beypazarisoda0
Diamond
Geçen trendyolda gezerken direkt minoksidilin hammadessini satan bir yer gördüm
Ve bu baya ilgimi çekti çünkü bu forumdaki yabancı adamlar oral minoxidil bulamıyoruz çok pahalı diye ağlıyor. Fakat burda günlük dozu 29tlye satılıyor piyasaya göre aşırı makul bir fiyat.
Sonra hammadde işini biraz daha araştırdım bildiğiniz üzere MSM, kojik asit, magnezyum sitrat gibi maddeler piyasada aşırı overpriced
Bunlara denk geldim
MSM'de günlük önerilen doz 3mg iken natures supreme gibi satıcılar servisi 10 liralık haplara maximum 700mg msm koyuyor.
Magnezyum için de benzeri geçerli önerilen magnezyum dozu 400-500mg iken satıcılar koskoca haplara anca 200-250mg koyuyor (oda en fazla)
Ne düşünüyorsunuz beyler böyle direkt saf hammadde alımı zaten yaygındıda ben yeni mi öğreniyorum ya da bir zararı var mıdır sizce 100% saf diyorlar sonuçta
Bir tek doz ayarlamada sıkıntı çekerim gibi geliyor.
KİMYASAL EVİ Minoksidil-minoxidil Usp Hammadde 50g Fiyatı, Yorumları - Trendyol
KİMYASAL EVİ Minoksidil-minoxidil Usp Hammadde 50g yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Ve bu baya ilgimi çekti çünkü bu forumdaki yabancı adamlar oral minoxidil bulamıyoruz çok pahalı diye ağlıyor. Fakat burda günlük dozu 29tlye satılıyor piyasaya göre aşırı makul bir fiyat.
Sonra hammadde işini biraz daha araştırdım bildiğiniz üzere MSM, kojik asit, magnezyum sitrat gibi maddeler piyasada aşırı overpriced
Bunlara denk geldim
Qualiss Msm (Metilsülfonilmetan) %100 Saf Hammadde 100 gr Fiyatı
Qualiss Msm (Metilsülfonilmetan) %100 Saf Hammadde 100 gr en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
MSM'de günlük önerilen doz 3mg iken natures supreme gibi satıcılar servisi 10 liralık haplara maximum 700mg msm koyuyor.
Magnezyum için de benzeri geçerli önerilen magnezyum dozu 400-500mg iken satıcılar koskoca haplara anca 200-250mg koyuyor (oda en fazla)
exvitamin Magnezyum Sitrat Saf 100 gr Fiyatı, Yorumları - Trendyol
exvitamin Magnezyum Sitrat Saf 100 gr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Ne düşünüyorsunuz beyler böyle direkt saf hammadde alımı zaten yaygındıda ben yeni mi öğreniyorum ya da bir zararı var mıdır sizce 100% saf diyorlar sonuçta
Bir tek doz ayarlamada sıkıntı çekerim gibi geliyor.