sigma boii
Temp. Banned
@hopecel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Greece ofc@hopecel
t. Jewish AmericanOnce you get into europe it is super cheap to get around anywhere, you could go to the balkans and then central europe and anywhere else and plane tickets would all be <$100
I strongly condemn glorifying the war crimes on Bosnian civilians commited by the unholy coalition of the Greater-Serbo-Yugo-communo-Chetnik and the Greater-Croato-communo-Ustasha butchers.
Added to my jaks collection. Thanks bhai
Turčine da nije bilo HVOa, Srbi bi vas genocidirali do kraja i pojebali vam sve žene muslimanske
cope Hrvat @St.TikTokcel
you should delete it immediately... shame!Added to my jaks collection. Thanks bhai![]()
average Bosnia and Herzegovna hater
tise fasisto miran budi@hopecel Pička ti materina sa "", pogledaj šta su turci napravili nama u Varešu 93'
HVO = cetnikofiliTurčine da nije bilo HVOa, Srbi bi vas genocidirali do kraja i pojebali vam sve žene muslimanske
Ovo trolaš lolfasisto
ja sam antifasistaOvo trolaš lol
You have to go back (to reddit)ja sam antifasista
JoinedApr 15, 2025You have to go back (to reddit)
I was on /pol/ before chan got hacked and then I had to find an alternative and I went to this placeJoinedApr 15, 2025
this forum isn't thatI was on /pol/ before chan got hacked and then I had to find an alternative and I went to this place
I knowthis forum isn't that
Jesi Musliman? Bili ste veće Ustaše nego mi Katolici prije, šta van se sad desiloja sam antifasista
neJesi Musliman?
to nije nesto cime se iko od vas treba ponositiBili ste veće Ustaše nego mi Katolici prije, šta van se sad desiloTito vam je ispro mozak skroz naskroz
NDH je bila prilika da dobijemo svoju državu, bez obzira s kim surađivali...to nije nesto cime se iko od vas treba ponositi
jebes drzavu koja nastane na krvi neduznihNDH je bila prilika da dobijemo svoju državu, bez obzira s kim surađivali...
Jugoslavija?jebes drzavu koja nastane na krvi neduznih
ne znam na koju Jugoslaviju mislis ali da, SHS/Jugoslavija je inicijalno nastala na nepravdi i zlocinima nad onima koji su se za nju borili (kralj Nikola i njegova vojska)Jugoslavija?
Nin@hopecel
Ja sam sad vise tamo nego ovde. Jebeni kindergarten.I was on /pol/ before chan got hacked and then I had to find an alternative and I went to this place
Lol aj necemo se prepirat o ovome na .orgu. ti budi partizan, ja cu ostat ustaša i easy modene znam na koju Jugoslaviju mislis ali da, SHS/Jugoslavija je inicijalno nastala na nepravdi i zlocinima nad onima koji su se za nju borili (kralj Nikola i njegova vojska)
partizan?Lol aj necemo se prepirat o ovome na .orgu. ti budi partizan, ja cu ostat ustaša i easy mode
ZDS btw![]()
@psychomandible @Debetro Aryan scream tbh
Jesi rekao da si antifasist?partizan
@bosnian čiji si ti?Ajd ja cu biti cetnik. Imamo ustasu @mentally_ill_chad , partizana @hopecel i fali nam mudzahedin neki bosanac balija onaj pravi bosnjak. Ko se javlja?
ok i?Jesi rekao da si antifasist?
ja mrzim komunisteAjd ja cu biti cetnik. Imamo ustasu @mentally_ill_chad , partizana @hopecel i fali nam mudzahedin neki bosanac balija onaj pravi bosnjak. Ko se javlja?
Ajde onda si 50% dobarsmrt komunizmu i fasizmu
i jedno i drugo moguju demokratiju ovu pederskuok i?
ja mrzim komuniste
smrt komunizmu i fasizmu
Sve moguje demokraciju mamu joj jebemi jedno i drugo moguju demokratiju ovu pedersku
To sto zovu demokratija je sve osim demokratije. Biras ko ce te krasti i izdavati drzavu. Direktna demokratija ne postoji.Sve moguje demokraciju mamu joj jebem
Da, ko fol demokracija a zapravo oligarhijaTo sto zovu demokratija je sve osim demokratije. Biras ko ce te krasti i izdavati drzavu. Direktna demokratija ne postoji.
Top 10 countries that are barely in BalkansTurkiye.
Turčine da nije bilo HVOa, Srbi bi vas genocidirali do kraja i pojebali vam sve žene muslimanske
ja sam antifasista
Average thread when balkans are mentionedAjd ja cu biti cetnik. Imamo ustasu @mentally_ill_chad , partizana @hopecel i fali nam mudzahedin neki bosanac balija onaj pravi bosnjak. Ko se javlja?
See: this threadnot going to balkans would be the best idea
Serbia strong I fuck your mother fuck albania you filthy turk gypsy kill youself goat fuckerAverage thread when balkans are mentioned
None of the above jflSerbia strong I fuck your mother fuck albania you filthy turk gypsy kill youself goat fucker
Mladić mode activatedSerbia strong I fuck your mother fuck albania you filthy turk gypsy kill youself goat fucker
Mogs me. Nice fact, didn't know about that. But it's probably mostly in Istanbul?
When dealing with such a race as Slavic – inferior and barbarian – we must not pursue the carrot, but the stick policy. We should not be afraid of new victims. The Italian border should run across the Brenner Pass, Monte Nevoso and the Dinaric Alps. I would say we can easily sacrifice 500,000 barbaric Slavs for 50,000 Italians.Ajde onda si 50% dobar![]()
a da si zivio u ta dva sistema plakao bi za 'pederskom' demokratijom u SAD/UKi jedno i drugo moguju demokratiju ovu pedersku
Oni su bar bogati. Nemozes taj njihov sistem (opet oligarhija) porediti s "demokratijom" na balkanu. Nase demokrate sve prodase i razjebase a za sva kljucna pitanja narod se ne pita nista, mada tako je i na zapadu al opet bar nas moguju sa zaradom i nekim kvalietetom zivota.u SAD/UK
Dnr, ZDSWhen dealing with such a race as Slavic – inferior and barbarian – we must not pursue the carrot, but the stick policy. We should not be afraid of new victims. The Italian border should run across the Brenner Pass, Monte Nevoso and the Dinaric Alps. I would say we can easily sacrifice 500,000 barbaric Slavs for 50,000 Italians.
ovo ti je Musolinijeva (ili nekoga od njegovih nisam siguran) izjava sa pocetka 1920-ih kada su zauzeli Rijeku
a da si zivio u ta dva sistema plakao bi za 'pederskom' demokratijom u SAD/UK
ako cemo biti iskreni, sve troje je lose