uyurken ağızın açık olması hk.

hesaplar_banlı

hesaplar_banlı

Iron
ağız açık uyumak ne tür sıkıntılar yaratır yüz açısından öne büyümeyi etkiler mi? hala umut varmı 16 yaşındayım konka sonrası ağız kapalı yatıp mucize ile öne büyümesini beklemelimiyim yoksa gelişim bitti mi? sorunun cevabını biliyorum hemen hemen sizin fikileri merak ettim

senin yaşındayken ağzımı bantlıyordum, öle bişi yok dalga dümen

ağız açık uyumak ne tür sıkıntılar yaratır yüz açısından öne büyümeyi etkiler mi? hala umut varmı 16 yaşındayım konka sonrası ağız kapalı yatıp mucize ile öne büyümesini beklemelimiyim yoksa gelişim bitti mi? sorunun cevabını biliyorum hemen hemen sizin fikileri merak ettim
16 yaşındaysan forward growth zor late bloomer değilsen

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
  • JFL
Reactions: balding17yomanletcel
ağzın açık uyursan ağız yapın her türlü bozulabilir artı bekleyip önemsemediğin zaman eksi bulabilirsin dişlerin yamulabilir burnunun şekli bozulabilir yüksek düzeyde asimetriye neden olabilir alışmak için uyku düzenini yerine oturt arada sor ağzım açık mı uyuyorum diye rahat uyursan čabucak alişirsin en kotu bantlardan al veya kendin bantla bi süre ben bi ara sağa sola donmeden uyuyordum kendimi aliştirmiştim mesela

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
Ağız bandı kullan olduğu kadar etki eder artık ve ağız açık uyumak dişleri daha hızlı çürütür. Nerden baksan sağlıksız

burun bandı tak iş yapıyo

Users who are viewing this thread

Back