turkiyede beyaz turksen bahanen ne

D

Deleted member 134216

Iron
turkiyeye tasinali 3 sene oluyor ilk tasindigimda turkceyi hic iyi bilmiyordum ve avrupalilarin ve beyazlarin cok fazla oldugu bir sehirde liseye ilk girdigim gunu cok iyi hatirliyorum herkesin tahammulsuzce bakislarini hatirliyorum ve ilk haftalarda herkes sosyallesirken kimse benle konusmaya bile calismamisti. ismimin turkiyede kullanilan bir isim ve soy ismini degistirmemize ragmen sadece turke benzemedigim icin arkadaslik kurmayi hic denemediler. bir kac ay gectikten sonra arkadas grubuna yavas yavas girmeye baslamistim ama her bir kelimeyi yanlis soyledigimde benimle dalga geciyorlardi. ve bunu kapkara olmamama ve featurlarimin beyaz gecer olmasina ragmen yaptilar.

• JFL
Reactions: recai iskender
turkiyeye tasinali 3 sene oluyor ilk tasindigimda turkceyi hic iyi bilmiyordum ve avrupalilarin ve beyazlarin cok fazla oldugu bir sehirde liseye ilk girdigim gunu cok iyi hatirliyorum herkesin tahammulsuzce bakislarini hatirliyorum ve ilk haftalarda herkes sosyallesirken kimse benle konusmaya bile calismamisti. ismimin turkiyede kullanilan bir isim ve soy ismini degistirmemize ragmen sadece turke benzemedigim icin arkadaslik kurmayi hic denemediler. bir kac ay gectikten sonra arkadas grubuna yavas yavas girmeye baslamistim ama her bir kelimeyi yanlis soyledigimde benimle dalga geciyorlardi. ve bunu kapkara olmamama ve featurlarimin beyaz gecer olmasina ragmen yaptilar.
nerelesin

arap mısın

siktir git ırağa niye geldin

• +1
  • JFL
Reactions: recai iskender and TrustMeBro
ıraktan niye buraya geldin

• +1
Reactions: TrustMeBro and Zodiac
Izmirdeki oe postu sil sg turkce forumundan

• +1
Reactions: Zodiac and Deleted member 132426
izmirdeki oe 3 yıldır burdasın dil bilmiyorsun defol git ülkene shitskin

• +1
Reactions: TrustMeBro
orospu evladi kacmis kendi ulkesinden yerlilerden sikayetci olacak yuzu buluyo
iki yuzlu orospu evladi sen az once turkiyede degilim demedin mi

• JFL
Reactions: Zodiac
izmirdeki oe 3 yıldır burdasın dil bilmiyorsun defol git ülkene shitskin
ilk geldigim ay olan olayi anlatiyorum anlamiyor max trk

iki yuzlu orospu evladi sen az once turkiyede degilim demedin mi
BGJQOGENOQEGQEOIEOIQ ulan be orospu evladi ben buranin yerlilerine mi satasiyorum senin gibi yuzsuz orospu cocugu

• +1
BGJQOGENOQEGQEOIEOIQ ulan be orospu evladi ben buranin yerlilerine mi satasiyorum senin gibi yuzsuz orospu cocugu
ben satasmis miyim anasini siktigim

• +1
ben satasmis miyim anasini siktigim
amin evladi sikayetci olup post atiyosun turklerin oldugu turkce forumda senin o ananin amini sike sike deser gecerim orospunun dolu seni

• +1
amin evladi sikayetci olup post atiyosun turklerin oldugu turkce forumda senin o ananin amini sike sike deser gecerim orospunun dolu seni
hicbise yapamazsin amina koydugumun tirki gel izmir guzelbahce

• +1
Reactions: hellomylove
gelip anani bile sikerim iraki sakso 15tl
izmir kizlari fena degil amina koyayim bisey diyimmi iraktakiler kara kapcuk oluyodu turk kizi super bosuna demiyolar orospu izmirliler diye

izmir kizlari fena degil amina koyayim bisey diyimmi iraktakiler kara kapcuk oluyodu turk kizi super bosuna demiyolar orospu izmirliler diye
sonra neden bana karsi boyle davraniyolar anami sikiyolar yan odada diye forumda agliyosun orospunun oglu seni

• +1
sonra neden bana karsi boyle davraniyolar anami sikiyolar yan odada diye forumda agliyosun orospunun oglu seni
annem seninki gibi laik orospu degil gelene gecene siktirmiyor ama yasasin ataturk

annem seninki gibi laik orospu degil gelene gecene siktirmiyor ama yasasin ataturk
senin anan onune gelen herkese siktiriyor kendini haberin yok buraya orospuluk yapmaya gelmis sakso 15 amina bosalma 20tl

• Love it
  • +1
Reactions: ER enjoyer, Zodiac and Deleted member 134216
senin anan onune gelen herkese siktiriyor kendini haberin yok buraya orospuluk yapmaya gelmis sakso 15 amina bosalma 20tl
yok turk emlakci sirketi kurdular onuda sizin yerinize yapiyoruz siz amelelige devam asgari ucretini verecem unutturma

Adamsın kardeşim sen bu hamam böceklerini boşver

• JFL
  • Love it
Reactions: Deleted member 121975, Zodiac and Deleted member 134216
  • +1
yok turk emlakci sirketi kurdular onuda sizin yerinize yapiyoruz siz amelelige devam asgari ucretini verecem unutturma
``turk emlakci sirketi`` devlete muhtac tabi orospu anan

• +1
  • +1
  • +1
  • JFL
Reactions: recai iskender and hellomylove
iblame allah ne orospu evladi biz sizi musluman yapip kariniza tecavuz etmemismiydik sizin
foruma katıldıktan birkaç gün sonra dinden çıktım allahını sikeyim