ismim name olsun
Banned
Umax uygulamasına referans kodumla katılan her 3 kişi için 1 ücretsiz rating hakkı kazanacağım lütfen kullanın QIU3CI
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kes lan git lolde diayım diye kolpa sık kolpacıanayın amına KODUM kanka anladın mı XDXDXDXD
lan methumax yüz şekline göre rate yapan ucube bir ai zekası
baba ben o değilim sal benilan meth
Nereden buldun burayıbaba ben o değilim sal beni
kanka ne kadar çekicisiniz discord grubunda çok adı geçmişti şimdi yeniden katılasım geldiNereden buldun burayı
Ben de o adamdan geldim videosunda bahsetmişti burdaki pezevenkleri dinlemeyin diye ilgimi çekti üye oldumkanka ne kadar çekicisiniz discord grubunda çok adı geçmişti şimdi yeniden katılasım geldi
burdaki kişileri aklın biraz iyiys zaten ciddiye almazsınBen de o adamdan geldim videosunda bahsetmişti burdaki pezevenkleri dinlemeyin diye ilgimi çekti üye oldum
Evet ben küçükken bilim sanat merkezi sınavını kazandımburdaki kişileri aklın biraz iyiys zaten ciddiye almazsın
onu bende kazandım bilsem miydi?Evet ben küçükken bilim sanat merkezi sınavını kazandım
Kanka ben de tam bilmiyorum ki gitmek için aktarma falan yapmam gerekti çok tutuyor diye ailem göndermedi ama kazandım yanionu bende kazandım bilsem miydi?
Zekiyim bayaKanka ben de tam bilmiyorum ki gitmek için aktarma falan yapmam gerekti çok tutuyor diye ailem göndermedi ama kazandım yani
siktir et ben gittim sadece 2 3 kodlama yaptık ve gittik tombala oynadık amınakoyimKanka ben de tam bilmiyorum ki gitmek için aktarma falan yapmam gerekti çok tutuyor diye ailem göndermedi ama kazandım yani
sana bisey vermiyo maldeneyecem eğer olursa adamsın amk müge anlı mevzularını siktir edecem
tm siktirolup gitsene köyüneburdaki kişileri aklın biraz iyiys zaten ciddiye almazsın
ne kadar çekisin ile dc de tartışmıştık beni banladı zoruna gitti. sende ordan geliyon ya bide u max kullanıyon o adamın dediklerini sölyüyon amk greycelli o kadar greycellsin ki starter pack hazır amk u max desen var ne kadar çekisin de var siktir git bu forumdan 14 yaşındaki kardeşini de al yanınaBen de o adamdan geldim videosunda bahsetmişti burdaki pezevenkleri dinlemeyin diye ilgimi çekti üye oldum
sensin kankatm siktirolup gitsene köyüne
nick neydine kadar çekisin ile dc de tartışmıştık beni banladı zoruna gitti. sende ordan geliyon ya bide u max kullanıyon o adamın dediklerini sölyüyon amk greycelli o kadar greycellsin ki starter pack hazır amk u max desen var ne kadar çekisin de var siktir git bu forumdan 14 yaşındaki kardeşini de al yanına
1-2 sene önce hesap açmayı denedim banlanmıştı nicki öyle götten sıktım hesaplar_banlı diyenick neydi
Burdaki pezevenkleri dinlemeyin dediği o pezevenkler tam liste(yuda,ben,mezo,onthewaytoyarragım)Ben de o adamdan geldim videosunda bahsetmişti burdaki pezevenkleri dinlemeyin diye ilgimi çekti üye oldum
Ben mod apk indirdim amk iphone enayisi seniOverall 95
Potential 99(kimse allahtan başka 190 olamaz)
Maskulanity 100
Skin quality 90
Jawline 95
Cheekbones 90
View attachment 3407571
İzle gör