uzun sac hk

D

Deleted member 117770

Azerbaijan's best HTN
uzun sac yuz asimmetrinizi, buyuk burnunuzu, kucuk yuzunuzu ve belirgin olmayacak kemiklerinizi saklar. chalom gibi turk looksmaxingerler bunu kullanir. uuzn saclariyla yuzlerini saklar. bircoku boyle yapar. yuz kemikleriniz kucuk ve yuzunuz asimmetrikse yapa bileceginiz en iyisidir, sameti sacsiz dusunursenir mtn bile sayilmazken saciyla(ve effektler) high htn oluyor. (Azerbaycanliyim diye bazi kelimeleri yanlis yaza bilirim kusura bakmayin. hepinizin fikri enim icin onemli. tesekkurler)

• +1
Reactions: Zodiac
uzun sac yuz asimmetrinizi, buyuk burnunuzu, kucuk yuzunuzu ve belirgin olmayacak kemiklerinizi saklar. chalom gibi turk looksmaxingerler bunu kullanir. uuzn saclariyla yuzlerini saklar. bircoku boyle yapar. yuz kemikleriniz kucuk ve yuzunuz asimmetrikse yapa bileceginiz en iyisidir, sameti sacsiz dusunursenir mtn bile sayilmazken saciyla(ve effektler) high htn oluyor. (Azerbaycanliyim diye bazi kelimeleri yanlis yaza bilirim kusura bakmayin. hepinizin fikri enim icin onemli. tesekkurler)
Alnin essek kadar olunca yarrak gibi duruyor

• +1
Reactions: Deleted member 100697
Looxmaxinger

• JFL
Reactions: Ashoimex, Zodiac, Deleted member 100697 and 1 other person
  • +1
Daha iyi duruyo kapiyo esek kadar alnini. Esek tek s’le yazilir malardalasmayalim
Fringe modeller diyosan eyvallah uzun sac diyince düz akla gelen Jesus Christ saci

• +1
Fringe modeller diyosan eyvallah uzun sac diyince düz akla gelen Jesus Christ saci
Olm oyle yapinca harbi cok kotu gosteriyo buyuk alinlilari tam incel gibi duruyolar Jesus Christ yakisikli adam

• +1
uzun saç bakımı çok zahmetli yakışıyorsa kısa kesin

uzun saç bakımı çok zahmetli yakışıyorsa kısa kesin
2 gunde bir yikiyosun haftada 2 kere conditioner yeter cok zahmetli degil

• +1
Reactions: Zodiac and Ashoimex
saca zarari olur bence 3 veya 4 gun en iyisi
Uzun sac cok hizli kirleniyo ve yaglaniyo greasy uzun sac asiri kotu duruyor

• +1
Uzun sac cok hizli kirleniyo ve yaglaniyo greasy uzun sac asiri kotu duruyor
evet yaglaniyor. 2 gunde bir yikarsam sorun olmazmi ama ?

• +1
Reactions: TrustMeBro
mal misin kanka butun cekirdek ailenin suratindaki kalsiyum miktarini topla chalom kadar yoktur ayrica saç dediğin şey ekstra değil amınakoyum senin de gözlerin olmasa suratın absürt durur mantıga bak

• +1
  • JFL
Reactions: Zodiac and Kayra139
mal misin kanka butun cekirdek ailenin suratindaki kalsiyum miktarini topla chalom kadar yoktur ayrica saç dediğin şey ekstra değil amınakoyum senin de gözlerin olmasa suratın absürt durur mantıga bak
oylemiymis kanka

saci olmadan da yakisikli olanlar var aq. ben sadece sac uzun olunca daha iyi oluyor demek istedim

• +1
saci olmadan da yakisikli olanlar var aq. ben sadece sac uzun olunca daha iyi oluyor demek istedim
kanka saçı olmadan dediğin kel değil buzz cut surat şekline göre değişir saçsız da yakışıklı olmak zorunda değil sen suratımda dudaklarım burnum gözlerim olmasaydı yakısıklı olurdum diyo musun aq

Sacin degismesi 15 dk suruyor diger seyler hayat boyu

• +1
Reactions: Deleted member 117770 and Zodiac

Users who are viewing this thread

Back