V shape body

divisionpanzerfaust

divisionpanzerfaust

Bronze
saygı değer incel dostlarım bu yaz slavemaxxing yapmaya yani gym baslama karari aldim ancak baslamadan once omuxlar genis degilse hic baslamak bile istemiyorum omuzlarimi simdi olctum omuzlarim 50 cm falan ve belim 62-60 civarı birşey boyum 183 kilom 71 v shape tarzı bir vücut olacakmi

50 cm omuz gayet iyi brom belin yok zaten amına koyarsın ortalıgın

• +1
Reactions: htn666 and divisionpanzerfaust
yav o ne amk foto at. V shape olmayacaksan da vücut yapmak zorundasın. Artık normieler bile gyme gidiyor

• +1
Reactions: Kayra139, yenesy, ER enjoyer and 2 others
16 iq

• JFL
  • +1
Reactions: htn666, Eren151, Arisylva and 1 other person
yav o ne amk foto at. V shape olmayacaksan da vücut yapmak zorundasın. Artık normieler bile gyme gidiyor
alakasız da ben de gidiyorum bu yaz gyme gidiyorum omuzlar 38 santim belim incemsi çok sıkıntı çıkar mı estetik dueur muyum fotoğraf da atmak istemiyorum jinekomasti var diye :lul:

• +1
  • JFL
Reactions: htn666 and ZerefDragnee1l
alakasız da ben de gidiyorum bu yaz gyme gidiyorum omuzlar 38 santim belim incemsi çok sıkıntı çıkar mı estetik dueur muyum fotoğraf da atmak istemiyorum jinekomasti var diye :lul:
Jinoyu sansurle

Bakim memişlere offf

Ayrıca 38 cm omuz ne amk ciddi soruyom aileden biri iranda ki kıtlığı mı gördü

• JFL
  • Love it
Reactions: IlI, maarda, yenesy and 1 other person
  • So Sad
Reactions: recai iskender

Attachments

• IMG_20250601_144502.jpg
    IMG_20250601_144502.jpg
    21.9 KB · Views: 0
  • JFL
Reactions: Arisylva
Benim boy 165 bide gynokomasti var üstüne

DKORRJRKFKDNLDBDRONTKRNTORJFÖFNFLFNFLFNKF BUNE PİÇ

kedimi sal pic

Attachments

• IMG_0007.jpeg
    IMG_0007.jpeg
    1.6 MB · Views: 0
50cm nerede iyi knk 50cmim cook frameless duruyom
yanlış ölçmüşsündür brom başkalarına ölçtür çünkü 50 gayet iyi hele 62 cm bele göre çok çok iyi

yanlış ölçmüşsündür brom başkalarına ölçtür çünkü 50 gayet iyi hele 62 cm bele göre çok çok iyi
zannetmiyorum yanlis olcmem mumkun degil nasil olculuru atar misin ona gore yapicam

zannetmiyorum yanlis olcmem mumkun degil nasil olculuru atar misin ona gore yapicam
omzunun en başından en sonuna clavicular değil bidelt kısmından ölç

omzunun en başından en sonuna clavicular değil bidelt kısmından ölç
oyle yapiyom 50cm az gymdeki buyuk elemanlar cogu 60 70cmdir

bele kiyasla cok iyi zaten ama ben head to shoulder ratiodan bahsediyorum
ya oğlum 38 cm omuz genişliği ne ben hala ona uyuzum belim falan kurtarır mı? femboy build yapalım bari amına koyim

• So Sad
ya oğlum 38 cm omuz genişliği ne ben hala ona uyuzum belim falan kurtarır mı? femboy build yapalım bari amına koyim
foto at dmden

omzun 38 cm olamaz amk nasıl bi genetik ölüm o

• So Sad
@Dathomirian Zabrak gülme oglum nasıl şey yapıcam :feelswah:

• So Sad
  • JFL
Reactions: recai iskender and Dathomirian Zabrak
@Dathomirian Zabrak gülme oglum nasıl şey yapıcam :feelswah:
sorun degil, yuksek ihtimal bmi 18.5den az eger oyleyse 3 ay gym ile 20bmi ciktiginda 2 inch koyuyorsun oto

Users who are viewing this thread

Back