umar bigun kalici delirmem

growthplatessss111

growthplatessss111

186 kürt htn
bazen gercekten deliriyorum ve kendime gelene kadar duramiyorum. az once yasadim ve su an kendime geldim. mal mal hareketler yapiyorum degisik seylere guluyorum vs. telefondan vidyo acip izleyip durduk yere guluyorum sesi fulleyip muzigine mal mal ritim tutuyoruk ve bu beni korkutuyor. bu genelde 10-20 dk sueuyor ve genelde yasanirken annemin yaninda oluyorum onla konusuyorum ayni zamanda acaba beni garip karsiliyor mu? arkamdan benim akil saglihim hakkinda suphe ediyor mu? cunku bunlar benim yasimdaki birinin yapabilecegi seyler hele hele degiller. bunu yaxma sebebim gecen bu sefee oyle bi seviyeye ulasti ki cumle kurarken sonrako kelimeyi 3-4 sn boyunca soyleyemiyorum beynim ve agzim birbirine iletisim kuramiyo ya da iste tekrar tekrar soylemeyi deniyorum agzimdan ses cikmiyo gercekten delirdigimj sandim. umarim buyuyunce kalici bi soruna yol acmaz

• +1
  • So Sad
  • JFL
Reactions: ascendantwill, meatenjoyer9, Orcairis and 1 other person
cok gec

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: Serialsuicide, growthplatessss111 and Orcairis
sıkıntı

• +1
Reactions: growthplatessss111 and Orcairis
beyin sisi olabilirde knk şarkı fulleyip autist gibi davranmak çokta anormal bişey değil büyüyünce geçer

• +1
Reactions: growthplatessss111 and Orcairis
sadece rahat dur brutal rahat durma pill

• +1
Reactions: Ameliyat Masası, Deleted member 277275 and growthplatessss111
olm bak az once gulmekten agladigim videolar mr beastin yuzu verilmis cocuk vidyolari isan kedi haline getirilmis ai videolari falan anneme gosteriyorum hahaha cok komik diye (duzgun de konusamiyom o sirada ya kekeliyorum ya beynim ile agzim koordine calismiyo) annem de bos yapma git basim agriyo tarzi seyler diyo hareketlerimi noemal karsiliyo. sonra bi edit aciyom sesi fulleyip dans ediyom orasi rutin zaten onu hep yapiyom orda bi sorun yok

• +1
Reactions: Fridx and Deleted member 277275
bazen gercekten deliriyorum ve kendime gelene kadar duramiyorum. az once yasadim ve su an kendime geldim. mal mal hareketler yapiyorum degisik seylere guluyorum vs. telefondan vidyo acip izleyip durduk yere guluyorum sesi fulleyip muzigine mal mal ritim tutuyoruk ve bu beni korkutuyor. bu genelde 10-20 dk sueuyor ve genelde yasanirken annemin yaninda oluyorum onla konusuyorum ayni zamanda acaba beni garip karsiliyor mu? arkamdan benim akil saglihim hakkinda suphe ediyor mu? cunku bunlar benim yasimdaki birinin yapabilecegi seyler hele hele degiller. bunu yaxma sebebim gecen bu sefee oyle bi seviyeye ulasti ki cumle kurarken sonrako kelimeyi 3-4 sn boyunca soyleyemiyorum beynim ve agzim birbirine iletisim kuramiyo ya da iste tekrar tekrar soylemeyi deniyorum agzimdan ses cikmiyo gercekten delirdigimj sandim. umarim buyuyunce kalici bi soruna yol acmaz
1768944244004

• +1
Reactions: meatenjoyer9, Fridx, growthplatessss111 and 1 other person
olm bak az once gulmekten agladigim videolar mr beastin yuzu verilmis cocuk vidyolari isan kedi haline getirilmis ai videolari falan anneme gosteriyorum hahaha cok komik diye (duzgun de konusamiyom o sirada ya kekeliyorum ya beynim ile agzim koordine calismiyo) annem de bos yapma git basim agriyo tarzi seyler diyo hareketlerimi noemal karsiliyo. sonra bi edit aciyom sesi fulleyip dans ediyom orasi rutin zaten onu hep yapiyom orda bi sorun yok
kaç yaşındasın sen amınasoktuğumunun mr beast ne amınakoyayım
senin derdin neyse çözelim ben burdayım

• +1
  • JFL
Reactions: meatenjoyer9, Fridx, growthplatessss111 and 2 others
subforum yarragi yedi olayi

• +1
Reactions: ascendantwill, Serialsuicide, meatenjoyer9 and 3 others
  • +1
Reactions: Deleted member 277275
şans seninle olsun yoldaş en fazla siktir yersin sıkma tatlı canını okşa patlıcanını sana dünyada kız mı kalmicak aq
@Atsizz la biz burdayız sen relax ol olabildiğince

• +1
  • JFL
Reactions: Atsizz, Deleted member 277275 and Fridx
Annene lukusmex bipi edit goster cok begenir

• JFL
  • Hmm...
Reactions: growthplatessss111, Deleted member 277275 and the kulhanbeyi
sevgilisini bonesimeshleyen şalom 🤢
annesimi bonesimeşleyen gerçek luksmekciler ☠️

• JFL
  • +1
Reactions: meatenjoyer9, Orcairis, growthplatessss111 and 1 other person
begenmez bence iyi biseu degil ben gizlice yatakta izliyom da objektof bakinca gay gay isler yani ondan public bi alanda izlemem misal

• JFL
  • +1
Reactions: Trenmaxx1, Deleted member 277275 and Fridx
Walter White GIF

Ama editler cidden sikko hepsi
ronaldo sigma edit izliyom ben

• JFL
Reactions: Fridx
O aromasini almayacaktin

• +1
Reactions: Deleted member 277275 and growthplatessss111