withdrawl eefffekts kankalalalaktta

auitistsurvior

auitistsurvior

Jacketcel
ne zaman gecer almaya devam ediyimmi bu ilacı zaten e2 im asırı dusuk suanda(buyuk ihtimalle kan degerleri daa gelmedi) cocnerta almayınca bok gibi hissediyom paronayak oldum bugun 10 defa yuzum 3 e dogru bolunuyormu diye foto cekipo ratio olctum yemek yiyince kustum falan cok garip ne zaman geccek bunlar

• JFL
Reactions: chadmanlet04
la guldugum zaman dudak yanları tam yukarıyha gitmiyo facial thirdlerim equal ama short face syndrome varmıdır acaba nasıl anlıycam normalde disimi gostererk gulunce nasıl gozukmesi lazım @Peter Steele

• JFL
Reactions: Peter Steele
la guldugum zaman dudak yanları tam yukarıyha gitmiyo facial thirdlerim equal ama short face syndrome varmıdır acaba nasıl anlıycam normalde disimi gostererk gulunce nasıl gozukmesi lazım @Peter Steele
takintili misin sen sfs nadir gorulen bisi aq mal misin

• +1
Reactions: auitistsurvior
100 kisiden 1 ind efalan oluyo

• +1
takintili misin sen sfs nadir gorulen bisi aq mal misin
0 saka withdrawly effects sanırım concerta bıraktıgımdan beri full faical thirdlerimi olcup duruyom basım agrıyooo

semptomları neler
Olm ben çenemi taktık kafaya aq normalde çenemi projected falan sanıyordum ama 1 ay önce biranda çenemin recessed olduğu bilimçaltıma nakledildi o günden beridir hergün çeneme bakıyorum ve kuduruyorum postürümü falan düzeltiyorum brutal zaten burnumla herhün her saat her dakka oynuyorum burun ucum yeter artık yeter diye bağırmaya başladı amkk

• +1
0 saka withdrawly effects sanırım concerta bıraktıgımdan beri full faical thirdlerimi olcup duruyom basım agrıyooo
mal oldugun icin sana rep yok hayirli gsceler

• So Sad
Olm ben çenemi taktık kafaya aq normalde çenemi projected falan sanıyordum ama 1 ay önce biranda çenemin recessed olduğu bilimçaltıma nakledildi o günden beridir hergün çeneme bakıyorum ve kuduruyorum postürümü falan düzeltiyorum brutal zaten burnumla herhün her saat her dakka oynuyorum burun ucum yeter artık yeter diye bağırmaya başladı amkk
ilac alıyom onun icin ben kafam dagılıyo

Users who are viewing this thread

Back