whitepill en büyük düşmanınızdır

1

13Killoki

Iron
özellikle ergenliğinin ortasında olanlar veya sona yaklaşan kardeşlerim, whitepill sizin ascendleme potansiyelinizi etkiliyor. herşeyi olduğu gibi kabul etmek yerine birşeyleri düzeltmeye çalışın ve black pilli alın, ergenliğin bitiş döneminde kafayı yiyip mental sağlınızın sikilmesini istemiyorsanız. şahsen çok pişmanım

Last edited:
  • +1
  • JFL
Reactions: hope_maxxing, Deleted member 277275, Thrill and 2 others
black pill nedemek biliyonmu

• +1
Reactions: the kulhanbeyi, therealdeal877, Deleted member 277275 and 2 others
black pill nedemek biliyonmu
burada bahsetmek istediğim şey herşeyi olduğu gibi kabullenip looksmaxxingi saçma bulanların yaptığı hatadır. ve evet biliyorum blackpill denen şey karşı cinsin çekici bulduğu şeylerin, görünüş/statünün önemini kabullenmektir

• +1
Reactions: the kulhanbeyi, Deleted member 277275, Kayra139 and 2 others
özellikle ergenliğinin ortasında olanlar veya sona yaklaşan kardeşlerim, whitepill sizin ascendleme potansiyelinizi etkiliyor. herşeyi olduğu gibi kabul etmek yerine birşeyleri düzeltmeye çalışın ve black pilli alın, ergenliğin bitiş döneminde kafayı yiyip mental sağlınızın sikilmesini istemiyorsanız. şahsen çok pişmanım
Eyw iyi oldu bilgilendirdiğin

• +1
Reactions: the kulhanbeyi, Deleted member 307488, Deleted member 277275 and 3 others
Whitepill geliştirebildiğin taraflarını tamamlayıp değiştiremediğini de umursamayıp tevekkül etmektir mentalcel olmamak için
Bluepill ile karıştırıyorsun gibi

• +1
  • Love it
Reactions: wateriswet, the kulhanbeyi, Deleted member 277275 and 3 others
Whitepill geliştirebildiğin taraflarını tamamlayıp değiştiremediğini de umursamayıp tevekkül etmektir mentalcel olmamak için
Bluepill ile karıştırıyorsun gibi
evet karıştırıyor olabilirim bir yerde okuduğum kadarıyla konuştum. whitepill = accept who you are blackpill = be someone better gibisinden kısaca özetlenmişti. bilgin için teşekkür ederim

• +1
Reactions: Thrill, Deleted member 277275, Fridx and 1 other person
burada bahsetmek istediğim şey herşeyi olduğu gibi kabullenip looksmaxxingi saçma bulanların yaptığı hatadır. ve evet biliyorum blackpill denen şey karşı cinsin çekici bulduğu şeylerin, görünüş/statünün önemini kabullenmektir
Blackpill herseyin genetik oldugunu kabullenip ldarlamiktir
Saint hamodi gibi mesela o adam cidden blackpilled kilo vermeyi denemedi
Looksmax tam olarak blackpill degil ama cok redpillde degil

• +1
Reactions: Thrill, Deleted member 277275, 13Killoki and 1 other person
evet karıştırıyor olabilirim bir yerde okuduğum kadarıyla konuştum. whitepill = accept who you are blackpill = be someone better gibisinden kısaca özetlenmişti. bilgin için teşekkür ederim
Yok knk be someone better redpill

• +1
Sorun değil aga haklısın demek istediğin umursamamazlık yapmamak sonuna kadar denememiz doğrusun

• +1
Sorun değil aga haklısın demek istediğin umursamamazlık yapmamak sonuna kadar denememiz doğrusun
evet tam olarak bu

• +1
Reactions: Thrill, Kayra139 and Deleted member 277275
knk bu piller falan boş iş amk benim flörtleşme rehberini okusanıza 😅

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Fridx, Kayra139 and 1 other person
knk bu piller falan boş iş amk benim flörtleşme rehberini okusanıza 😅
kanka flörtleşme rehberi pek siklenmez normalde özellikle bu forumda fakat gerçekten önemli ve oyunu değiştiren birşey. bir ltn olarak flört yeteneklerimle hmtb kaldırabiliyorum

• +1
Reactions: Thrill and Deleted member 277275
kanka flörtleşme rehberi pek siklenmez normalde özellikle bu forumda fakat gerçekten önemli ve oyunu değiştiren birşey. bir ltn olarak flört yeteneklerimle mtb kaldırabiliyorum
knk en iyisi redpill zaten bilekpill boş flört yeteneği ve senin ilgi alanlarında çok önemli nişmax baya iyi bisi

• +1
Reactions: Thrill and 13Killoki
Whitepill diye birşey yok
Diğer pillerin hepsi direkt farklı bir ifade katıyor işte bp dış görünüş ilişkilerde en önemli seydir redpill para statü konuşma tarzın tavırların daha önemli bluepill kişilik cart curt ama whitepill bpyi kabul edip üstüne sadece pes etmeyin ifadesi ekliyor
E bu zaten looksmax falan amk yani pill dememiz için farklı bir durum katması lazimdi şu olayı hiç anlamadım

• +1
  • Hmm...
Reactions: Kayra139, Thrill, Deleted member 277275 and 1 other person
Diğer pillerin hepsi direkt farklı bir ifade katıyor işte bp dış görünüş ilişkilerde en önemli seydir redpill para statü konuşma tarzın tavırların daha önemli bluepill kişilik cart curt ama whitepill bpyi kabul edip üstüne sadece pes etmeyin ifadesi ekliyor
E bu zaten looksmax falan amk yani pill dememiz için farklı bir durum katması lazimdi şu olayı hiç anlamadım
pill olayını ben yanlış anlamışım ondan konu biraz yanlış anlaşıldı. demek istediğim şey kabullenip bir kenara atmamak ve her ne pahasına olursa olsun ascendlemek için çabalamak. çünkü bu subforumda çok var öyle

• +1
pill olayını ben yanlış anlamışım ondan konu biraz yanlış anlaşıldı. demek istediğim şey kabullenip bir kenara atmamak ve her ne pahasına olursa olsun ascendlemek için çabalamak. çünkü bu subforumda çok var öyle
Adımdaki yere ulaşmak için para biriktiriyorum 💯💯💯

• +1
  • +1
  • Love it
  • +1
PİLİNİZE SOKAYIM

KAFA SİKMEYİN AMK HER ŞEY PARA PARA PARA

• +1
Reactions: Thrill, Deleted member 277275 and Ameliyat Masası
PİLİNİZE SOKAYIM

KAFA SİKMEYİN AMK HER ŞEY PARA PARA PARA
htn olduktan sonra evet, eğer çekici bir yüzün yoksa seninle paran için takılan kimse seni sen olduğun için sevmeyecek ve sağlıklı ilişkiler kuramayacaksın 🤣

• +1
Reactions: Kayra139, Thrill and Deleted member 277275
htn olduktan sonra evet, eğer çekici bir yüzün yoksa seninle paran için takılan kimse seni sen olduğun için sevmeyecek ve sağlıklı ilişkiler kuramayacaksın 🤣
YAV ANNEN BABAN BİLE SENİ KARŞILIKLI SEVİYOR AQ

İLERİDE ONLARA BAKARSIN EDERSİN DİYE

ELİN KIZI NİYE SEVSİN YA TİPİN BİR ŞEYE BENZEYECEK YADA CEBİN DOLU OLACAK

AKSİ TAKDİR DE KİŞİLİĞE ÖNEM VEREN KIZ YOK DÜNYADA

• +1
Reactions: Thrill, Deleted member 277275 and Ameliyat Masası
YAV ANNEN BABAN BİLE SENİ KARŞILIKLI SEVİYOR AQ

İLERİDE ONLARA BAKARSIN EDERSİN DİYE

ELİN KIZI NİYE SEVSİN YA TİPİN BİR ŞEYE BENZEYECEK YADA CEBİN DOLU OLACAK

AKSİ TAKDİR DE KİŞİLİĞE ÖNEM VEREN KIZ YOK DÜNYADA
aynı şeyden bahsediyoruz amk. ama sadece paran olduktan sonra paran için sevilmenin pek bir anlamı yok

• +1
Valla adamlar Prefixini bile kurmuşlar bence anlattığından fazlasıdır bilmediğimiz

• +1
Reactions: Thrill and Ameliyat Masası

Users who are viewing this thread

Back