Xanax(benzodiazepin) kullanan oldu mu ?

DarkWarrior

DarkWarrior

Iron
Yaşadığım yoğun anksiyete ve okb tarzı olumsuz düşünce ruminasyonundan dolayı doktor wellbutrinin yanına xanax yazdı ve sadece sıkıntılı hissettiğin zaman kullan dedi. Şuanlık sadece 1 tane 0,5 mg attım ama uyku hali dışında pek bir şey hissedemedim. Araştırdığıma göre sık kullanıp bıraktıktan sonra acımasız yoksunluk belirtileri oluyormuş

• +1
Reactions: kurdistan, meatenjoyer9, Dathomirian Zabrak and 5 others
Overdose yapıp öl knk gelmiş bide incel forumunda tavsiye mi soruyon

• Hmm...
  • Ugh..
  • JFL
Reactions: kurdistan, Atsizz, Serialsuicide and 2 others
Bana lustral yazıp gönderdiler jfl. Yalnızlıktan kafama sıkıcam anlamıyor amk psikiyatristi

• +1
Reactions: kurdistan, flows5991, Auchelius and 1 other person
Bana lustral yazıp gönderdiler jfl. Yalnızlıktan kafama sıkıcam anlamıyor amk psikiyatristi
Devlet psikiyatristine gitmişsen dinlemiyorlar direkt ağzına ilacı yapıştırıp yolluyorlar, lustral kullanan kişilerde de endişe,sıkıntı,stres gibi şeylere iyi geldiğini görmüştüm ama ilaçlar sadece bir destek artık gerisi kişinin sosyal durumuna kalıyor

• +1
Reactions: kurdistan, Auchelius and Thrill
Yorgunluk veriyo sadece ne için kullandıgına baglı

• +1
Reactions: Thrill, kurdistan and Auchelius
olum datho ne kadar çok ortak noktamız var kütük neresiydi?

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, kurdistan, Serialsuicide and 1 other person
@ER enjoyer

• +1
Reactions: Thrill, kurdistan and Auchelius
Yaşadığım yoğun anksiyete ve okb tarzı olumsuz düşünce ruminasyonundan dolayı doktor wellbutrinin yanına xanax yazdı ve sadece sıkıntılı hissettiğin zaman kullan dedi. Şuanlık sadece 1 tane 0,5 mg attım ama uyku hali dışında pek bir şey hissedemedim. Araştırdığıma göre sık kullanıp bıraktıktan sonra acımasız yoksunluk belirtileri oluyormuş
kanka stresi azaltir hayvan gibi uyku yapar ama yoksunluk belirtisi yok tam tersi bir zamandan sonra dyzenli kullandiktan sonra kendin birakmak istiyorsun duygularini enerjini kazanmak icin

• +1
Reactions: Thrill, piuafl, Serialsuicide and 3 others
kanka stresi azaltir hayvan gibi uyku yapar ama yoksunluk belirtisi yok tam tersi bir zamandan sonra dyzenli kullandiktan sonra kendin birakmak istiyorsun duygularini enerjini kazanmak icin
İlk kullandığımda bir uyku hali çöktü üstüme , ellerim ve kollarım kaskatı kesildi havaya bile kaldıramıyordum bildiğin, uykulu hal geçtikten sonra biraz rahatlama ve gevşeme oldu. Yaklaşık 12 saat uyumuşum xanax sayesinde. Bir şey daha fark ettim bu ilaç olumsuz düşünceleri düşünmeni zorla engelliyor bu konuda çok başarılı ama kısa süreli hafızamın da biraz bozulduğunu hissediyorum sanki yani az önce okuduğun bir şeyi hatırlayamamak gibi.

• +1
Reactions: Thrill, piuafl, flows5991 and 1 other person

Users who are viewing this thread

Back