Videolu reveal geldi

D

Deleted member 89727

Bronze
video atmayı bilmediğimden 360p olmuş aq öğretecek var mı

tam anlat bakim
arkadaşla konuşuyorduk koridorda spor muhabbeti felan kız geldi dikiliyor orda neyse arkadaşla konuştuğum için malum ona bakıyorum sonra gözüm çarptı baktım kız bana bakarak gülümsüyor sen 11 sin değil mi dedi evet dedim bende normalde 12yim ama 11 olmam lazım 2008liyim bende dedi sonra gülümseyerek tanıştığıma memnun oldum dedi benim arkadaşla beraber gittiler okul çıkışıda arkadaş kız seni sordu dedi whatsapptan

kanka okul içinde yaşanıyor zaten yürüyordum geçen 5 li kız grubu vardı utanmadan bana bakıp oha çocuğa bak ne kadar yakışıklı dediklerini duydum onun dışında normal yürürkende göz ucuyla da olsa kesiyorlar seni yani. o yüzden egolu demeyin baba hayat adil değil tipi iyi olana bakıyorlar maalesef genelde tabiki istisnai durumlarda oluyor ama

• +1
Reactions: Deleted member 57016
Boşuna gotunu kaldirmisiz
@iblamemyheight affet kardesim sen mogluyosun

rate yaptırt htn misin

• +1
Reactions: Deleted member 92925 and Angutoid
şu sitede rate isteyen niye bir tane normal insan yok amına koyayım

triplere bak çocuktaki aq

fraud falan da öğrenmiş allama çok korkunç hal alıyor sitedeki çocuklar

• +1
Reactions: Deleted member 70692 and Deleted member 82864
kanka daha kalitelisini atayım al

gozlerını nıye oyle yapıyon dostum degısık bır yuzun var anlamadım bır turlu cok uzun

şu sitede rate isteyen niye bir tane normal insan yok amına koyayım

triplere bak çocuktaki aq

fraud falan da öğrenmiş allama çok korkunç hal alıyor sitedeki çocuklar
SDFGHJGHFGDDVGNBBGVFCXZ

Önden sanki çenen ilerdeymis gibi duruyor dudaktan kaynaklıda olabilir
dudaklarım çok sıkıntıymış kanka onu fark ettim üst dudaktan dolayı midface sıçıyor

dudaklarım çok sıkıntıymış kanka onu fark ettim üst dudaktan dolayı midface sıçıyor
Philtrum ve cenen çok uzun dudaktan olcak derecede değil videoyu izle önden bidaha bak

Kötü midface ve fwhr ye rağmen okadar siritmiyor

Philtrum ve cenen çok uzun dudaktan olcak derecede değil videoyu izle önden bidaha bak
hay aq ya reelde bu kadar uzun durmuyor ne yapıp ne edip başarıyorum şunu kamerada uzun çıkarmayı

Kötü midface ve fwhr ye rağmen okadar siritmiyor
atesh salihe benzetti birkaç kişi nedense önden tabi o kadar iyi değiliz ama daha yaş 15 16 bakılır ona

Baba bu çene nasıl böyle gözüküyor

Attachments

• IMG_6594.png
    IMG_6594.png
    1.7 MB · Views: 0
  • JFL
Reactions: Deleted member 92925, Tornoviaa and Deleted member 81504
james saphire amk

Acaba bende face reveal yapsam mi ag

Boşuna gotunu kaldirmisiz
@iblamemyheight affet kardesim sen mogluyosun
kanka sen benim 13 yasindaki boneless halimi biliyorsun amk :lul:

Reis gerçekten yandan iyi duruyosun baya jaw falan her yer gelişmiş, bak gelişim psl tamam fakat üst dudağın ince philtrum ve burun uzun, midfacen çok uzun duruyo yani gerçekten uncannylik var ama tabi bu sorunu hiç sikleme gayet yakışıklısın hayatta çok problem çıkarmaz.

HTN+

Reis gerçekten yandan iyi duruyosun baya jaw falan her yer gelişmiş, bak gelişim psl tamam fakat üst dudağın ince philtrum ve burun uzun, midfacen çok uzun duruyo yani gerçekten uncannylik var ama tabi bu sorunu hiç sikleme gayet yakışıklısın hayatta çok problem çıkarmaz.

HTN+
Teşekkür ederim reis senin için sırf gittim rastgele çektim videoyu :)

• +1
Reactions: Deleted member 57016

HTN+
şey düşünüyorum damian kater k shami felan benim yaşımdayken çok kötüymüş büyüyünce daha iyi oluruz herhalde değil mi

şey düşünüyorum damian kater k shami felan benim yaşımdayken çok kötüymüş büyüyünce daha iyi oluruz herhalde değil mi
Bence onlar o kadar da kötü değildi de, kanka senin sorun işte üst dudağın ince ve o dudak üstüyle burun arasındaki mesafe uzun, hani o büyüdükçe değişmez diye düşünüyorum o direkt senin yüzünün şekli, aslında burnun uzun değilmiş ama harbi dudakla burun arasındaki o kısım baya uzun duruyor böylesini çok görmedim ama neyse ki yüzünün içine etmemiş iyisin yine. o aralık muhtemelen büyüdükçe değişmez üst dudağın kalınlaşsa kısalır belki orası ama onu doğal olarak nasıl yapcan

büyüyünce kemiklerin dahada gelişse bence yarra yicen sen öyle görünüyor
Would James Sapphire/Curlyheadjames be considered attractive in the Lookism  verse? how much characters could he mog? : r/lookismcomic

dua et face harmonyin güzel olsun

Damian kater ben olucam kardesim saygilar

Bence onlar o kadar da kötü değildi de, kanka senin sorun işte üst dudağın ince ve o dudak üstüyle burun arasındaki mesafe uzun, hani o büyüdükçe değişmez diye düşünüyorum o direkt senin yüzünün şekli, aslında burnun uzun değilmiş ama harbi dudakla burun arasındaki o kısım baya uzun duruyor böylesini çok görmedim ama neyse ki yüzünün içine etmemiş iyisin yine. o aralık muhtemelen büyüdükçe değişmez üst dudağın kalınlaşsa kısalır belki orası ama onu doğal olarak nasıl yapcan
bıyık bırakıcaz artık

Would James Sapphire/Curlyheadjames be considered attractive in the Lookism  verse? how much characters could he mog? : r/lookismcomic

kanka inan fotoda videoda çıktığı gibi görünmüyorum aq kaçak redmi note 8 kamerası çok değiştiriyor herhalde beni

bıyık bırakıcaz artık
daklfawdıawj harbi amk işe yarar mı bilmem de sadece bıyıkla iyi durmazsın gibime geliyo, sebebi sadece bıyığın kimseye iyi olmaması bence. bi de bu yaşta bırakırsan yarra yersin 18+ ol kirli sakal yap bi bakalım, sakallı chad gibi olursun amk o dudakla burun arasındaki uzun boşluğu saklayabilirsen

kanka inan fotoda videoda çıktığı gibi görünmüyorum aq kaçak redmi note 8 kamerası çok değiştiriyor herhalde beni
ya şaka yapıyoruz tabiki gerçekte daha iyi olacak tipin
burdakilerini pek aldırma chico gelse onla bile taşşak geçerler bu çene ne yarram diye

gia

daklfawdıawj harbi amk işe yarar mı bilmem de sadece bıyıkla iyi durmazsın gibime geliyo, sebebi sadece bıyığın kimseye iyi olmaması bence. bi de bu yaşta bırakırsan yarra yersin 18+ ol kirli sakal yap bi bakalım, sakallı chad gibi olursun amk o dudakla burun arasındaki uzun boşluğu saklayabilirsen
aklımdaki düşünce o zaten

burdakilerini pek aldırma chico gelse onla bile taşşak geçerler bu çene ne yarram diye
gözüm gerçekten huntere yatkın almond hunter gibi millet kısıyorsun diyor inandıramıyorsun elemanıda

gözüm gerçekten huntere yatkın almond hunter gibi millet kısıyorsun diyor inandıramıyorsun elemanıda
gözün çok güzel
bu forumdaki en iyi tip şuan senin

siktiret takma kimseyi

• JFL
Reactions: Deleted member 88667

bu çocukun amkm

gia
çiko geldi zaten :love:

• Love it
Reactions: Deleted member 92925