Ethernal
Egoizm Pill.
sana hayır gelmez bu kızlardan, sevgili olursun ama ciddi ilişki düşünme, bağlanma, sevme!
Kırmızı - Büyük redflag, bu kızın piskolojisi bozuk ve düzelemez biçimde hasarlı olabilir, kesinlikle bağlanma!
Mavi - (Çok)Seviyosan, düzeltebileceğine inanıyosan tolere edilebilir ama dikkate alınması gerek çünkü kessinlikle sorun çıkacaktır %90.
Yeşil - Pek takmayabilirsin ama risk var sorun çıkabilir.
1- aile baskısı gören, ailesinin herşeyine fazlaca karıştığı evde huzur bulmayan özgürlük isteyen kız.
2- ailesi tarafından çok serbest bırakılan nerdeyse yokmuş gibi muamele gören kız,
3- ailesinden şiddet gören kız / piskolojik baskı gören kız
4- ilgi manyağı kız, (kendini paylaşır hep, başarılarını paylaşır, ilgi için erkeklerle konuşur, ilgi için yalanlar atan)
5- erkeklerle daha iyi anlaşan ve onlarla konuşan kız
6- çok erkek ortamı olan kız
7- çok dedikodu yapan kız
8- ailesine çok güzel ve sık sık yalanlar atan kız
9- herşeye trip atıp küsen kız
10- keko seven kız
11- mizahını anlamayan sohbetine uymayan kız
12- serseri erkek seven kız
13- alkol,sigara gibi şeyleri insan gözünden saklamayarak çok rahat yapan ve paylaşan kız
14- kendini havalı göstermeye çalışan kız
15- ben böyleyim değişmem beni böyle kabul et diyen kız
aklınıza gelen redflaglar varsa yazarsınız.
Kırmızı - Büyük redflag, bu kızın piskolojisi bozuk ve düzelemez biçimde hasarlı olabilir, kesinlikle bağlanma!
Mavi - (Çok)Seviyosan, düzeltebileceğine inanıyosan tolere edilebilir ama dikkate alınması gerek çünkü kessinlikle sorun çıkacaktır %90.
Yeşil - Pek takmayabilirsin ama risk var sorun çıkabilir.
1- aile baskısı gören, ailesinin herşeyine fazlaca karıştığı evde huzur bulmayan özgürlük isteyen kız.
2- ailesi tarafından çok serbest bırakılan nerdeyse yokmuş gibi muamele gören kız,
3- ailesinden şiddet gören kız / piskolojik baskı gören kız
4- ilgi manyağı kız, (kendini paylaşır hep, başarılarını paylaşır, ilgi için erkeklerle konuşur, ilgi için yalanlar atan)
5- erkeklerle daha iyi anlaşan ve onlarla konuşan kız
6- çok erkek ortamı olan kız
7- çok dedikodu yapan kız
8- ailesine çok güzel ve sık sık yalanlar atan kız
9- herşeye trip atıp küsen kız
10- keko seven kız
11- mizahını anlamayan sohbetine uymayan kız
12- serseri erkek seven kız
13- alkol,sigara gibi şeyleri insan gözünden saklamayarak çok rahat yapan ve paylaşan kız
14- kendini havalı göstermeye çalışan kız
15- ben böyleyim değişmem beni böyle kabul et diyen kız
aklınıza gelen redflaglar varsa yazarsınız.
Last edited: