Uykuda Ağız Nefesi

chadwers

chadwers

Banned
Beyler ben gece uyurken her zaman ağızdan nefes alıyorum yıllardır ama recessed veya chopped değilim nose breathing olayi cope mi yoksa ağzımı bantlamaya baslasam bi sikim biseyler degisirmi sabah sürekli boğazım tahris ağzım kupkuru bok tadıyla uyanıyorum amk veya ağızı bantlamadan bi çözümü varmı

• +1
Reactions: kurdistan and Deleted member 230330
Beyler ben gece uyurken her zaman ağızdan nefes alıyorum yıllardır ama recessed veya chopped değilim nose breathing olayi cope mi yoksa ağzımı bantlamaya baslasam bi sikim biseyler degisirmi sabah sürekli boğazım tahris ağzım kupkuru bok tadıyla uyanıyorum amk veya ağızı bantlamadan bi çözümü varmı
geniz eti olabilir mi

• +1
Reactions: kurdistan and Auchelius
  • +1
Horlamıyorum arkadaslarımda kaldıgımda falan horladigimi soylemedi kimse geniz eti olsa horlamaz miydim
Vazomotor rinit olabilir burun damarları sinirsel sebeple genişliyordur

• +1
Vazomotor rinit olabilir burun damarları sinirsel sebeple genişliyordur
Agiz bantlama olayini yapsam hayat kalitem artarmi veya yuzumde biseyler degisirmi yoksa o denenler cope mi?

• +1
Agiz bantlama olayini yapsam hayat kalitem artarmi veya yuzumde biseyler degisirmi yoksa o denenler cope mi?
o ağız bantları bantlandığı çevrede uçuk ve inflamasyon yapıyor sabah çıkarttığında kıpkırmızı olur onun yerine burun bandı kullanabilirsin magnetli olanlardan
18 yaş üstü yüzünde bişey değiştirmez sadece hyoid pozisyonunu bozabilir

• +1
Kanka illiadin al geceleri burnuna sık açılır hala horluyorsan burun tıkanıklığıyla alakalı değildir, yaşın büyükse bi bok değişmez bu saatten sonra istersen tüm gün ağzından nefes al

• +1
Reactions: kurdistan
o ağız bantları bantlandığı çevrede uçuk ve inflamasyon yapıyor sabah çıkarttığında kıpkırmızı olur onun yerine burun bandı kullanabilirsin magnetli olanlardan
18 yaş üstü yüzünde bişey değiştirmez sadece hyoid pozisyonunu bozabilir
Puberty bitmedi

• JFL
  • +1
Reactions: kurdistan and Serialsuicide

Cope o kanka Evolution Tree’nin videosunu izlemiştim ben stres’e falan sebebiyet veriyor cildi tahriş ediyor boş marketing’den başka bir şey değil.

• +1
Reactions: kurdistan, Serialsuicide and Deleted member 230330
Kanka illiadin al geceleri burnuna sık açılır hala horluyorsan burun tıkanıklığıyla alakalı değildir, yaşın büyükse bi bok değişmez bu saatten sonra istersen tüm gün ağzından nefes al
Burun spreyleri bağımlılık yapıyor onun yerine burun kenarlarıma vicks sürmek falan işe yarar sanırım

• +1
Cope o kanka Evolution Tree’nin videosunu izlemiştim ben stres’e falan sebebiyet veriyor cildi tahriş ediyor boş marketing’den başka bir şey değil.
Ağızdan nefes alma olayinca napıcam usta yüzü bırak hayat kalitemi baya sikiyor sürekli boğaz ağrısıyla geziyorum ve ağız kokusuda yapıyor bakteri ürediği için

• +1
Burun spreyleri bağımlılık yapıyor onun yerine burun kenarlarıma vicks sürmek falan işe yarar sanırım
Bence de ben kullanıyordum işe yarıyordu

• +1
Reactions: kurdistan and chadwers
hava soğudu havadaki nem oranı düştü o yüzden olabilir
ağzını bantla sırt üstü uyu
daha prominent olabilirdin belkide
her ağızdan nefes alan subhuman olmuyo

• +1
looksmaxx değilki bantlemedaki olay sadece kötü bi alışkanlığı engellemek
yapmazsan looksmin sadece

o yüzden ağını bantla öyle uyu

Last edited:
  • +1
looksmaxx değilki sadece kötü bi alışkanlık
yapmazsan looksmin sadece

o yüzden ağını bantla öyle uyu
Ağızı bantlamak anksiyeteye ve boğulma hissi sağlıyor araştırmalarda kullanan kişilerin uyukudan uyudıklarıda oluyor.

Buradaki problem bence ağızı bantlamak değil.

• +1
Reactions: why not me?, kurdistan and Serialsuicide
Ağızı bantlamak anksiyeteye ve boğulma hissi sağlıyor araştırmalarda kullanan kişilerin uyukudan uyudıklarıda oluyor.

2 senedir ağzım bantlı uyuyorum 1 kere uyanmadım uykudan uyanmadım

• +1

herhangi bir psikolojik problemi yoksa bantlamasında sorun yok gibi de bana da cope geliyor ağız bantlama olayı

• +1
Burun bandı + vicks ile anca uyuyorum hem palatenin dar olması + alerjiler sürekli tıkıyordu burnumu böyle çözdüm

• +1
Reactions: Auchelius and kurdistan
ağız bandı alma gereksiz pahalı sikiyolar

nose breath almayınca götünüzü sikiyolar demiyo ki kimse sadece daha iyi oluyo ağızdan almak yerine

• +1
Reactions: Yagiz8928
nose breath almayınca götünüzü sikiyolar demiyo ki kimse sadece daha iyi oluyo ağızdan almak yerine
dost oyle birsey demedim zaten ağız nefesi aldığım için ağzım kupkuru oluyor bakteri ürediği içinde dişlerimi fırçalasamda ağzımda koku bırakıyor ve boğazlarım tahriş oluyor sürekli hastalığa daha açık hale geliyorum sorun ağız bantlayıp forward growth istemem değilki

• +1
Reactions: lowtbroski and ZerefDragnee1l
dost oyle birsey demedim zaten ağız nefesi aldığım için ağzım kupkuru oluyor bakteri ürediği içinde dişlerimi fırçalasamda ağzımda koku bırakıyor ve boğazlarım tahriş oluyor sürekli hastalığa daha açık hale geliyorum sorun ağız bantlayıp forward growth istemem değilki
İlliadin al kullan bro , otrivin alınca tad alamıyon yemeklerden ben 2 hafta illiadin kullandım bırakınca 3 gün falan zorlandım normale döndü sonra

airwayde sorun yoksa dogal olarak burundan alman lazim. yatmadan once burnunu bogazini temizle

bi doktora görün sırf ağız nefesiyle bu kadar tahriş sorunu yaşayabileceğini sanmıyorum

airwayde sorun yoksa dogal olarak burundan alman lazim. yatmadan once burnunu bogazini temizle
İleri seviye sinüzitim var sebebi bu olabilir sanırım önceden sinüzitlerimde biriken sıvı fazla olduğu için kulak zarımı çökertmişti

• +1
Reactions: why not me?
nose breathing olayi cope mi
Evet, kısmen cope önemli olan küçükken sert besinler çiğnemek ki geniz eti olayı da genelde küçükken gerçekleşiyor. Burnun tıkalı olduğu için ağızdan nefes almaya başlıyorsun dolayısıyla nefes almayı yemek yemeye tercih ediyorsun hatta solunum yollarını açmak için mandibula zamanla geriye kayıyor vb..

Uyurken ağız nefesi alıp almadığını öğrenmek için telefonuna "ZZZ Metter" uygulamasını yükleyebilirsin, ben kullanmıştım, işe yaramıştı.

• +1
Reactions: Trenmaxx1
geceleri uyurken erkek arkadaşının yarrağını ağzına alarak sorunu çözebilirsin

iyi forumlar

• JFL
Reactions: IlI, kurdistan and Serialsuicide
sendeki down growth ondan olabilir ha o olmasa chad olurmusun aq

geceleri uyurken erkek arkadaşının yarrağını ağzına alarak sorunu çözebilirsin

iyi forumlar
Annenin ve kız kardeşinin amına boşalıp fazlalığı atarak sorunu çözdüm

uyumadan önce burnunu temizliyor musun

Users who are viewing this thread