elemancomeback31
orspunun öz evladııı
twiter
Last edited:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bi ben gördüm herhalde aq yani o kadarda degismemişin eski haline göre vesikalığa bakarsakta realde farklıdır belki bide yamuk yumuk değil bence belli olmuyo + saçın yanlarını ve enseleri uzat yüzün daha iyi oturur keko traşı yapmasildim sadece 1 kisi gordi twittere dusmeyelim diye sildim incel katli vacip derler simdi amk
Angutoid beforeyi sub 3 afteri low htn rateledi yalan mi soyluyorBi ben gördüm herhalde aq yani o kadarda degismemişin eski haline göre vesikalığa bakarsakta realde farklıdır belki bide yamuk yumuk değil bence belli olmuyo + saçın yanlarını ve enseleri uzat yüzün daha iyi oturur keko traşı yapma
Kanka saci kisa tutup kupe zincir takicam sen bilmityon appeal kasmayi trdeBi ben gördüm herhalde aq yani o kadarda degismemişin eski haline göre vesikalığa bakarsakta realde farklıdır belki bide yamuk yumuk değil bence belli olmuyo + saçın yanlarını ve enseleri uzat yüzün daha iyi oturur keko traşı yapma
Before sub3 o fotoda mtn belki bi tık daha düşük ama tiktokta iyisin bilmiyom benim akbil fotoğrafımı görsen korkarsın amk ama gerçekte alakam yokAngutoid beforeyi sub 3 afteri low htn rateledi yalan mi soyluyor
Ya tas kafa yap ya uzat bence ortası kötü duruyoKanka saci kisa tutup kupe zincir takicam sen bilmityon appeal kasmayi trde
Jutting +bloat yaptigim icin kotu oldu mtn rateledim vesikaligi benBefore sub3 o fotoda mtn belki bi tık daha düşük ama tiktokta iyisin bilmiyom benim akbil fotoğrafımı görsen korkarsın amk ama gerçekte alakam yok
Ya tas kafa yap ya uzat bence ortası kötü duruyo