Uyku v2

kburak

kburak

Iron
Uyku hapi aldim psikiyatriden erken yatarim diye erken yatiyorum yatmasina ama 13 14 saat uyuyorum hala bunun çözümü yok mu sinavlari falan kaciriyorum aq

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher
Kan değerleri normal bu arada

düzenli spor + fiziksel aktivite yapıyor musun? uykunu düzene sokmak için bunlar gerçekten çok önemli. ayrıca kendini her gün aynı saatte zorla uyandırmaya alışmanı ve circadian rhythm'ini düzeltmeni tavsiye ediyorum

düzenli spor + fiziksel aktivite yapıyor musun? uykunu düzene sokmak için bunlar gerçekten çok önemli. ayrıca kendini her gün aynı saatte zorla uyandırmaya alışmanı ve circadian rhythm'ini düzeltmeni tavsiye ediyorum
Yapıyorum hepsini dersler ağır bi belki ondandir vizeler ağır zorla uyanma işi bir gün oluyor diğer gün olmuyor

yaklaşık 4-7 gün arası bir süre boyunca her gün aynı saatte kalkmayı becerebilirsen büyük bir gelişme fark ediceksin. seninle aynı durumdaydım günde minimum 11 saat uyuyordum ben böyle düzelttim.

• +1
Reactions: kburak
DEPRESYON YATABİLİR BUNUN ALTINDA

BELKİ UYANMAK İSTEMİYORSUNDUR UYUYARAK KAÇIYORSUNDUR KİM BİLEBİLİR

• +1
  • So Sad
  • JFL
Reactions: Yagiz8928, dogu, Ashoimex and 5 others
DEPRESYON YATABİLİR BUNUN ALTINDA

BELKİ UYANMAK İSTEMİYORSUNDUR UYUYARAK KAÇIYORSUNDUR KİM BİLEBİLİR
bizdir

• So Sad
Reactions: Yagiz8928 and Atsizz
Uyku hapi aldim psikiyatriden erken yatarim diye erken yatiyorum yatmasina ama 13 14 saat uyuyorum hala bunun çözümü yok mu sinavlari falan kaciriyorum aq
mk okul uykundan önemlimi salla gitsin ne güzel işte fazla uyku alıyorsun

• JFL
Reactions: Zodiac