D
DarkSoulHKF
Iron

Yağ oranıma yüzde 5 diyor ama yanaklarimda fazlasiyla yag var bu tarz yağ hesaplama siteleri doğruyu göstermiyor sanırsam değil mk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Tartı bozuk değilse bu doğru ama göbeğimdd var aq bı garipYağsız kütle 48,41
Kaç yaşındasın aga bizim mahallede 5. Sınıf çocuk vallahi senden kiloluTartı bozuk değilse bu doğru ama göbeğimdd var aq bı garip
KSHDKSHDJDHSKDHSKS Reis zayıflığı seviyorum bu yaz zaten spora gidip yağ azaltıp birazda kas koyacaktim ama ya tarti bozuk ya site bozuk bilmiyorum hala yüzümde yağ var göbeğimde var 16 yaş bu aradaKaç yaşındasın aga bizim mahallede 5. Sınıf çocuk vallahi senden kilolu
Yağ nasıl azaltacan amına koyayım %5 diyoyağ azaltıp
skinny fat falansındır senin vücudu çok merak ettim boy kaçhala yüzümde yağ var göbeğimde
%5 doğru olduğunu sanmıyorum mümkün değil çünkü kambur durunca falan iki üç parmak göbek oluşuyor skinny fat olabilir 1.75Yağ nasıl azaltacan amına koyayım %5 diyo
skinny fat falansındır senin vücudu çok merak ettim boy kaç
kanka 50-55 kilo ve 175sen fazla zayıfsın ve hiç bir site sana yağ oranını o şekilde veremez özellikle senin durumundayken yağ oranını falan umursamana gerek yok adam akıllı bulk yapıp spor yapman lazım skinny fatlikten kurtulabilmen için%5 doğru olduğunu sanmıyorum mümkün değil çünkü kambur durunca falan iki üç parmak göbek oluşuyor skinny fat olabilir 1.75
kral yardımcı olabilecek bir kaynak yada direkt kendi bilginle bana daha fazla yardımcı olabilirmisini acabakanka 50-55 kilo ve 175sen fazla zayıfsın ve hiç bir site sana yağ oranını o şekilde veremez özellikle senin durumundayken yağ oranını falan umursamana gerek yok adam akıllı bulk yapıp spor yapman lazım skinny fatlikten kurtulabilmen için
Spor yap ve ne buluyorsan ye aq sadece bu günde sporunu yapiyon ve ne bok varsa yiyonkral yardımcı olabilecek bir kaynak yada direkt kendi bilginle bana daha fazla yardımcı olabilirmisini acaba
Yani önce skinny fattan kurtuluyoruz sonra yağ yakımına geçeceğim değilmi bu yaz tatilinde okul başlamadan cözülürmü yoksa daha fazla süremi alırSpor yap ve ne buluyorsan ye aq sadece bu günde sporunu yapiyon ve ne bok varsa yiyon
Olm fat olman önemli değil kütle koy sonra yağ yakimina geç aqYani önce skinny fattan kurtuluyoruz sonra yağ yakımına geçeceğim değilmi bu yaz tatilinde okul başlamadan cözülürmü yoksa daha fazla süremi alır