ahwmeat
Iron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
3500₺eyebag geçirirmi bide bu fiyat ne amk
1 haftaya yaptırıyorum belki atarım before after3500₺Buna o parayı vercegine 1-2k koy 1ml filler 4-5k mid yerlerde
Filler çok iyi bı çare değil ama hiç yoktan iyidir iyi şanslar1 haftaya yaptırıyorum belki atarım before after
ah lan bende işe yaradıCope
bi zararını vs görürmüyüm ne diyosunFiller çok iyi bı çare değil ama hiç yoktan iyidir iyi şanslar
nerden aldında kullandinah lan bende işe yaradı
Kral sonuçta geçici bişey ve yapay yağ gibi bişey filler biraz kalıyor etkisi geçse bile diye biliyorumbi zararını vs görürmüyüm ne diyosun
valla ya yurtdısından volufilin getirticem yada filler yaniKral sonuçta geçici bişey ve yapay yağ gibi bişey filler biraz kalıyor etkisi geçse bile diye biliyorum
1 türkiye'de kaliteli olanı yokeyebag geçirirmi bide bu fiyat ne amk
he ya gordum 3 ay icinde alayı aynı markayla video atıyor su ara mk677 de pazarlamaya calısıyolar manipüleye çok açık bi sektör1 türkiye'de kaliteli olanı yok
2 en iyisi bile 6 ayda verdiği sonuç çok minimal o kadar paraya kesssinlike değmiyor göz altına filan kullancaksan git fat grafting yaptır ya da hyaluronic acid filler
bu tiktoktaki amk looksmaxxercılara para ile reklam yaptırıyorlar