Rojda Lipa
RETURNED
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Boyum 1.86 uzun olduğunu sanmıyorum kanksDostum senden uzunum senden beyazım senden üstünüm senden yakışıklıyım senin ile aynı ortama girsek allahına kadar rahatsız hissedersin.
O yüzden sana farsi bir ırk olduğunu dünyanın en leş genetik aktarımına sahip olduğunu aktarmak istiyorum.
K*rt kızlarında beyaz tenli üstün erkek sevdası var onu anladım bugün c2 deBoyum 1.86 uzun olduğunu sanmıyorum kanks
Esmer+NT olmak daha iyi ayrıca Tırk kızları seviyor
Yok kardeşim Kürt kızları seküler turkolara yüz vermezler tam tersine tırk kızlarını Kürt erkeklerine paslarlarK*rt kızlarında beyaz tenli üstün erkek sevdası var onu anladım bugün c2 de
Allah gibi hissettirdiler
kendini kandırmaya devam et ucube kardeşimYok kardeşim Kürt kızları seküler turkolara yüz vermezler tam tersine tırk kızlarını Kürt erkeklerine paslarlar
Siz bizim kolumuzu kestiniz biz sizin ananizi siktik hadi eywkendini kandırmaya devam et ucube kardeşim
C2'de tek hikaye attım k*rt kızları doluştu dm kutuma aralarında guzelleri ayıkladım yakında bakacazzz
Maymun k*rt sen kız kardeşinden başka bir kıza hayatın boyunca dokunmayacaksın.Siz bizim kolumuzu kestiniz biz sizin ananizi siktik hadi eyw
Saka bir yana irksal varliginiz pek iyi gozukmuyor
Batıda patlak karilarinizdan maks 1 tane velet peydahlionuz onu da okulunda kürt ve mülteci gençleri haraca bağlıyor amkMaymun k*rt sen kız kardeşinden başka bir kıza hayatın boyunca dokunmayacaksın.
Irksal varlığımız mı? Ulan demografik yapı açısından %40 bile değilsiniz siz ne haddinize bizim demografik yapımıza laf uzatmak itler.
1 Türk = 10 tane subhuman k*rt
hangi ütopyada yasıyorsun abicim sen? trnin en kötü meslek lisesinde okudum siz k*rt çocuklarına hamamböceğinden farksız davranıyordumBatıda patlak karilarinizdan maks 1 tane velet peydahlionuz onu da okulunda kürt ve mülteci gençleri haraca bağlıyor amk
20 milyonuz 10 milyon da mülteci var ohhhh
Ne kitabi ammmmina koyayim top muyuz la bizen son hangi kitabı okudğunu sordun mu?
Bati sahillerine git maliniza mulkunuze cokup sindiriyor sizi kürtlrr, şu an bile yörükler haracı denkleştirmekle meşgul ohhhhhangi ütopyada yasıyorsun abicim sen
oğlum ankarada senin k*rt kardeslerin travestilik yapıyorNe kitabi ammmmina koyayim top muyuz la biz
Bati sahillerine git maliniza mulkunuze cokup sindiriyor sizi kürtlrr, şu an bile yörükler haracı denkleştirmekle meşgul ohhhh