![orhanhic](/data/avatars/l/84/84287.jpg?1736119734)
orhanhic
Shitposter
turkcell taahhutum bitiyo vodafone gecmeyi dusunuyom 196liraya 20gb internet. daha ucuz bilen varsa onerilerinizi bekliyom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
mükemmel tarife amk ben tt alt yapılı teknosacelle 15 gm 207 veriyorum ve çevredeki çoğu elemandan ucuzturkcell taahhutum bitiyo vodafone gecmeyi dusunuyom 196liraya 20gb internet. daha ucuz bilen varsa onerilerinizi bekliyom.
oyle yapicam buyuk ihtimalleben de gectım bugun vodafone gec
15e 207 cok yawmükemmel tarife amk ben tt alt yapılı teknosacelle 15 gm 207 veriyorum ve çevredeki çoğu elemandan ucuz
bakayim ben bi ona eywred0218 diye bir tarife kullanıyorum 30gb wp sınırsız 230 ama fiyatı![]()
bulamadim link var mi? 30gb 230 baya uygunred0218 diye bir tarife kullanıyorum 30gb wp sınırsız 230 ama fiyatı![]()
bulamadim link var mi? 30gb 230 baya uygun
470 lira gosteriyo su anda bu ne amkView attachment 3071850
bende bulamadım şimdi baktım da vodafoneu arayıp dene istersen , gitmiş olabilir martta geçmişim çünkü buna![]()
arayıp turkcellden geçeceğini öğrenci olduğunu internete ihtiyacın olduğunu söyle uygun bir tarife yapabilir misiniz falan diye sor tarifeler kısmında olmayan özel tarifelerden falan veriyorlar sanırım denk gelirse bi arkadaşım yapmıştı ve yarıya düşürmüştü fiyatı470 lira gosteriyo su anda bu ne amk
bakayim bi baska saglayicilara da bakicam hemdearayıp turkcellden geçeceğini öğrenci olduğunu internete ihtiyacın olduğunu söyle uygun bir tarife yapabilir misiniz falan diye sor tarifeler kısmında olmayan özel tarifelerden falan veriyorlar sanırım denk gelirse bi arkadaşım yapmıştı ve yarıya düşürmüştü fiyatı![]()