@whoishe yapay zekasını idama yolluyorum

GatoradeTRZ8

GatoradeTRZ8

4 autoimmune disorders / Proud clima-activist
Aslında hic öyle forumden git diğen adam değilim hicde sevmem yani sankı benim babamın bakkalıda git forumdan diğorum ama:

Böyle @whoishe gibi mal oc boş boş konuşan mal mal sik sik thread açan malları idama yolluyorum siktir git burdan
Bunun yaşı max 15

“Sean o pry babasından daha kısa olması hakkında”

Lan amk mallı sean o pry senin annanı siksin sen elin adamın babasından kısa yada uzun olduğunu niye kafana takıyon boş boş günde 10 thread açıyorsun

Bir dahaki threadi chiconun siki babasından kısa olması hk diye acar siktimin low iq mallı

• +1
  • JFL
Reactions: Ashoimex, recai iskender, whoishe and 1 other person
Küfürler ve forumdan gitmesi harici katıyorum

Küfürler ve forumdan gitmesi harici katıyorum
Senide yolluyom idama kendi başına giderse adetsizlik ikinizde beraber idam olacaksınız sorry kanka femboylar acımasız oluyormus ve sanada gıcık kapıyom

Senide yolluyom idama kendi başına giderse adetsizlik ikinizde beraber idam olacaksınız sorry kanka femboylar acımasız oluyormus ve sanada gıcık kapıyom
Peki, ne gibi yanlışımı gördün

Peki, ne gibi yanlışımı gördün
Virgül kullanan insanları sevmem mesela benim insan analyz süperpowerim var siktir git şimdi

• JFL
Reactions: xlegend
Aslında hic öyle forumden git diğen adam değilim hicde sevmem yani sankı benim babamın bakkalıda git forumdan diğorum ama:

Böyle @whoishe gibi mal oc boş boş konuşan mal mal sik sik thread açan malları idama yolluyorum siktir git burdan
Bunun yaşı max 15

Lan amk mallı sean o pry senin annanı siksin sen elin adamın babasından kısa yada uzun olduğunu niye kafana takıyon boş boş günde 10 thread açıyorsun

Bir dahaki threadi chiconun siki babasından kısa olması hk diye acar siktimin low iq mallı
Kanki adam belki rep kasiyordur

• +1
Reactions: whoishe
19 yaşında olduğum gerçeği

• +1
  • JFL
Reactions: Ashoimex, Peter Steele, Deleted member 92925 and 3 others
bump

• WTF
Reactions: whoishe

Bunun yaşı max 15

knk pp deisene

Users who are viewing this thread

Back