twitterdeki aptal amguard,femcel ve herbokolog tayfa hakkında

kobain

kobain

çekiç uzmanı dalkavuk
gençler bakıyorum da twitter herbokolog femcel amguard elemanlar neden bu kadar fazla sözde Aydın olan kendisini avrupalı sanan salak femceller neden her konu hakkında bilgi sahibiymiş gibi davranıyorlar? iki kelime ingilizce öğrendikten sonra elit kesimden sanıyorlar kendilerini avrupalıyı allah olarak görüp efendim bizde avrupalıyız gibi dolaşıyorlar görünce komiğime gidiyor millet dalga geçiyor bunlarla hamam böcekleri diye

• +1
Reactions: orco., why not me?, Serialsuicide and 2 others
Bunun gibilerine haraket içerikli yorum bile atmaman lazım onu bile ilgi alıyorlarmış gibi düşünüyorlar kendi hallerine bırakın cahil olan cahil kalsın.

• +1
Reactions: pashanimair, why not me? and Serialsuicide
kanka öyle zaten cahile laf anlatamassın

• +1
Reactions: Auchelius
Ya oglum suna rage atacagini enerjiyi ascende harcasaniza amk

Ne kazaniyorsunuz yani her gun rage thread acarak

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, Serialsuicide, Auchelius and 2 others
Ya oglum suna rage atacagini enerjiyi ascende harcasaniza amk

Ne kazaniyorsunuz yani her gun rage thread acarak
yok la insanların fikrini merak ettim amacım rage atmak değil ya

• +1
Reactions: why not me?
gençler bakıyorum da twitter herbokolog femcel amguard elemanlar neden bu kadar fazla sözde Aydın olan kendisini avrupalı sanan salak femceller neden her konu hakkında bilgi sahibiymiş gibi davranıyorlar? iki kelime ingilizce öğrendikten sonra elit kesimden sanıyorlar kendilerini avrupalıyı allah olarak görüp efendim bizde avrupalıyız gibi dolaşıyorlar görünce komiğime gidiyor millet dalga geçiyor bunlarla hamam böcekleri diye
o ekibi kimse siklemiyo la kafa yormaya gerek yok

twitter blockladi beni

Users who are viewing this thread

Back