twitter kullanan maldır

B

bedel ödendi

bedel ödendi
enes karduya ve eren montana tweetleri hariç twitter kullanan maldır

• Love it
  • JFL
Reactions: angrybirds and blackpilleleman
  • JFL
  • Woah
Reactions: Peter Steele and bedel ödendi
dayak yemissin la
Dayak yemedim adam çıkışa gelip bulamadı. Evin oraya gelip yine bulamamış yıkılan binayı benim ev sanmış. Konustuk hallettik aramızda su an bi sorun yok. Atletico madrid formasiyla gelmiş ek bilgi

• +1
Reactions: Peter Steele
Dayak yemedim adam çıkışa gelip bulamadı. Evin oraya gelip yine bulamamış yıkılan binayı benim ev sanmış. Konustuk hallettik aramızda su an bi sorun yok. Atletico madrid formasiyla gelmiş ek bilgi
depremde herhangi bir yakınını kaybettin mi

Patladım amk KEKEMRMWME FOTOĞRAFINI ÇEKEYDİN ARKADAN ARKANA BAK OC DİYİP ORGDAN PM ATAYDIN

Patladım amk KEKEMRMWME FOTOĞRAFINI ÇEKEYDİN ARKADAN ARKANA BAK OC DİYİP ORGDAN PM ATAYDIN
Ben fark etmedim ki geldiğini amk benim arkadaşlar söyledi. Suleyman diye atletico madrid formali tas kafa keko adam seni sordu baya sinirliydi dedi

• JFL
Reactions: lagrange10 and ER enjoyer
SKALRLÖWÖTÖWÖWÖEÖEÖEÖÖEÖRWÖWEMELELELWLRL

KSDKSADJSADJSALDMSALDMNASLDMA

SKALRLÖWÖTÖWÖWÖEÖEÖEÖÖEÖRWÖWEMELELELWLRL
Adamla 3 saat instadan konustum o gün. Kimseye bahsetme demisti olaydan ama ben burada yazıyom okuldaki herkes de öğrenmiş millet soruyo seni dovmeye mi geldiler noldu diye ne diyem orgdaki delinin birini doxxlayip durdum okula mi geldi diyem

• JFL
Reactions: GatoradeTRZ8 and ER enjoyer
Ya komik olan kısım adamla aramizdaki ateşi sondurmeden önce adam beni ölümle tehdit edip durdu olay akşamı polise versem cok komik olurdu. Ama yapmadim konuşup çözeriz diye düşündüm oyle de oldu