Vücut yağ oranı

D

DarkSoulHKF

Iron
Screenshot 2025 06 04 23 24 19 685 comandroidchrome

Yağ oranıma yüzde 5 diyor ama yanaklarimda fazlasiyla yag var bu tarz yağ hesaplama siteleri doğruyu göstermiyor sanırsam değil mk

Yağsız kütle 48,41

Tartı bozuk değilse bu doğru ama göbeğimdd var aq bı garip
Kaç yaşındasın aga bizim mahallede 5. Sınıf çocuk vallahi senden kilolu

Makineyle ölç bu çok sapabiliyor

• +1
Reactions: DarkSoulHKF
Kaç yaşındasın aga bizim mahallede 5. Sınıf çocuk vallahi senden kilolu
KSHDKSHDJDHSKDHSKS Reis zayıflığı seviyorum bu yaz zaten spora gidip yağ azaltıp birazda kas koyacaktim ama ya tarti bozuk ya site bozuk bilmiyorum hala yüzümde yağ var göbeğimde var 16 yaş bu arada

Yağ nasıl azaltacan amına koyayım %5 diyo

skinny fat falansındır senin vücudu çok merak ettim boy kaç
%5 doğru olduğunu sanmıyorum mümkün değil çünkü kambur durunca falan iki üç parmak göbek oluşuyor skinny fat olabilir 1.75

%5 doğru olduğunu sanmıyorum mümkün değil çünkü kambur durunca falan iki üç parmak göbek oluşuyor skinny fat olabilir 1.75
kanka 50-55 kilo ve 175sen fazla zayıfsın ve hiç bir site sana yağ oranını o şekilde veremez özellikle senin durumundayken yağ oranını falan umursamana gerek yok adam akıllı bulk yapıp spor yapman lazım skinny fatlikten kurtulabilmen için

kanka 50-55 kilo ve 175sen fazla zayıfsın ve hiç bir site sana yağ oranını o şekilde veremez özellikle senin durumundayken yağ oranını falan umursamana gerek yok adam akıllı bulk yapıp spor yapman lazım skinny fatlikten kurtulabilmen için
kral yardımcı olabilecek bir kaynak yada direkt kendi bilginle bana daha fazla yardımcı olabilirmisini acaba

kral yardımcı olabilecek bir kaynak yada direkt kendi bilginle bana daha fazla yardımcı olabilirmisini acaba
Spor yap ve ne buluyorsan ye aq sadece bu günde sporunu yapiyon ve ne bok varsa yiyon

Spor yap ve ne buluyorsan ye aq sadece bu günde sporunu yapiyon ve ne bok varsa yiyon
Yani önce skinny fattan kurtuluyoruz sonra yağ yakımına geçeceğim değilmi bu yaz tatilinde okul başlamadan cözülürmü yoksa daha fazla süremi alır

Yani önce skinny fattan kurtuluyoruz sonra yağ yakımına geçeceğim değilmi bu yaz tatilinde okul başlamadan cözülürmü yoksa daha fazla süremi alır
Olm fat olman önemli değil kütle koy sonra yağ yakimina geç aq