D
Deleted member 86491
Master
Hardmax ile bile kurtarilamayacak kadar çirkin ve kısa arkadaslarimizin almasi gereken pill olduğunu düşünüyorum gelin tartisalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Blackpill genetigin kötü ise senin için bitti hayati yasayamayacaksin diyor bu cope fakat genetigi senden ustun olandan daha kotu bi hayat yasayacaksin ve daha cok cabalaman gerekecek bu cope değilblackpill çoğu yönden cope zaten
Blackpill bu kadar yüzeysel değil.Blackpill genetigin kötü ise senin için bitti hayati yasayamayacaksin diyor bu cope fakat genetigi senden ustun olandan daha kotu bi hayat yasayacaksin ve daha cok cabalaman gerekecek bu cope değil
Blackpill bu kadar yüzeysel değil.
Ayrıca çok cabalama kısmı bazı yerlerde cope,mesela spor konusunda istediğin kadar sıkı çalış genetiği iyi olan kişiden daha kötü olucaksın
hayatım steroidleri mahvettiZaten öyle şöyle framei olan biri iyi bir fizige sahip olabilir miView attachment 3093550
bodybuilding spor değil zaten ben diğer şeyler hakkında konusmustum,frame o kadar da önemli değil benceZaten öyle şöyle framei olan biri iyi bir fizige sahip olabilir miView attachment 3093550