Lev Peshkov
High T
Is it best to have Flash on your phone or direct light on your face so there are now shadow a and then this is what you look like to others?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
I mean the lighting in ur facemirror
Teni hed ef decters
Based and rope pilled
Copium overdoseits best to never look at ur self and to assume u look like brad pitt

Tony, you are a massive cuntlossus, not only you did not follow brain damaged little child which is me, you also didn't react to my post, and other times you've did were angry reacts which those are undesirable. massive fucking cunt mate
Привет, Брат. Достаточно крови пролитой? Давайте по окончании этой войны.Привет!!!!!!!!!!!!!!
lmfao я даже не ругался с тобой, это были все шутки, jfl просто пытался фармить реакцию.Привет, Брат. Достаточно крови пролитой? Давайте по окончании этой войны.![]()

Все в порядке, брат. Давай закончим эту дурацкую войну. Давай будем друзьями. Договорились?lmfao я даже не ругался с тобой, это были все шутки, jfl просто пытался фармить реакцию.
![]()
Все в порядке, брат. Давай закончим эту дурацкую войну. Давай будем друзьями. Договорились?
Meni ruska gudbrat idi nahui tvoita vodka kurwa maika
Все в порядке, брат. Давай закончим эту дурацкую войну. Давай будем друзьями. Договорились?

Брат, неважно, верю ли я в штормовой фронт или нет.Только не выкладывайте это дерьмо из штормфага, и мы в порядке. Я ни с кем не возражаю на этом форуме, кроме Bigcuck.
Nah fuck him his a giant cunt he said he would come to sweden to fight me but he pussies out jfl. Can’t respect pussies like that. Also jfl at the hating black people part that’s really convincing.Брат, неважно, верю ли я в штормовой фронт или нет.
Нам всем нужно перестать воевать, так как мы все в инертном мире. Мы все находимся в одинаковом положении
Мы должны быть друзьями, даже если так случится, что я ненавижу чернокожих.
Нам нужно объединиться и подняться
Also dotn beef BigBiceps
We all need to be bros like I just said