Peter Steele
Eat Clen, Tren Hard
Ben kisa iciyodum uzun marlboro red e gectim hem bitmiyor hemde paketin kapagi yok guzel geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
slim sigara sevmiomLd slims nasıl
kariya hava olsun diyeSigara neden iciyim ki
Hava co 2 cekerek olmaz kemikle olurkariya hava olsun diye
ben içiyombu ülkede sigara içen herkes ergenliğinde aynı paraya daha fazla içmek varken neden kısa alayımki düşüncesinde uzun sigara alıp bir süre içip kısaya dönmüştür . Uzun sigaraları kamyoncular dışında kim içiyor amk
kemikle beraber co2 cekersen daha havali kemik olurHava co 2 cekerek olmaz kemikle olur
He bok 1.70boykemikle beraber co2 cekersen daha havali kemik olur
He bok 1.70boy
offtopic kanki burasıLooksmax ve sigara ne alaka mq
looksmax forumu ya hani konu dışı da olsa sağlıklı değil o açıdan..offtopic kanki burası
senin dedigin mentolluyu bulamadim hockey mentollu buldum eh yani ikisini birden patlatiyom baya iyo oluyo amktr'dekilere yasak gelince kapağıda tütün kaliteside değişti en iyisi ithal mentollü yada marlboro gold
offtopic konusuoz kanka sigara inhibiteyi dusuruyor ayricaLooksmax ve sigara ne alaka mq
looksmax forumu ya hani konu dışı da olsa sağlıklı değil o açıdan..
mentolünü patlatmadan bile içersen tütün kalitesinin farkını anlarsınsenin dedigin mentolluyu bulamadim hockey mentollu buldum eh yani ikisini birden patlatiyom baya iyo oluyo amk
manchester ve milano'da çok iyiofftopic konusuoz kanka sigara inhibiteyi dusuruyor ayrica
Uzun ve kısa sigarada aynı tütün miktarı var biri sadece daha sıkıştırılmış. Uzun içince çok ağır gelmez bi fırt alınca ordan anlarsınBen kisa iciyodum uzun marlboro red e gectim hem bitmiyor hemde paketin kapagi yok guzel geldi