shizuku11111
incel shamer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
bro im 17 year old high school studentbribe some oldcell at ur work to proxy it for you
i want to grow eyebrowsI want to grow hair give me oral Minoxidil please
Same tbh I need to go someday but the problem is you need a referral for a derm and I already went to the gp a couple of times the past few months it will feel weirdi want to grow eyebrows
odi u apoteku i kupi
Same tbh I need to go someday but the problem is you need a referral for a derm and I already went to the gp a couple of times the past few months it will feel weird
just buy it on telegram
average nigger problemsi want to grow eyebrows
dace bez recepta? dal ima u apoteci uopsyeodi u apoteku i kupi
100€ lmaoBuy it online
give sourcejust buy it on telegram
ima i dace, bukvalno bio ovog ponedeljka sa drugarom steroidasom da kupi fin, nisu ni pitali za receptdace bez recepta? dal ima u apoteci uopsye
kupi i fin btw, 400 din skoro godinu dana supplyima i dace, bukvalno bio ovog ponedeljka sa drugarom steroidasom da kupi fin, nisu ni pitali za recept
vidi ako mozes neku privatnu apoteku da nadjes za sv slucaj ali najvrv ce ti dati
nigga we are not in the same country, just go on telegram and search keywords like steroids, doping etc then join a group and ask if somebody is selling fin, 99% of the time they dogive source
ma ne treba mi nikakav dht blocker imam dojaja genetiku sto se tice norwoodinga, treba mi za obrve nesto brzo i efikasnokupi i fin btw, 400 din skoro godinu dana supply
Je l' imaju minoxidil tablete kod nas u apotekama da se uzmu ili moraju sa indijskih sajtova da se narucuju?odi u apoteku i kupi
oral fin ti je cancer btw srcka ima da te strefi, uzmi 5% topicalma ne treba mi nikakav dht blocker imam dojaja genetiku sto se tice norwoodinga, treba mi za obrve nesto brzo i efikasno
topical ima 100%, za tablete brate nzm ali bi trebaloJe l' imaju minoxidil tablete kod nas u apotekama da se uzmu ili moraju sa indijskih sajtova da se narucuju?
oral minox mislis? kazu da sa topical su sporiji rezultatioral fin ti je cancer btw srcka ima da te strefi, uzmi 5% topical
da da oral minoral minox mislis? kazu da sa topical su sporiji rezultati
Znam, koristim vec topical i imam "onak" rezultate, nista sjajno ali mi je norwoodovanje mnogo sporo, gotovo da mi je hairline isti vec par godina sa veoma sporim proredjivanjem.topical ima 100%, za tablete brate nzm ali bi trebalo
svj topical>oral
ko ne rizikuje taj ne dobijada da oral min
istina ali imas oko 5-20% sanse za tahikardiju i te cirkuse
sto nebi fin brate? obično se svim ht pacijentima predlaze fin da bi zadrzali kosuZnam, koristim vec topical i imam "onak" rezultate, nista sjajno ali mi je norwoodovanje mnogo sporo, gotovo da mi je hairline isti vec par godina sa veoma sporim proredjivanjem.
Radicu HT pa sam mislio da grunem i jos oral minox.
Fin necu i to je konacna odluka, jos samo da fasujem neke side effecte i da se roknem, a kakve sam (ne)srece, garant bih fasovao.
Ma ja bih od toga dobio side effecte 100%, jednostavno znam, vidim u buducnost, ceo zivot imam incel luck.sto nebi fin brate? obično se svim ht pacijentima predlaze fin da bi zadrzali kosu
ko reskira taj profitirako ne rizikuje taj ne dobija
maxbet.
mirin self hatred , sides su bukvalno skoro nemoguciMa ja bih od toga dobio side effecte 100%, jednostavno znam, vidim u buducnost, ceo zivot imam incel luck.
a male su sanse za ta sranja ako nemam nikakve probleme sa srcomko reskira taj profitira
medicinska skola.
yeah, so that'd be the teacher dumbass, I'd start with history or gym coach they're usually chillbro im 17 year old high school student