Umax uygulamasında kodumu kullanın

ismim name olsun

ismim name olsun

Banned
Umax uygulamasına referans kodumla katılan her 3 kişi için 1 ücretsiz rating hakkı kazanacağım lütfen kullanın QIU3CI

• JFL
Reactions: gargomel, temelyeterliliktest, orhanhic and 6 others
Nwjshwiahqushwiahau

anayın amına KODUM kanka anladın mı XDXDXDXD

• JFL
Reactions: starboi.
umax yüz şekline göre rate yapan ucube bir ai zekası

kanka ne kadar çekicisiniz discord grubunda çok adı geçmişti şimdi yeniden katılasım geldi
Ben de o adamdan geldim videosunda bahsetmişti burdaki pezevenkleri dinlemeyin diye ilgimi çekti üye oldum

• JFL
Reactions: Ashoimex
Ben de o adamdan geldim videosunda bahsetmişti burdaki pezevenkleri dinlemeyin diye ilgimi çekti üye oldum
burdaki kişileri aklın biraz iyiys zaten ciddiye almazsın

• JFL
  • +1
Reactions: maarda and ismim name olsun
burdaki kişileri aklın biraz iyiys zaten ciddiye almazsın
Evet ben küçükken bilim sanat merkezi sınavını kazandım

• JFL
Reactions: temelyeterliliktest and recai iskender
onu bende kazandım bilsem miydi?
Kanka ben de tam bilmiyorum ki gitmek için aktarma falan yapmam gerekti çok tutuyor diye ailem göndermedi ama kazandım yani

Kanka ben de tam bilmiyorum ki gitmek için aktarma falan yapmam gerekti çok tutuyor diye ailem göndermedi ama kazandım yani
siktir et ben gittim sadece 2 3 kodlama yaptık ve gittik tombala oynadık amınakoyim:ROFLMAO:

• +1
Reactions: ismim name olsun
deneyecem eğer olursa adamsın amk müge anlı mevzularını siktir edecem

Tiktoktaki greyleri kandırırız

VDDCGU
Benim kodu deneyin oçlar greycel icadını kullanacağum

Overall 95
Potential 99(kimse allahtan başka 190 olamaz)
Maskulanity 100
Skin quality 90
Jawline 95
Cheekbones 90
IMG 1875

İzle gör

1736107345295

• JFL
Reactions: Peter Steele
ne kadar çekisin ile dc de tartışmıştık beni banladı zoruna gitti. sende ordan geliyon ya bide u max kullanıyon o adamın dediklerini sölyüyon amk greycelli o kadar greycellsin ki starter pack hazır amk u max desen var ne kadar çekisin de var siktir git bu forumdan 14 yaşındaki kardeşini de al yanına

ne kadar çekisin ile dc de tartışmıştık beni banladı zoruna gitti. sende ordan geliyon ya bide u max kullanıyon o adamın dediklerini sölyüyon amk greycelli o kadar greycellsin ki starter pack hazır amk u max desen var ne kadar çekisin de var siktir git bu forumdan 14 yaşındaki kardeşini de al yanına
nick neydi

Burdaki pezevenkleri dinlemeyin dediği o pezevenkler tam liste(yuda,ben,mezo,onthewaytoyarragım)
Hepimizi instadan engelledi amk

• JFL
Reactions: yuda
Sunucusundanda perma banlıyım amk 5 aydır yan hesapla giriuodumdanhiç aktif değil geçen telegramlarına girdim hepsine subpar5 çirkin maymun orospu cocukları dedim banlandım