uzun iliski yapmak istiyorum

necklace

necklace

Iron
haftada onlarca kizla takilip yiyisip sikismek istemiyorum, hayatimi adayabilecegim sadece 1 kisi istiyorum ama gunumuzde bu pek mumkun değil gibi ne dusunuyorsunuz

• +1
Reactions: CEO, Kayra139 and maarda
haftada onlarca kizla takilip yiyisip sikismek istemiyorum, hayatimi adayabilecegim sadece 1 kisi istiyorum ama gunumuzde bu pek mumkun değil gibi ne dusunuyorsunuz
iki türlusude vakit kaybı

Bulursan bizede haber ver amk kizlarin hepsi 16 yaşında sikişmiş oluyor

• JFL
Reactions: ER enjoyer
6'3 htn olmadığın sürece öyle bisey mumkun degil kardesim

butun yumurtalarini ayni sepete koyma :ogre:

28 30 yaşlara kadar mümkün değil bu arada ister chad normie incel stacy mtb ol fark etmez o yaşlara kadar ya takılmalık ilişkiler oluyor ya da hiç bulamıyon(incel) o yaşlardan sonra uzun ilişki evlilik falan dönüyor eğer chad normie isen ve zaten ilişki/ilişkiler yaşadıysan tecrüben olduğu için o kadarda kötü değil hem kadın hem erkeklerin istekleri değişiyor daha yuva kurmaya yönelik oluyo ama incelsen anca o yaşlarda çirkin bi kadın bulursun sağlıklı güzel bi ilişki olmaz

• +1
Reactions: keder
Ya yaparsın sen takıl kafana göre burda söylenenlere çok takma
Bu sitede genelde 4 tip insan var
1. Amcılar
2. Subhumanlar
3. Görünüşlerine çok takmış manyaklar genelde bunlar above avarage
4. Taşşak muhabbetine gelenler

dua etmelisin gerçekten tek yolu bu

Last edited:
  • +1
Reactions: CEO
6'3 htn olmadığın sürece öyle bisey mumkun degil kardesim
Cope mtn ltn elemanlar ciddi ilişki çok rahat yapıyor sadece kızla arkadaşça yada flört aşamasında çok fazla vakit geçir kendine bağla yeter

• +1
Reactions: certifiedslayer, halatmaxxing and nmn14
I don't want to hang out with dozens of girls a week, I want only 1 person to devote my life to, but nowadays that seems impossible, what do you think?
For real.

• +1
Reactions: Kayra139 and Dot1
28 30 yaşlara kadar mümkün değil bu arada ister chad normie incel stacy mtb ol fark etmez o yaşlara kadar ya takılmalık ilişkiler oluyor ya da hiç bulamıyon(incel) o yaşlardan sonra uzun ilişki evlilik falan dönüyor eğer chad normie isen ve zaten ilişki/ilişkiler yaşadıysan tecrüben olduğu için o kadarda kötü değil hem kadın hem erkeklerin istekleri değişiyor daha yuva kurmaya yönelik oluyo ama incelsen anca o yaşlarda çirkin bi kadın bulursun sağlıklı güzel bi ilişki olmaz
28-30 da tanisip sonradan evlenip herseyimi baglamam, emanet etmem imkansiz birsey öyle dunya mı var amk herkes istedigini yapsin sonra evlensin