Uzun boylu birisinden itiraf

D

Deleted member 100326

Iron
Eger boyunuz 180den kisaysa mental sagliginiz icin herhangi bir avrupa ulkesine gitmeyin. turkiyede kendimi dev gibi hissediyordum avrupaya geldigimden beri kendimi asiri sekilde ortalama hatta bazen kisa hissediyorum. Erkekleri gectim her disari ciktigimda 1.90+ kizlar tarafindan moglaniyorum.
edit: boyum 190

Last edited:
boyun 180 olmadıgı ıcın olabılır mı

• +1
Reactions: Deleted member 57016
Boyum 190, boyu 180den kisa olanlara soyluyorum ben bile boyle hissediyorsam kisa boylular icin over
herkes senin gibi boyunu takmıyor

• +1
Reactions: temelyeterliliktest, Ashoimex, menas and 1 other person
herkes senin gibi boyunu takmıyor
erkeklere karsi bir nebze evet ama her erkek kendisinden uzun kiz gorunce ozguveni yikiliyordur bunu inkar edemezsin

Hayat bitmiş

+190 kız nerede var amk bro is delusional 170cm

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 102596, maarda, Tornoviaa and 5 others
Untitled

• JFL
Reactions: sentrix, maarda, Heatmiser and 3 others
boyun 190 ise daha ne kadar uzayacaksın amk 2 metre mi olacan

boyun 1.90 değil o zmaan yarram antalyada rus kızarıyla konuşuyordum bazıları benle aynı boyda bazıları kısa bazıları uzundu değişiyor ama 1.90 kız görmedim sen 1.75 ola bilir misina acaba yada 1.78

Of yazın antalyada otelde çalışırken slav karılar mommy gibi davranıyodu fena hoşuma gidiyordu. Cope diyebilirsiniz ama gözlemlediğim kadarıyla uzun boylu karılar tipe daha çok önem veriyo. Htn ve üstüyseniz çocuğunuzun genetiğini kurtarmak için tek şans.

• +1
Reactions: chadmanlet04
Of yazın antalyada otelde çalışırken slav karılar mommy gibi davranıyodu fena hoşuma gidiyordu. Cope diyebilirsiniz ama gözlemlediğim kadarıyla uzun boylu karılar tipe daha çok önem veriyo. Htn ve üstüyseniz çocuğunuzun genetiğini kurtarmak için tek şans.
170 boyum var suana kadar bana ilgi gosteren tum kadinlar ya boy olarak bana yakindi, ya aynidi yada benden biraz uzundu.

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak
+190 kız nerede var amk bro is delusional 170cm
boyun 1.90 değil o zmaan yarram antalyada rus kızarıyla konuşuyordum bazıları benle aynı boyda bazıları kısa bazıları uzundu değişiyor ama 1.90 kız görmedim sen 1.75 ola bilir misina acaba yada 1.78
Hayatinizda hic yurtdisina gitmediginiz baya belli oluyor kodumun cüceleri. almanya veya hollandaya gidin görürsünuz 1.90+ kiz var mi yok mu.

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak
Hayatinizda hic yurtdisina gitmediginiz baya belli oluyor kodumun cüceleri. almanya veya hollandaya gidin görürsünuz 1.90+ kiz var mi yok mu.
>Hollanda'da 1.90+ kız gördüm
>Boyunuz 1.80den kısaysa aklınız varsa herhangi bir Avrupa ülkesine gitmeyin

• +1
  • Woah
Reactions: Deleted member 114712 and Dathomirian Zabrak
>Hollanda'da 1.90+ kız gördüm
>Boyunuz 1.80den kısaysa aklınız varsa herhangi bir Avrupa ülkesine gitmeyin
nasil anlamak istiyorsan anla dostum ben sadece ortalama boyun trden cok daha yuksek oldugunu soyluyorum ok?

1.80 im, almanyayı gezdim ve bir sıkıntı yaşamadım boyla alakalı kızların çoğu omzuma bile gelemiyordu erkeklerlede eşittik kısa olanda vardı uzun olanda seninki algıda seçicilik beynin erimiş dışarı çıkınca boy analizi mi yapıyorsun amk vah vah

• +1
Reactions: Shade91, Deleted member 70692 and lopaks41
183'üm öyle aman aman heightmogladığım insanlar olmuyor fakat şu boyla bile kısa hissetmiyorum sadece uzun hissetmiyorum pek. avrupada hollanda ve bi kaç ülkede değilsen yazdığın inanılmaz büyük abartı amk hatta Hollanda'da da dahi 190+ üstü kadın o kadar yok gözüne çok çarpmış senin. kendini tatmin etmek için yazmışsın gibi şu thread'i
Boyum 190, boyu 180den kisa olanlara soyluyorum ben bile boyle hissediyorsam kisa boylular icin over

• +1
Reactions: Shade91 and Deleted member 100346
türkiyeden bahsediyoruz götveren

Eger boyunuz 180den kisaysa mental sagliginiz icin herhangi bir avrupa ulkesine gitmeyin. turkiyede kendimi dev gibi hissediyordum avrupaya geldigimden beri kendimi asiri sekilde ortalama hatta bazen kisa hissediyorum. Erkekleri gectim her disari ciktigimda 1.90+ kizlar tarafindan moglaniyorum.
edit: boyum 190
larp

• +1
Reactions: maarda
Yok mu dendi burda orospu ama her yer 190 kari kaynamiyo ayrıca o kadar uzun bi kari muhtemelen ltbdir seni kotu hissettirmesine imkan yok

Users who are viewing this thread

Back