necklace
Iron
haftada onlarca kizla takilip yiyisip sikismek istemiyorum, hayatimi adayabilecegim sadece 1 kisi istiyorum ama gunumuzde bu pek mumkun değil gibi ne dusunuyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
iki türlusude vakit kaybıhaftada onlarca kizla takilip yiyisip sikismek istemiyorum, hayatimi adayabilecegim sadece 1 kisi istiyorum ama gunumuzde bu pek mumkun değil gibi ne dusunuyorsunuz
Bulursan bizede haber ver amk kizlarin hepsi 16 yaşında sikişmiş oluyorhaftada onlarca kizla takilip yiyisip sikismek istemiyorum, hayatimi adayabilecegim sadece 1 kisi istiyorum ama gunumuzde bu pek mumkun değil gibi ne dusunuyorsunuz
6'3 htn olmadığın sürece öyle bisey mumkun degil kardesimhaftada onlarca kizla takilip yiyisip sikismek istemiyorum, hayatimi adayabilecegim sadece 1 kisi istiyorum ama gunumuzde bu pek mumkun değil gibi ne dusunuyorsunuz
6'3 kaç cm6'3 htn olmadığın sürece öyle bisey mumkun degil kardesim
tam 190 olmasi lazim6'3 kaç cm
183 beyaz mtnyim6'3 htn olmadığın sürece öyle bisey mumkun degil kardesim
Ya yaparsın sen takıl kafana göre burda söylenenlere çok takma183 beyaz mtnyim
Bu sitede genelde 4 tip insan varYa yaparsın sen takıl kafana göre burda söylenenlere çok takma
dua etmelisin gerçekten tek yolu buhaftada onlarca kizla takilip yiyisip sikismek istemiyorum, hayatimi adayabilecegim sadece 1 kisi istiyorum ama gunumuzde bu pek mumkun değil gibi ne dusunuyorsunuz
Cope mtn ltn elemanlar ciddi ilişki çok rahat yapıyor sadece kızla arkadaşça yada flört aşamasında çok fazla vakit geçir kendine bağla yeter6'3 htn olmadığın sürece öyle bisey mumkun degil kardesim
For real.I don't want to hang out with dozens of girls a week, I want only 1 person to devote my life to, but nowadays that seems impossible, what do you think?
28-30 da tanisip sonradan evlenip herseyimi baglamam, emanet etmem imkansiz birsey öyle dunya mı var amk herkes istedigini yapsin sonra evlensin28 30 yaşlara kadar mümkün değil bu arada ister chad normie incel stacy mtb ol fark etmez o yaşlara kadar ya takılmalık ilişkiler oluyor ya da hiç bulamıyon(incel) o yaşlardan sonra uzun ilişki evlilik falan dönüyor eğer chad normie isen ve zaten ilişki/ilişkiler yaşadıysan tecrüben olduğu için o kadarda kötü değil hem kadın hem erkeklerin istekleri değişiyor daha yuva kurmaya yönelik oluyo ama incelsen anca o yaşlarda çirkin bi kadın bulursun sağlıklı güzel bi ilişki olmaz
28-30 da tanisip sonradan evlenip herseyimi baglamam, emanet etmem imkansiz birsey öyle dunya mı var amk herkes istedigini yapsin sonra evlensin
butun yumurtalarini ayni sepete koyma