UCUBE SEMİH FANI HABERLERE DÜŞMÜŞ

kobain

kobain

çekiç uzmanı dalkavuk

• +1
  • JFL
Reactions: Auchelius, Yagiz8928, flows5991 and 1 other person
Off kız çok iyiymiş oç ltn nerden bulduysa
aq şöyle giyinen erkekleri çok merak ediyom testoları kaç bunların ne oldukları belli değil orospu cocuklarının

• +1
Reactions: Kayra139

küçükken anne babalarından veya arkadaşlarından alamadıkları ilgiyi şimdi böyle maymunluklar yaparak almaya çalışıyorlar. yazık orospu çocukları anne babalarına yazık

• +1
Reactions: Auchelius, nastynas, ayisiken and 8 others
küçükken anne babalarından veya arkadaşlarından alamadıkları ilgiyi şimdi böyle maymunluklar yaparak almaya çalışıyorlar. yazık orospu çocukları anne babalarına yazık
bunun anasında babasında amına koyayım ne ilgisizlermiş

• +1
Reactions: Serialsuicide
bunun anasında babasında amına koyayım ne ilgisizlermiş
düşünsene ileride kızın oğlun böyle videolar çekiyor amG

• +1

Attigim tirad bunun yuzundendi bu arada bu kızı ne sikerim ya mezari sikmeye calisan mentalcel ltn orosbu çocuğu da tiktokta bp sarkilariyla video cekiyodu aq ucube orosbu çocukları kıza tecavüz etmek oglaninda kafasini kesmek lazim:lul:

• +1
Reactions: kobain, senualF, Resistance. and 1 other person
Oglumu bogdururdum kizimida hindastandaki zenci azgın pakiler cukuruna atip 70-80 erkek tarafindan tecavüz edilmesini izlerdim

• +1
Attigim tirad bunun yuzundendi bu arada bu kızı ne sikerim ya mezari sikmeye calisan mentalcel ltn orosbu çocuğu da tiktokta bp sarkilariyla video cekiyodu aq ucube orosbu çocukları kıza tecavüz etmek oglaninda kafasini kesmek lazim:lul:
Cheekbite attığı videolar vardı o kadar boneless low t yüzü var ki istediği angle fraudu yapsın küççücük bi çizgi çıkıyor yanağında sadece :lul: ama o kızı sabaha kadar bağırta bağırta sikerim piercinglerini ısırırım
My type

Aga benim anlamadığım kıza noluyor amk femcell larperın tekidir sikin beni diye story atsa instaya 50 kişi kapısına gelir 5 dkya

• +1
Reactions: hanma lover and Deleted member 136914
Aga benim anlamadığım kıza noluyor amk femcell larperın tekidir sikin beni diye story atsa instaya 50 kişi kapısına gelir 5 dkya
Marjinal olmaya calisiyor

• +1
Reactions: senualF and Deleted member 136914
femcel diye bir şey okuyunca deliriyorum amk femcel diye bir şey yok olamaz da hele türkiye gibi bir ülkede herkes am diye kuduruyorken bir kızın femcel olma şansı 0

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher, kurdistan, urlordd and 1 other person
femcel diye bir şey okuyunca deliriyorum amk femcel diye bir şey yok olamaz da hele türkiye gibi bir ülkede herkes am diye kuduruyorken bir kızın femcel olma şansı 0
Marjinal olmaya calisiyor
Hayatımda gördüğüm en downward grown surat amk orospu evladının gonionları burnuyla aynı hizada :lul::lul::lul::lul:
Screenshot 2025 11 21 18 16 35 105 comzhiliaoappmusically edit

• JFL
Reactions: Serialsuicide, -BayHarbourButcher, Yagiz8928 and 1 other person

beyler yarra yedik yicez az kaldı bı ocun tt videolarının etiketlerinde luksmex falan vardı
burdan semih çeliğin annesini sikiyoruz

• Love it
Reactions: Yagiz8928
beyler yarra yedik yicez az kaldı bı ocun tt videolarının etiketlerinde luksmex falan vardı
burdan semih çeliğin annesini sikiyoruz
Şacı uzun diye kendini rira falan zannediyor yarragin kafası

• +1
Reactions: Deleted member 136914 and kurdistan
boşa geçmiş hayatlar

• +1
Reactions: Zodiac, Serialsuicide, Atsizz and 3 others
Yeni nesile bak anasını sikeyim bunlar mı emekli maaşımızı ödeyecek...

SGK balonu yakında patlar, gen z ve alpha OROSPU çocukları hiç bir baltaya sap olamayacak.

• JFL
  • +1
Reactions: flows5991, urlordd and Serialsuicide
1763739687503

• JFL
Reactions: Zodiac, flows5991 and Serialsuicide

SGK balonu yakında patlar, gen z ve alpha OROSPU çocukları hiç bir baltaya sap olamayacak.
ya topluca hepsinin amını sıkeyım ucube orospu cocukları tipleri görmüyormusunuz ne oldukları belli olmayan veledi zina piçler

18 yaşında degilmisin sen

bu oeler neden var

oradaki 3 semih çelik fanını sikeyim oradaki kızı ayrı sikeyim

• +1
Reactions: kobain
oradaki 3 semih çelik fanını sikeyim oradaki kızı ayrı sikeyim
kızınıda erkeğinide infaz etmek lazım ailesiyle

Kız bu orospu çocuğunu paket etmek için video çekmiş olabilirmi diyecektimde,kızın tipindede hayır yok.Babanız o gece anal girseymis bollum

• JFL
Reactions: flows5991, -BayHarbourButcher and Serialsuicide
bu allahını siktiklerimi 3 kere dövdüler ben 4.ye gidecem suratına çekici geçirecem kanka arkadaşla anlaştık bu akıllanmaz daha en azx 50 kere dövülmesi lazım

• +1
Reactions: Deleted member 136914 and Trenmaxx1
bu allahını siktiklerimi 3 kere dövdüler ben 4.ye gidecem suratına çekici geçirecem kanka arkadaşla anlaştık bu akıllanmaz daha en azx 50 kere dövülmesi lazım
tutuklanmışlar la

Kerem kardeş.

Cheekbite attığı videolar vardı o kadar boneless low t yüzü var ki istediği angle fraudu yapsın küççücük bi çizgi çıkıyor yanağında sadece :lul: ama o kızı sabaha kadar bağırta bağırta sikerim piercinglerini ısırırım

My type
sondakini sonradan okudum aşırı high t bu adam predator gördüğünü affetmiyor

yok adam haklı amk ben ankaradayım bunlar burda olsa ailesinide bu oclarıda döverdik toplu
Haklı zatende allah baba araya kaynadi amk,rastlamamıstım oyle allaha sovdugunu

3 kez dayak yiyor halen mallığa devam ediyorsa ölür yakında kloroplast beyinli

Oşm görmedim bende attım amk

polisler aldı la lavukları vi,deosu cıkmıs
öldürseler daha iyiydi hayatları bitti zaten video medyada yayıldıktan sonra burda bi adama omuz atsan iki bıçak sokar fazla şımarmış şehir veletleri hal ve hareketlere bak tek hücreli organizmalar aq

• +1
Reactions: ayisiken
İncel grubu mu? Solcu gazete ananisikiyim:lul:
ya işin kötü tarafı herşeyi geç bu org falan yayılırsa daha fazla o kötü olucak işin sonunda suçlu suçsuz bizde patlıcaz

• +1
Reactions: hanma lover
ya işin kötü tarafı herşeyi geç bu org falan yayılırsa daha fazla o kötü olucak işin sonunda suçlu suçsuz bizde patlıcaz
Org büyük ihtimalle datalari 10 liraya felan verir paket olmayizda eger ifsalanirsak çoğu org user irlde yarrağı yer gibi

Org büyük ihtimalle datalari 10 liraya felan verir paket olmayizda eger ifsalanirsak çoğu org user irlde yarrağı yer gibi
ya muhtemelen ilaç muhabbeti yapan elemanlar yarrağı yeryerse onlar sıkıntı şurda üç kuruşluk küfürlerden bişey olmaz zaten heleki bu olaydan hiçbişey olmaz tt de twitterda falan baya yayılmış söven tek biz değiliz adamlar indiricez diye video atıyor aq

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher and hanma lover