AĞAÇ DİK AHAH
BİDE KONULARINA BAKSAN ARKASINA 2 3 TANE SUB5 LOOKSMAXLA CHAD OLACAĞINA İNAN TİKTOKCELLERİNİ ALMIŞ BEN TRNİN SEFİRİYİM BEYLER KONU AÇAK BANA BURADA ADMİNLİK VERSİN. NARSİST FALAN OLMAYA ÇALIŞAK ABİ AMA DOĞUŞTAN OĞĞLUŞUM.
Kimin altısın sen lan GAVAT çiko gençlik senmisin lan qardeş @mesocephalicmoggerYAV AÇTIĞI KONUYA BAK SİKTİR GİT NEFES FALAN ALMA AMINAKOYDUĞUM MAL MAL HOCALARINIZ ANALARINIZ OKU DİYO NİYE FOTOSENTEZİN DÜNYAYA KATKISINI ARAŞTIR SONRA MENAS DENİLEN LOW İQNUN DAHA FAZLA NEFES ALMASI İÇİN AĞAÇ DİK AHAH
BİDE KONULARINA BAKSAN ARKASINA 2 3 TANE SUB5 LOOKSMAXLA CHAD OLACAĞINA İNAN TİKTOKCELLERİNİ ALMIŞ BEN TRNİN SEFİRİYİM BEYLER KONU AÇAK BANA BURADA ADMİNLİK VERSİN. NARSİST FALAN OLMAYA ÇALIŞAK ABİ AMA DOĞUŞTAN OĞĞLUŞUM.
KODUMUN GERİZEKALISIYAV SEN NE DİYON AMINAKOYDUĞUMUN İNCELİ Bİ KAMERA AÇ GİT MİLLETİN FOTOĞRAFINI YAY FALAN SALAĞA BAK KIZLARA GİTMİŞ BONEKİNGİ TANIYON MU FALAN DİYE SORMUŞ BANA MAL MAL ŞEYLER YAZIYOR HAHAHA BU KADAR MI SALAKSINIZ SİZ
ABİ ADAM AĞIR MAL SENİ Mİ ALINTILAMIŞIM ORUSPU ÇOCUĞU SALAKLIĞINAN KAFAYI YİYORUM ÜSTÜNE ALINIYOR HALA EZİK ORUSPU ÇOCUĞU KAFAYI YİYECEMKODUMUN GERİZEKALISI
benmi yazmışım onu ?
Yok o değilKimin altısın sen lan GAVAT çiko gençlik senmisin lan qardeş @mesocephalicmogger
YAV SEN NE DİYON AMINAKOYDUĞUMUN İNCELİ Bİ KAMERA AÇ GİT MİLLETİN FOTOĞRAFINI YAY FALAN SALAĞA BAK KIZLARA GİTMİŞ BONEKİNGİ TANIYON MU FALAN DİYE SORMUŞ BANA MAL MAL ŞEYLER YAZIYOR HAHAHA BU KADAR MI SALAKSINIZ SİZ
Oglum sakin lan sen bi wp gelLOW İQ ORUSPU ÇOCUĞU YA ANANI ALLAHINI SİKEYİM SENİN KENDİSİ SANIYOR ASADSAHAHADDSADSA
Mert27 dir aq milletin fotolarını yayıyon diyorYok o değil
bu oc ali bana niye triggerlandiYok o değil
aahagsadasda MERT NE ALAKA OLUM O KİM ADAM İYİCE DELİRDİ KANKA BUNU BURDAN ALIN @mesocephalicmogger@Gengar the guy i said was ugly opened an alt account his main is @mert27
Allaha sövüyorLOW İQ ORUSPU ÇOCUĞU YA ANANI ALLAHINI SİKEYİM SENİN KENDİSİ SANIYOR ASADSAHAHADDSADSA
ADAM AĞIR MAL OLAYI BİLMİYOR MERT27 DİYO SEN NASIL BU KADAR SALAK ORUSPU ÇOCUĞUSUN KANKA YA APTALLIĞINDAN BEN KAFAYI YİYORUMMert27 dir aq milletin fotolarını yayıyon diyor![]()
Adamın ismi niye ifşa ediyon aqbu oc ali bana niye triggerlandi
O kim amk ?Adamın ismi niye ifşa ediyon aq
@abiadamdelirdi kendisi shitskin falan değil bu aradaAllaha sövüyor
Shitskin genetik yüzünden dayanamıyorsun dimi lan qaşar ropelarsın demiştik
SHİTSKİN Mİ BU FORUMDA İLK RATEYİ İSTİYEN BENİM AMCIK ESKİ OLANLARIN YÜZDE 80 90ı YÜZÜMÜ BİLİYORAllaha sövüyor
Shitskin genetik yüzünden dayanamıyorsun dimi lan qaşar ropelarsın demiştik
Kim bu gavat amınakoyayım wc server yüzünden delirmiş bir türk genci daha@abiadamdelirdi kendisi shitskin falan değil bu arada
Oğlum adami taniyorum kendisinin bahsettigi olay da farkli toprakla onthewaytochadlite arasında yaşandı çözüldüMert27 dir aq milletin fotolarını yayıyon diyor![]()
Bana niye atarlanıyor bu gavat amınakoyayımOğlum adami taniyorum kendisinin bahsettigi olay da farkli toprakla onthewaytochadlite arasında yaşandı çözüldü
Bilmiyom girmicem aranıza uzatmayin yeter ok?Bana niye atarlanıyor bu gavat amınakoyayım
götzilla_00?SHİTSKİN Mİ BU FORUMDA İLK RATEYİ İSTİYEN BENİM AMCIK ESKİ OLANLARIN YÜZDE 80 90ı YÜZÜMÜ BİLİYOR
Akethemoggergötzilla_00?
ilklerinden diyince 3 4. kişi benimdir kankagötzilla_00?
Lan maymun kaç yaşındasın aq ? sence ciddiyimiz amk , ben niye uğraşıyosam sana açıklamaya anlamican nası olsa siktir git otuzbir falan çek amınakoyayımşimdi gider mal menas abiniz fotoğrafları bulmaya çalışır o boktan suratıyla bu mu bana sövüyo falan der ama asla face reval atamaz çünkü özgüvensiz maymunun teki ama size subforumda abilik yapar ok mamiş
forumdan kendini banlattır sonra dark triad manifestoları falan oku sonra lyrica ile sokaklara intek hayalim ve dusuncem bonekinge benzemek
açtığı konu hayalinizdeki stacylerLan maymun kaç yaşındasın aq ? sence ciddiyimiz amk , ben niye uğraşıyosam sana açıklamaya anlamican nası olsa siktir git otuzbir falan çek amınakoyayım
tamamabiforumdan kendini banlattır sonra dark triad manifestoları falan oku sonra lyrica ile sokaklara in
Valla kanka adam ekmeğinde çalışıyor bizim şehre gelcek 17 yaşında aylık 40k başka işler yapar surgery parasini cikarir ascendler bakar yoluna. Bil diye dedim adam boş değil çünküLan maymun kaç yaşındasın aq ? sence ciddiyimiz amk , ben niye uğraşıyosam sana açıklamaya anlamican nası olsa siktir git otuzbir falan çek amınakoyayım
bu maymunlarda herkesi kendisi gibi obez bütün gün orgda gezen incellerden sanıyor 17 yaşında 3 tane dükkanı işletiyorum ediyorum yaşın kaç falan diyorValla kanka adam ekmeğinde çalışıyor bizim şehre gelcek 17 yaşında aylık 40k başka işler yapar surgery parasini cikarir ascendler bakar yoluna. Bil diye dedim adam boş değil çünkü
"Ascendlemek" diye birşey yok bunu forumun efsaneleri de söylüyor botb de 30 konusu olan adamda, çoğunuzun problemi dış görünüş değilValla kanka adam ekmeğinde çalışıyor bizim şehre gelcek 17 yaşında aylık 40k başka işler yapar surgery parasini cikarir ascendler bakar yoluna. Bil diye dedim adam boş değil çünkü
eski nick ney seninSHİTSKİN Mİ BU FORUMDA İLK RATEYİ İSTİYEN BENİM AMCIK ESKİ OLANLARIN YÜZDE 80 90ı YÜZÜMÜ BİLİYOR
Özgüven eksikligi mi cogumuzun problemi bi yandan doğru diyosun da yüzümüzü gelistirmek için firsatimiz varken bunu neden kullanmayalim ki adamın çenesi kötüdür bundan bi sorun çekmiyodur ozguvensizligi yoktur ama geniş köşeli çene ister onu elde edince egosunu iyice tatmin eder vs vs bu tarz amaçlardan yaparsa peki"Ascendlemek" diye birşey yok bunu forumun efsaneleri de söylüyor botb de 30 konusu olan adamda, çoğunuzun problemi dış görünüş değil
bide abartmissin subforum artik boyle oldubu maymunlarda herkesi kendisi gibi obez bütün gün orgda gezen incellerden sanıyor 17 yaşında 3 tane dükkanı işletiyorum ediyorum yaşın kaç falan diyorsen git hayalindeki stacyleri at.
yani konu para pulsada ondada amınakoyarım
bende oyle dusunuyorum aq cogunuz NT degilsiniz bende o kadar fazla nt biri degilim ama en azindan gercek hayatta nt lavuklari bulup onlarla arkadaslik ediyorum nt olmaya calisiyorumÖzgüven eksikligi mi cogumuzun problemi bi yandan doğru diyosun da yüzümüzü gelistirmek için firsatimiz varken bunu neden kullanmayalim ki adamın çenesi kötüdür bundan bi sorun çekmiyodur ozguvensizligi yoktur ama geniş köşeli çene ister onu elde edince egosunu iyice tatmin eder vs vs bu tarz amaçlardan yaparsa peki
babanin dukkan falanmi vardi kendinmi yaptin ne is yaptinbu maymunlarda herkesi kendisi gibi obez bütün gün orgda gezen incellerden sanıyor 17 yaşında 3 tane dükkanı işletiyorum ediyorum yaşın kaç falan diyorsen git hayalindeki stacyleri at.
yani konu para pulsada ondada amınakoyarım
ben sabahtan beri önceki konularda ne anlatıyom size boneking floodunda falanbende oyle dusunuyorum aq cogunuz NT degilsiniz bende o kadar fazla nt biri degilim ama en azindan gercek hayatta nt lavuklari bulup onlarla arkadaslik ediyorum nt olmaya calisiyorum
yapamiyorum diyosaniz kisiliginizi fraudlayin
Benim ağız laf yapıyor biriyle konuşurken falan sorun yaşamıyorum benim sorunum biraz yaşadığım yerden kaynaklanıyor biriyle sevgili yapsam itiraf hesaplarinda ngl linklerde ergen ergen şeyler yazılacak hakkimizda orda burda dedikodu dönecek brutal küçük şehirpillbende oyle dusunuyorum aq cogunuz NT degilsiniz bende o kadar fazla nt biri degilim ama en azindan gercek hayatta nt lavuklari bulup onlarla arkadaslik ediyorum nt olmaya calisiyorum
Görünüşün elbet katkısı var ama ltn > htn gibi bi yükselme olmadığı sürece cidden fark olmuyor, forumdaki çoğu kişi özelden bana rate için atmıştı gördüğüm herkes mtn+ o yüzden böyle diyorumÖzgüven eksikligi mi cogumuzun problemi bi yandan doğru diyosun da yüzümüzü gelistirmek için firsatimiz varken bunu neden kullanmayalim ki adamın çenesi kötüdür bundan bi sorun çekmiyodur ozguvensizligi yoktur ama geniş köşeli çene ister onu elde edince egosunu iyice tatmin eder vs vs bu tarz amaçlardan yaparsa peki
babanin dukkan falanmi vardi kendinmi yaptin ne is yaptin
istanbul unisi kazanip siktirip gitceksin dostumBenim ağız laf yapıyor biriyle konuşurken falan sorun yaşamıyorum benim sorunum biraz yaşadığım yerden kaynaklanıyor biriyle sevgili yapsam itiraf hesaplarinda ngl linklerde ergen ergen şeyler yazılacak hakkimizda orda burda dedikodu dönecek brutal küçük şehirpill
bildim seni simdi gozlukcudenView attachment 3128921
babamın bi tane dükkanı vardı boktan bi yerde şimdi önemli konumlarda 4 5 tane dükkan var amcam eski abd askeriydi gelen tazminatlar ve birikimleri ile çabalıya çabalıya takılıyoruz
Eğer chadlite olabilcek temeli varsa baya fark yaratır benceGörünüşün elbet katkısı var ama ltn > htn gibi bi yükselme olmadığı sürece cidden fark olmuyor, forumdaki çoğu kişi özelden bana rate için atmıştı gördüğüm herkes mtn+ o yüzden böyle diyorum
Kişilik fraudlamak veya nt olmak dış görünüşünü değiştirmekten zorbende oyle dusunuyorum aq cogunuz NT degilsiniz bende o kadar fazla nt biri degilim ama en azindan gercek hayatta nt lavuklari bulup onlarla arkadaslik ediyorum nt olmaya calisiyorum