dogida
Banned
canthopexy mi canthoplasty mi lateral canthoplasty mi neydi amına koyim ya? uee filler, yağ graftı dışında uee kurtaran cerrahi işlemin adı neydiiii aloooo bulun şu işlemi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
yaw bu nctyi pct fln yapmiyo mu kafayi yiyecem yaaaaawcanthoplasty
canthoplasty
yok mu şöle göz kapağını aşağıya doğru dikip ueeyi yok edecek bir işlemsupraorbital implant
supraorbital implant
uee yokki sende hocamcanthopexy mi canthoplasty mi lateral canthoplasty mi neydi amına koyim ya? uee filler, yağ graftı dışında uee kurtaran cerrahi işlemin adı neydiiii aloooo bulun şu işlemi
botoxun etkisi bitiyoooooooooooooooooooooooo kaşım kalkacak geri amına koyaim asimetri gibi sol kaş asimetrik kas güçlü sağ tarafa gore yukarda ben onu botoksla güçsüzleştirdim aşai indi kalici cozum lazimmmm eyebrow asymetry surgery flnfilanuee yokki sende hocam
Djrjrrjrrjrjdhhehhrbotoxun etkisi bitiyoooooooooooooooooooooooo kaşım kalkacak geri amına koyaim asimetri gibi sol kaş asimetrik kas güçlü sağ tarafa gore yukarda ben onu botoksla güçsüzleştirdim aşai indi kalici cozum lazimmmm eyebrow asymetry surgery flnfilan