D
Deleted member 89727
Bronze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
appeal kas bu çok pslnoldu
baba appealım var zaten sabah arkadaşla konuşurken kız düşürdüm diyorumappeal kas bu çok psl
tam anlat bakimbaba appealım var zaten sabah arkadaşla konuşurken kız düşürdüm diyorum
arkadaşla konuşuyorduk koridorda spor muhabbeti felan kız geldi dikiliyor orda neyse arkadaşla konuştuğum için malum ona bakıyorum sonra gözüm çarptı baktım kız bana bakarak gülümsüyor sen 11 sin değil mi dedi evet dedim bende normalde 12yim ama 11 olmam lazım 2008liyim bende dedi sonra gülümseyerek tanıştığıma memnun oldum dedi benim arkadaşla beraber gittiler okul çıkışıda arkadaş kız seni sordu dedi whatsapptantam anlat bakim
Kardeşşş...Boşuna gotunu kaldirmisiz
@iblamemyheight affet kardesim sen mogluyosun
ghnmnhgfdgvhjmkhgfdBoşuna gotunu kaldirmisiz
kanka daha kalitelisini atayım alben kız olsam korkardım amk cok degısık
kanka daha kalitelisini atayım al
SDFGHJGHFGDDVGNBBGVFCXZşu sitede rate isteyen niye bir tane normal insan yok amına koyayım
triplere bak çocuktaki aq
fraud falan da öğrenmiş allama çok korkunç hal alıyor sitedeki çocuklar
kanka daha kalitelisini atayım al
dudaklarım çok sıkıntıymış kanka onu fark ettim üst dudaktan dolayı midface sıçıyorÖnden sanki çenen ilerdeymis gibi duruyor dudaktan kaynaklıda olabilir
Philtrum ve cenen çok uzun dudaktan olcak derecede değil videoyu izle önden bidaha bakdudaklarım çok sıkıntıymış kanka onu fark ettim üst dudaktan dolayı midface sıçıyor
hay aq ya reelde bu kadar uzun durmuyor ne yapıp ne edip başarıyorum şunu kamerada uzun çıkarmayıPhiltrum ve cenen çok uzun dudaktan olcak derecede değil videoyu izle önden bidaha bak
atesh salihe benzetti birkaç kişi nedense önden tabi o kadar iyi değiliz ama daha yaş 15 16 bakılır onaKötü midface ve fwhr ye rağmen okadar siritmiyor
ASDFGHJGFDCXSFGHJKL.:LKJHGFBaba bu çene nasıl böyle gözüküyor
tgsdhdsfdgfjfdgjBaba bu çene nasıl böyle gözüküyor
sdgkpdfğohjkdfgh nerden aklına geldi aqjames saphire amk
kanka sen benim 13 yasindaki boneless halimi biliyorsun amkBoşuna gotunu kaldirmisiz
Yok doxxlanan son halinle kiyasladimkanka sen benim 13 yasindaki boneless halimi biliyorsun amk
Benim agamı kimse doxxlayamazYok doxxlanan son halinle kiyasladim
Teşekkür ederim reis senin için sırf gittim rastgele çektim videoyuReis gerçekten yandan iyi duruyosun baya jaw falan her yer gelişmiş, bak gelişim psl tamam fakat üst dudağın ince philtrum ve burun uzun, midfacen çok uzun duruyo yani gerçekten uncannylik var ama tabi bu sorunu hiç sikleme gayet yakışıklısın hayatta çok problem çıkarmaz.
HTN+
şey düşünüyorum damian kater k shami felan benim yaşımdayken çok kötüymüş büyüyünce daha iyi oluruz herhalde değil miReis gerçekten yandan iyi duruyosun baya jaw falan her yer gelişmiş, bak gelişim psl tamam fakat üst dudağın ince philtrum ve burun uzun, midfacen çok uzun duruyo yani gerçekten uncannylik var ama tabi bu sorunu hiç sikleme gayet yakışıklısın hayatta çok problem çıkarmaz.
HTN+
Bence onlar o kadar da kötü değildi de, kanka senin sorun işte üst dudağın ince ve o dudak üstüyle burun arasındaki mesafe uzun, hani o büyüdükçe değişmez diye düşünüyorum o direkt senin yüzünün şekli, aslında burnun uzun değilmiş ama harbi dudakla burun arasındaki o kısım baya uzun duruyor böylesini çok görmedim ama neyse ki yüzünün içine etmemiş iyisin yine. o aralık muhtemelen büyüdükçe değişmez üst dudağın kalınlaşsa kısalır belki orası ama onu doğal olarak nasıl yapcanşey düşünüyorum damian kater k shami felan benim yaşımdayken çok kötüymüş büyüyünce daha iyi oluruz herhalde değil mi
büyüyünce kemiklerin dahada gelişse bence yarra yicen sen öyle görünüyorşey düşünüyorum damian kater k shami felan benim yaşımdayken çok kötüymüş büyüyünce daha iyi oluruz herhalde değil mi
Damian kater ben olucam kardesim saygilarşey düşünüyorum damian kater k shami felan benim yaşımdayken çok kötüymüş büyüyünce daha iyi oluruz herhalde değil mi
bıyık bırakıcaz artıkBence onlar o kadar da kötü değildi de, kanka senin sorun işte üst dudağın ince ve o dudak üstüyle burun arasındaki mesafe uzun, hani o büyüdükçe değişmez diye düşünüyorum o direkt senin yüzünün şekli, aslında burnun uzun değilmiş ama harbi dudakla burun arasındaki o kısım baya uzun duruyor böylesini çok görmedim ama neyse ki yüzünün içine etmemiş iyisin yine. o aralık muhtemelen büyüdükçe değişmez üst dudağın kalınlaşsa kısalır belki orası ama onu doğal olarak nasıl yapcan
kabul babaDamian kater ben olucam kardesim saygilar
kanka inan fotoda videoda çıktığı gibi görünmüyorum aq kaçak redmi note 8 kamerası çok değiştiriyor herhalde benibüyüyünce kemiklerin dahada gelişse bence yarra yicen sen öyle görünüyor
dua et face harmonyin güzel olsun
daklfawdıawj harbi amk işe yarar mı bilmem de sadece bıyıkla iyi durmazsın gibime geliyo, sebebi sadece bıyığın kimseye iyi olmaması bence. bi de bu yaşta bırakırsan yarra yersin 18+ ol kirli sakal yap bi bakalım, sakallı chad gibi olursun amk o dudakla burun arasındaki uzun boşluğu saklayabilirsenbıyık bırakıcaz artık
ya şaka yapıyoruz tabiki gerçekte daha iyi olacak tipinkanka inan fotoda videoda çıktığı gibi görünmüyorum aq kaçak redmi note 8 kamerası çok değiştiriyor herhalde beni
aklımdaki düşünce o zatendaklfawdıawj harbi amk işe yarar mı bilmem de sadece bıyıkla iyi durmazsın gibime geliyo, sebebi sadece bıyığın kimseye iyi olmaması bence. bi de bu yaşta bırakırsan yarra yersin 18+ ol kirli sakal yap bi bakalım, sakallı chad gibi olursun amk o dudakla burun arasındaki uzun boşluğu saklayabilirsen
gözüm gerçekten huntere yatkın almond hunter gibi millet kısıyorsun diyor inandıramıyorsun elemanıdaya şaka yapıyoruz tabiki gerçekte daha iyi olacak tipin
burdakilerini pek aldırma chico gelse onla bile taşşak geçerler bu çene ne yarram diye
gözün çok güzelgözüm gerçekten huntere yatkın almond hunter gibi millet kısıyorsun diyor inandıramıyorsun elemanıda
bu çocukun amkmbüyüyünce kemiklerin dahada gelişse bence yarra yicen sen öyle görünüyor
dua et face harmonyin güzel olsun
çiko geldi zatenya şaka yapıyoruz tabiki gerçekte daha iyi olacak tipin
burdakilerini pek aldırma chico gelse onla bile taşşak geçerler bu çene ne yarram diye