szolliontaraelis
Solum In Mortem Finiat Officium
tyler durden karakterini herkes bilir hayatta hiç bir şeyi umursamayan sabun yapıp satıp ticaret yapan bir tip. Adam hayatı içinden geldiği gibi yaşıyor ne sisteme uyuyor ne kendisi bir sistem oluşturuyor ve o filmde belirtilen bir şey var dayak yedikçe herşeyin önemi biraz daha azalıyor, dibe vurup gerçek özgürlüğü yakalıyor
Bu karakteri izlerken bende bir şeyi hatırladım orta okulda çok çekingen biriydim ve bir gün sınıftaki 2 erkekle kavga ettim hemde korka korka dayak yiyeceğimi bile bile onlar vurdu ben vurdum ve o dayaktan sonra toplum içinde daha rahat, doğal olduğumu farkettim ama yine o zamandan bu zamana çok sular geçti ben yine herşeyi umursamaya kafaya takmaya başladım bir adamla selamlaştıktan sonra bana sıcak davranmazsa bile kafaya takıyorum ve bu durumdan sıkılmaya başladım hiç bir şeyi umursamamak istiyorum bir ara benim moralimi bozan insanlarla kavga etmek istedim biraz rahatlamak için ilk karşılığı ondan bekledim ki suçlu taraf ben olmayayım yok bana gıcık olan kişiler ben onun üzerine gittikçe daha da kaçtığını farkettim yani korktular kısaca
ama ben rahatlamak için kavga etmek istiyorum hatta şöyle dayak yemek istiyorum bi kendime gelmek için ama herkes kaçıyor kavgadan valla sizce nasıl kavga çıkartabilirim ilk yumruğu karşı tarafın atması lazım