WANNABE GANSGTERS

starboi.

starboi.

DİE LİT 4L FOR3VER
bu kodumun ülkesinde niye tehlikeli gözükmek için götünü yırtıyolar amk herkesde moncler şişme mont yelek fln var siktirin gidin okulunuzu okuyun amk kekomax fln cope 20 yaşından sonra iş bulamayıp sokaklarda sürünüceksiniz oluruna bırak hayatını yaşamaya bak

• +1
  • JFL
Reactions: halloweed, Deleted member 93990, maximum cope31 and 1 other person
Talahon

• +1
Reactions: maarda
yarrak gibi semtte yaşadığınız için öyle

yarrak gibi semtte yaşadığınız için öyle
nerde yaşadığının bi önemi yokki amk tiktok'da 2 saat doomscroll yapan bi genç öyle tiplere dönüyo kendilerini bi sik sanıyolar

nerde yaşadığının bi önemi yokki amk tiktok'da 2 saat doomscroll yapan bi genç öyle tiplere dönüyo kendilerini bi sik sanıyolar
Çocukluktan beri gördüğü/özendiği şeylere bağlı tiktokla alakası yok mesela abisi öyle biriyse onun düzgün olma ihtimali yok

• +1
Reactions: maximum cope31
Çocukluktan beri gördüğü/özendiği şeylere bağlı tiktokla alakası yok mesela abisi öyle biriyse onun düzgün olma ihtimali yok
peki öyle biri olmanın toplumca hoş görülmediğini anlayıp kendini düzeltmesse nolucak? herşey insanın kendinde biter

peki öyle biri olmanın toplumca hoş görülmediğini anlayıp kendini düzeltmesse nolucak? herşey insanın kendinde biter
Kekomaxxingin kızlar üzerindeki etkisi azaldı bu saatten sonra keko olmak için cabalayanin aklını sikerim mesela

• +1
Reactions: starboi.
Kekomaxxingin kızlar üzerindeki etkisi azaldı bu saatten sonra keko olmak için cabalayanin aklını sikerim mesela
"keko olmak için çabalamak" bile kulağa çok saçma geliyor amk bikaç tane am için değişik şekillere giriyon

aushndoasnd ajksd nja jksd alskjf fdldjkfsl vdjlfsfls fdklsa dasd

• JFL
Reactions: cmstormhox
"keko olmak için çabalamak" bile kulağa çok saçma geliyor amk bikaç tane am için değişik şekillere giriyon
Dogustan olanlar daha ucube en azından sonradan cabalayanlarin bir hayat mottosu var

• +1
Reactions: starboi.
2 perc 1 xan attım aldım glock nigga homieslerini öldürdüm (y) Bunu diyenin profil fotosunda xxxtentaction var.

Koçum ozendigin zenci sokak fareleri çok mu farkli saniyosun

• +1
Reactions: Deleted member 80812 and Deleted member 102596
Koçum ozendigin zenci sokak fareleri çok mu farkli saniyosun
adamın müziğini seviyorum profil fotomada onu koydum, özenmek ne alaka anlamadım

• +1
Reactions: maarda
adamın müziğini seviyorum profil fotomada onu koydum, özenmek ne alaka anlamadım
160 low race framelet low t gangsta.

• +1
Reactions: Aviator

Users who are viewing this thread

Back