Üst dudak

Arisylva

Arisylva

#𝕭𝕽𝕲
Merhabalar bende cleft lip var dolayısıyla üst dudağım hem küçük hem biraz garip bir şekli var bunu çözmek için lip filler yapılabilir mi ve farklı çözümleri var mıdır? Birde bu cleft lip yüzünden burnumun altı çok şişik ve yamuk duruyor onun için rhino için de rhino mu yapmalıyım?

@MogEater :Comfy:

• +1
Reactions: orhanhic
googleda arattimzaten acim midem bulandi sende bundan yoktur heralde

• +1
Reactions: Arisylva
googleda arattimzaten acim midem bulandi sende bundan yoktur heralde
ameliyat olunuyor sadece izi kalıyor ama benim damağım da yarık olduğu için dişlerde az biraz sıkıntı var :feelsbadman:

• So Sad
Reactions: Zodiac
nasi yemek yiyon

• JFL
Reactions: Zodiac and Arisylva
orthodonthic sikinti yoksa fillerdan git lip filler en easy ve tehlikesiz sey baska bolgeye gecmeside cok zor 0.5ml al 1ml ust 6 ay somra tekrarla sonra senede bir 2 4 sene sonra ihtiyacin kalmayacak yada 5 senede
bir filan

• +1
Reactions: Arisylva
  • JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, swaggy and orhanhic
orthodonthic sikinti yoksa fillerdan git lip filler en easy ve tehlikesiz sey baska bolgeye gecmeside cok zor 0.5ml al 1ml ust 6 ay somra tekrarla sonra senede bir 2 4 sene sonra ihtiyacin kalmayacak yada 5 senede
bir filan
eyvallah dayı sağolasın da ortodontik sıkıntı var baya

yarramın başı goblin mi saniyon beni normal insan gibi yemek yiyorum oğlum
amk garip garip bebek fotolari cikti oyleyse yiyememen lazim senin dedigin sey baya hafifi o zaman bunlarin

• Hmm...
Reactions: Zodiac
amk garip garip bebek fotolari cikti oyleyse yiyememen lazim senin dedigin sey baya hafifi o zaman bunlarin
ya yok oğlum ameliyatını olup kapıyorlar orayı. ilk aylar emzirme problemi falan olur ama

• +1
Reactions: orhanhic

Users who are viewing this thread

Back